My Fiesta
Salutare,
Incepand de saptamana trecuta din 23.06.2015 am achizitionat primul meu Ford.
Ford Fiesta MK7 Titanium 1.6 tdci 95 cp 2 usi ,an fabricatie 2011 ,km la cumparare 41930.
Ca si lista de dotari:
-sistem keyless entry
-trip computer
-tempomat
-incalzire in scaune
-scaun sofer reglabil inaltime si lombar
-climatronic
-bluetooth
-oglinzi pliabile electric
-senzor ploaie si lumini
-Voice control(dar este in germana,deci nu ajuta prea mult)
Ceea ce nu imi place este faptul ca nu are cotiera,puteti sa imi dati ceva sfaturi de cotiere?am fost la reprezentanta Ford si mi-a cerut 470 Ron pe cotiera,ceea ce mi se pare o idee cam mult tinand cont de faptul ca nu este OEM.
Momentan singurele investitii programate ar fii cotiera,folie si pe geamurile de pe usi si sa cumparam inca un set de jante pe 14 pentru Iarna si eventual sistem de xenon de piata tinand cont ca farurile au lupe.
Se poate face cumva sa se blocheze automat usile dupa ce depaseste viteza de 15km/h?sau cat e stabilit de catre Ford?
Incepand de saptamana trecuta din 23.06.2015 am achizitionat primul meu Ford.
Ford Fiesta MK7 Titanium 1.6 tdci 95 cp 2 usi ,an fabricatie 2011 ,km la cumparare 41930.
Ca si lista de dotari:
-sistem keyless entry
-trip computer
-tempomat
-incalzire in scaune
-scaun sofer reglabil inaltime si lombar
-climatronic
-bluetooth
-oglinzi pliabile electric
-senzor ploaie si lumini
-Voice control(dar este in germana,deci nu ajuta prea mult)
Ceea ce nu imi place este faptul ca nu are cotiera,puteti sa imi dati ceva sfaturi de cotiere?am fost la reprezentanta Ford si mi-a cerut 470 Ron pe cotiera,ceea ce mi se pare o idee cam mult tinand cont de faptul ca nu este OEM.
Momentan singurele investitii programate ar fii cotiera,folie si pe geamurile de pe usi si sa cumparam inca un set de jante pe 14 pentru Iarna si eventual sistem de xenon de piata tinand cont ca farurile au lupe.
Se poate face cumva sa se blocheze automat usile dupa ce depaseste viteza de 15km/h?sau cat e stabilit de catre Ford?
- iasmin90
- Incepator
- Maşina: Ford