revin cu noutati, in legatura cu becul stop spate ce nu functiona
am fost azi la romcar, am zis despre ce e vorba , i-am dat si cutia cu rezerve (luata inainte de la dealer care si-a cerut scuze ca nu mi-a dat-o la ridicarea masinii), peste vreo ora vine mecanicul si imi spune ca nu se potriveste becul rezerva, si ca se va face pe garantie (pai de ce nu s-a facut de la inceput asa???

), mai stau ce stau inca o ora, si mi se spune ca e gata, o scoate afara, ma duc cu cel de la receptie sa vad, cand colo tot nu functiona , dar mai mult nu mai mergea nici pozitia de pe aceeasi parte din fata

, se uitau amandoi mirati ca nu stie despre ce e vorba,mecanicul ce se "chinuise" tot ii datea ca merge dar el aprindea ceata care aia mergea , nu mergea stopul de la pozitie, in fine cel de la receptie imi spune ca se va rezolva ca o duce la electrica, (pai de ce nu a dus-o de la inceput acolo? ca nu aveam probleme de mecanica

), In fine trec cateva minute, si spune ca e gata, ca era o siguranta arsa

.
Eu cred si sunt sigur ca nu era siguranta ci era becul, dar "mecanicul"a tot incercat cu un bec care nu se potrivea cica , ba cu altul si atunci se poate sa fi ars siguranta, pt ca in fata mergeau pozitiile, asta verificat aseara pe intuneric.
Ce sa mai zic , ajuns la ora 1 la service plecat la 4.20, mai e ceva de spus???
Plus ca a lasat un miros in maisna de a trebuit sa merg cu geamul deschis, Un miros de acid naibii stie ce era la ei acolo, ca nu m-au lasat sa intru ca erau camere de filmat , de parca vroiam sa fur ceva sau sa pun o bomba....
Acum ma gandesc unde sa merg la revizii...
Aaaa, inca ceva, acum a inceput si (spun "si" pt ca mai ceva si in zona centrala a radioului), in partea de langa sofer la stalp sau usa spate sa se auda un zdranganit usor chiar si pe denivelarile mici de pe asfalt!
Aveam o bucurie mare cu noua masina mai ales ca au fost niste eforturi destul de mari si acum la 400km , masina luata pe 5 luna asta, sa se arda ba un bec ba o siguranta acum sa mai si zdrangane, offf, la logan nu zdranganea nimica jurrr si avea 3 ani si numai 2ani in fiecare zi mers pe piatra cubica, si nu mi s-a ars nimica sigurante becuri.Acum nu compar focusul cu loganul, dar , va dati si voi seama ca doar nu am mers pe drumuri 4x4, si totusi??Parca sunt asa suparat si ma gandesc oare a fost o alegre buna focusul asta?Eu in continuare zic ca da , si tin la el, pe cat se poate ocolesc, ce se poate ocolii denivelarile , dar parca sa inceapa sa zgrangane dupa 400km...
Imii cer scuze am vorbit cam mult, dar am simtit nevoia sa ma descarc si eu,