23 Iul 2015, 19:47
Va, salut prieteni, de ceva timp am trecut de la ford sierra 1.8 TD la ford focus 1 benzina an 2002 - iunie, motor de 1988, cutie de viteze automata, consum afara 6L in oras 8-9L mixt 7-7.5L ( in functie si de aerul conditionat), modelul este cel din avatar, avantaje: model original SUA adus pe comanda, mile reale la cumparare 100 mii de mile, in prezent 120 mii, fara nici o problema cu el, milele sunt reale nu sa umblat la kilometraj, cumparat de la unic propietar, per total multumit de achizitie, dezavantaje: fiind model american gasesc foarte greu piese in UE sau deloc pentru acest model, kitt-ul de distributie este adus pe comanda din SUA, asta ca, exemplu, filtrele luate din tara ( noroc ca, sau potrivit ) arcurile fata merg doar de la model european varianta diesel de 1.8, si cam atat, circulat cu el prin Germania,Spania,Italia, nici cea mai mica problema/defectiune, acum am totusi o problema de cand am schimbat filtrul de benzina, sper sa o remediez inainte de a ma reintoarce in Italia.
23 Iul 2015, 20:52
OK! o sa fac maine niste foto si le pun, inclusiv motor/interior!