de padrino » 29 Iun 2015, 15:03
Da, se pare ca imi place sa ma chinui singur, am mers din nou la BDT Virtutii. Proasta decizie, prost service, foarte proasta experienta. Foarte prost am fost si eu, am sperat ca lucrurile se vor desfasura normal...
Foarte pe scurt:
- Programare pt revizie si inlocuire bielete directie pt 25 iunie ora 8. Ajuns la timp, deschis comanda service la 8 si un pic. La 9 intra masina in hala, la 9:45 incepe lucrul. Deja tarziu, in ciuda prezentei mele acolo. Altii deja au plecat cu masinile rezolvate.
- la 10:40 agream inlocuirea biletelor, cu unele originale. Ajung la service pe la 16-17, estimare pr ora 13.
- la 17:30 revin la service, fara sa ma sune cineva, desi eu am sunat de 2 ori. Masina in curte, spalata, fara bielete montate. Se incearca amanarea lucrarii pt a 2a zi, evident nu sunt de acord, aveam nevoie sa plec din Bucuresti cu masina.
- Estimare finalizare lucrare in 1 ora si jumatate. Masina e gata pe la 20:40. Se face proba de drum, nu mi se spune nimic.
- la 21:20, dupa ce sun eu sa vad unde e cel de la receptie service sa-mi recuperez actele si cheia, plec . Masina a stat in service 13 ore. Eu, vreo 6. Nervi cat cuprinde.
- in drum spre casa observ ca e volanul stramb, deci geometria rotilor facuta prost. Sun imediat inapoi, nici un raspuns. Trimit SMS in care exprim problema. Nici un raspuns.
- revin a doua zi la ora 15, cel de la receptie (Catalin Popescu) stia de problema, a primit sms-ul. Cel mai arogant si nesimtit receptioner de service nu a catadicsit sa ma sune sa-mi prpuna o solutie. Aflu, la final, ca a fost informat inca de aseara ca volanul e stramb, si totusi m-a trimis acasa fara sa zica nimic. La 20:40 inca mai era timp sa se indrepte volanul, sau ma puteau chema a 2 a zi pentru remediere. Nimic nu s-a facut, pur si simplu si-a batut joc de mine, timpul si banii mei.
- refac geometria rotilor la un service dedicat rotilor si mai ales competent. Toate rotile necesita reglaje la "paralelism" plus indreptarea volanului, justificareprin raport printat. De la BDT nu am primit nici un raport.
- desi s-a facut revizie si verificare generala (adica asa mi s-a spus ca se face), la doua zile nu mai functioneaza A/C. Acum stau si ma gandesc daca am plecat din service cu un compresor stricat. La sosire climatizarea functiona.
- initial mi-a fost comunicat un pret aproximativ pt revizie de 319 RON conform ofertei Ford. La service mi se comunica faptul ca nu se aplica si pt ST. Nu scrie nicaieri decat pe site-ul Ford, pe panoul din service nu scrie.mi se comunica pret estimativ 1000 ron doar revizia. Imi cade fata, ii spun ca anul trecut revizia a costat 550 ron. Se scuza, revine cu alt pret, cu scuze ca a uitat sa puna un discount: 850 Ron. Agreez, desi e diferenta mare... In final imi mai dau un discount, nu am verificat cat, mi-au ajuns nervii.
Desi am cerut sa vorbesc cu directorul de service, considerand important sa afle de la mine istoria evenimentelor, nu mi se permite. Am vorbit cu directorul de relatii cu publicul, o doamna foarte agreabila, dar eu cerusem altceva.
Am cerut returnarea banilor pt geometria rotilor. Mi se inapoiaza dupa o asteptare de 45 minute... Atat a durat "procedura". Asta, dupa ziua oribila anterioara.
Ar mai fi si altele de povestit, dar nu mai pierd vremea acum...