Discutii libere/forum

Unde spalam masina in Cluj?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Unde spalam masina in Cluj?

Mesajde cristian.ionescu » 24 Noi 2007, 13:56

Ehh acuma ca mi-am luat Ford, si stiu ca is un pic mai sensibile la vopsea, propun inceperea unui topic sa vedem cum sta treaba cu spalatoriile de prin Cluj.

Pana acum spalam la G94, in Zorilor langa Profi. Sunt cat de cat ok, dar in timp pot aparea zgarieturi foarte fine cred de la modul cum sterg masina cu carpa la sfarsit.

Recent am mai incercat la o spalatorie de pe Dorobantilor (nu stiu cum ii zice) n-am tras inca o concluzie.

Sugestii?
Cristi
cristian.ionescu
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2007 Sedan DuratecHE 2.0 16V 145CP

Mesajde danmatyas » 24 Noi 2007, 18:30

eu mi-o spal singur, la OMV, Petrom V, 1 jet daca e prafuita, 2,3 jeturi daca e mai murdara. Decat sa mi-o faca de mantuiala altii mai bine o fac eu. De spalat, tot la G spal si eu, ca locuiesc acolo. Chiar aseara am spalat masina, dar nu in cj, si cel de la spalatorie n-a prins bine capul pistolului si la primul jet a sarit si mi-a lovit aripa infundand-o 2 mm. In urma intamplarii au mai vrut sa ma si taxeze, pana a venit patronu si si-a cerut scuze zicand ca nu tre sa platesc nimic. Ieri chiar nu mai puteam sa o spal eu ca era super mega jegoasa :) Asa ca grija mare unde le spalati.
VW Passat Sportline 2.0 tdi
danmatyas
1nsane Member

Maşina: VW Passat 2.0 TDI-140 CP Sportline Variant

Mesajde doomey » 24 Noi 2007, 18:51

eu spal chiar linga mine, este o spalatorie mai mica si imi convine. ii stiu pe aia de acolo, asa ca....
pe tribunul vladutiu, in groapa, aproape de expo transilvania. numai sa nu vii cu masina sambata :)
doomey
Ford Freak

Maşina: ford focus 2000 1,8L TDDI 90CP futura break
VIN: WF0NXXGCDNYL67241

Mesajde cristian.ionescu » 30 Noi 2007, 02:31

Am fost ieri pe dorobantilor sa spal masinutza pentru prima oara. Total dezamagit zone ramase murdar dupa uscare, urat de tot. Nu ma mai duc acolo...

Anyone else?

Sunt inca in cautarea unei spalatorii bune... Am auzit ceva de Clean Car, pe Brancusi, stie cineva cum e?
Cristi
cristian.ionescu
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2007 Sedan DuratecHE 2.0 16V 145CP

Mesajde fasconal » 30 Noi 2007, 02:32

Cum e aia din CORA ?
Eu am auzit ca-i buna.
fasconal
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum