de Mircea » 14 Iun 2015, 12:47
@alyn - am jante pe 18 la subsol, o sa am jante de 19 RS, dar vor fi puse doar cand e nevoie, momentan am reziliat contractul cu Autosoft in a merge o data pe luna sa echilibrez jantele de la gropile din Bucuresti.
Legat de acea buza a usii spate nu e chiar asa simplu. Masina asta e de strada nu de expo, am doi copii carora nu le pot spune de fiecare data sa inchida usa cu grija. Cine a lucrat cu chit si fibra cunoaste aspectul ca acestea "lucreaza" la imbinarea cu tabla. Al doilea aspect e ca ar trebui sa umplu nu numai usa spate si ar trebu mers la nivelul pragului si cu usa fata, ceea ce nu ar mai scoate in evidenta pragurile RS. Si in al treilea rand am ales aceasta varianta pentru imita in zona laterala o priza de aer, nu se vede foarte bine in poze dar o parte din prag e vopsit in negru si se continua pina la acea dunga de care vb.
@Mihai - ti-am scris si mai sus , te las pe tine sa montezi hayonul de facelift si pe urma mai vb, pentru ce sa dau 800 de lei?
Pentru o dunga, mai bine lasam eleronul mic pe loc si-l taiam pe jumatate sa nu mai fie asa proeminent.
Legat de vopsea, probabil ai vrut sa-ti scoti in evidenta masinutza ca e proaspat vopsita. Stii foarte bine motivul pentru care nu a ajuns inca la vopsit si mai exact acela ca am promis ca masina va prezenta la SALONUL AUTO, am cuvant pe care mi-l respect, ceea ce am si facut, neavand timp sa o vopsesc am ales calea colantarii. Asta e, de rautati e lumea plina. Bafta la modificari.