Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

ALEGETI LOCATIA

1 DECEMBRIE - ACADEMIA MILITARA
9
9%
1 DECEMBRIE - POLIVALENTA
3
3%
1 DECEMBRIE - CASA POPORULUI
7
7%
24 NOV - ACADEMIA MILITARA
5
5%
24 NOV - POLIVALENTA
10
10%
24 NOV - CASA POPORULUI
47
48%
17 NOV - ACADEMIA MILITARA
12
12%
17 NOV - POLIVALENTA
5
5%

Voturi totale : 98

26 Noi 2007, 19:20

Ca sa nu mai stea fiecare sa editeze . Ar putea cineva sa puna numere deasupra iar , cei in care se simt acolo sa isi spuna ce nr are.

26 Noi 2007, 19:26

si aici il avem pe Dl. Officer! :)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCF0380.JPG
(79.05 KiB) Descărcat de 304 ori

26 Noi 2007, 20:02

De mare exceptie dealtfel :)

Multumesc frumos adi :o

PS Poate imi trimiti poza si pe mail/messenger.

26 Noi 2007, 20:20

$1 scrie:$2e mare exceptie dealtfel :)

Multumesc frumos adi :o

PS Poate imi trimiti poza si pe mail/messenger.

bineinteles... da-mi un pm cu adresa!

26 Noi 2007, 20:22

Officer, poti da si click dreapta, save pic as :lol:

26 Noi 2007, 20:40

Vezi ca sub semnatura mea sunt butoanele cu toate detaliile :)

XdocX esti mortal :) Adi are poza mea la marimea originala, adica cel putin 5 mega pixeli. Cu save as iau poza mult micsorata si calitatea e... se si vede ca nu se vede :)

26 Noi 2007, 22:30

o interbare... cu suportii de numere .. s-au impartit ultima comanda? ca nu am mai intrat de mult pe aici ?

27 Noi 2007, 02:29

si io p-aici
FiÅŸiere ataÅŸate
clubford_2007_1124035_103.jpg
(102.72 KiB) Descărcat de 224 ori
clubford_2007_1124_926_210_127_576_137_936.jpg
(129.37 KiB) Descărcat de 224 ori

27 Noi 2007, 02:48

in dreapta lui solo, in geaca neagra je

27 Noi 2007, 03:37

unde gasesc si eu pozele care s-au facut la intalnirea de sambata , 24 noiembrie la Casa Poporului ?

27 Noi 2007, 03:40

aaaaa

27 Noi 2007, 12:05

$1 scrie:$2nde gasesc si eu pozele care s-au facut la intalnirea de sambata , 24 noiembrie la Casa Poporului ?

citeste topicul ca sint puse acolo sau pe fetepeu, daca mai este acces...

28 Noi 2007, 10:44

$1 scrie:$2i aici il avem pe Dl. Officer! :)

Cu parere de rau pentru Officer, dar la fel de urat ai ramas. :P

28 Noi 2007, 11:58

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i aici il avem pe Dl. Officer! :)

Cu parere de rau pentru Officer, dar la fel de urat ai ramas. :P

vezi mah officer, vezi ??? niciodata nu imi vei putea lua locul de fotomodel al clubului ...

28 Noi 2007, 12:37

Eu si cart00n ne stim de vreo 6-7 ani. Avem un trecut impreuna... un limbaj codat, adica "urat"="awsome" sau "handsome". :P

Adi te-am vazut iar aseara la marasesti cu serban voda - mai sa dau in tine si tu nimic. Io zic sa lasi prostiile astea cu modellingu' si seara sa iti dai ochelarii de soare jos... cel putin cand conduci :P

28 Noi 2007, 17:00

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire insa din pacate au intervenit altele. La urmatoarea sper sa ajung si imi iau si un sticker.

28 Noi 2007, 17:39

$1 scrie:$2limbaj codat, adica "urat"="awsome" sau "handsome". :P

Adi te-am vazut iar aseara la marasesti cu serban voda - mai sa dau in tine si tu nimic. :P

deci vreau sa atrag atentia colegilor asupra unor chestii pe care le face officer acilea

1. vine cu texte de vraja marii - ca limbaj codat, ca urit = fat-frumos, etc ...
2. ma urmareste in trafic - a se vedea si topicul "pe cine am vazut in trafic" si devine violent, dorind sa imi smulga titlul de fotomodel ... chiar el spune "mai sa dau in tine"

colegi, va solicit ajutorul si sprijinul!!! propun banarea lui officer!! sa nu il mai primim la intilniri!! am nevoie de protectie!!

...daca vedeti ca trece ceva vreme si nu mai postez pe aici, sa stiti ca officer mi-a inscenat un flagrant fals cu droguri curve si trafic de persoane si sunt intemnitat!!! e in stare, ca e avocat ... avocatul diavolului ... EL ESTE DIAVOLUL!!!

28 Noi 2007, 17:42

cum ma sustii tu pe alt subiect, te voi sustine si eu aici... Adi RAMANE FOTOMODELUL nostru !!!

28 Noi 2007, 18:47

@adispan: eu nu sunt de acord, eu nu tin cu nimeni, sunt de parere ca un "duel" ar fi bine venit, cel mai bun sa castige!

28 Noi 2007, 19:12

$1 scrie:$2olegi, va solicit ajutorul si sprijinul!!! propun banarea lui officer!! sa nu il mai primim la intilniri!! am nevoie de protectie!!

...daca vedeti ca trece ceva vreme si nu mai postez pe aici, sa stiti ca officer mi-a inscenat un flagrant fals cu droguri curve si trafic de persoane si sunt intemnitat!!! e in stare, ca e avocat ... avocatul diavolului ... EL ESTE DIAVOLUL!!!

Psihoza caracterizata printr-un delir sistematic, fara diminuarea capacitatilor intelectuale.
Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic. Delirul de paranoia se dezvolta in mod coerent, uneori plauzibil, urmand o serie de interpretari si de polarizari afective: idealism pasionat, gelozie, revendicare privind un prejudiciu minor sau imaginar, erotomanie etc. Acest delir sfarseste prin a se constitui intr-un sistem permanent si de neclintit, functionarea gandirii, vointei si actiunii ramanand clara si ordonata.

Tratament - Acesta necesita, in general, spitalizarea. El asociaza neurolepticele cu psihoterapia.

28 Noi 2007, 19:35

hahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

nu mai pooooooooooootttt!!!!

PS - v-am spus ... e avocat ... deci nu are scrupule

28 Noi 2007, 20:44

O fi avocat, da' citind ultimul sau post iti dai seama ca a gresit profund cind si-a ales profesia. Vadeste certe aptitudini si probabil ar fi ajuns un psihiatru de renume mondial, daca ar fi ales cum trebuie :lol:

28 Noi 2007, 21:28

$1 scrie:$2Psihoza caracterizata printr-un delir sistematic, fara diminuarea capacitatilor intelectuale.
Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic. Delirul de paranoia se dezvolta in mod coerent, uneori plauzibil, urmand o serie de interpretari si de polarizari afective: idealism pasionat, gelozie, revendicare privind un prejudiciu minor sau imaginar, erotomanie etc. Acest delir sfarseste prin a se constitui intr-un sistem permanent si de neclintit, functionarea gandirii, vointei si actiunii ramanand clara si ordonata.

parca esti Cornel Dinu... :D

28 Noi 2007, 22:02

$1 scrie:$2 fi avocat, da' citind ultimul sau post iti dai seama ca a gresit profund cind si-a ales profesia. Vadeste certe aptitudini si probabil ar fi ajuns un psihiatru de renume mondial, daca ar fi ales cum trebuie :lol:

NU va speriati, este doar citat din:

http://www.sfatulmedicului.ro/paranoia-Dmd4406.html

28 Noi 2007, 23:24

Atunci e clar ca e avocat! Se pricepe sa caute in documente (in cazul de fata net) pentru a-si sustine pledoaria :lol:

29 Noi 2007, 23:21

A fost doar o sclipire de inteligenta cand i-am raspuns in acest fel lui Adi. :lol: Citiat, sau nu m-a dus capu ce si unde sa caut :P
Subiect închis