Help/Troubleshooting

Consum Ulei Ford Focus

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Consum Ulei Ford Focus

Mesajde Aditzu. » 14 Noi 2015, 11:37

Buna tuturor de curand am achizitionat un Ford Focus din 2002 cu motor 1.6 toate bune si frumoase am facut cam 500km cu masina si am observat ca scoate un fel de abur la toba incontinuu (dimineata ,seara) si cu motorul rece si cu motorul cald si scoate destul de bine acest abur fum ce o fi el nu miroase a nimic si nu este negru este exact culoarea aburului) si cand am vazut acest lucru am zis ca mananca ulei dar nu eram sigur am verificat dupa un total de 1500km cu masina si surpriza in motor nu mai era pic de ulei, am uitat sa mentionez cand am cumparat masina am schimbat uleiul + filtre + tot ce era consumabil am bagat cca 4 l de ulei modelul: Formula F 5w-30 (sintetic) . Cu masina am mers undeva intre 50km/h si maxim deci maxim nu cred ca am trecut de 100km/h si schimbam undeva la 2,500 - 3000 de ture. Va rog ajutatima si pe mine de la ce poate fi? cum pot rezolva si cam cat mar costa.
Masina are in momentul actual 120000km
Multumesc frumos ;)
Aditzu.
Incepator

Maşina: Ford

Re: Consum Ulei Ford Focus

Mesajde Addy05 » 14 Noi 2015, 13:59

in jur de 1500-2000 ron
Addy05
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2009 / Vw Golf 2005 / Ex Seat Leon 2004 / Ex Ford Focus 2001

Înapoi la Help/Troubleshooting