Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Copie cheie si telecomanda

04 Ian 2016, 14:01

Salut,

Detin un Ford Focus MK1 (2001) si nu mai am in posesia mea decat o singura cheie si nicio telecomanda.

As dori sa fac o copie a cheii si o noua telecomanda pentru inchiderea centralizata.

Am intrebat la un service Ford si am primit urmatorul raspuns:

Cheie bruta: 37 RON. Presupun ca aceasta este doar partea metalica a cheii, cea care o introduci in usa.

Taiat cheie: 50 RON. Ce inseamna asta?

Invatat cheie: 80 RON. Presupun ca asta se refera la scrierea chip-ului.

Telecomanda cheie: 590 RON. Din curiozitate as vrea sa stiu de ce are pretul asa de ridicat. Inchiderea centralizata imi functioneaza, tot ce trebuie este doar telecomanda. La acesti bani pot cumpara doua seturi de inchidere automata cu tot cu telecomenzi.

Daca insumarea preturilor este ok pentru cheie, cea pentru telecomanda pare putin piperata.

Cand am vorbit la service am uitat sa intreb daca aceste preturi includ si manopera. Ma uitasem la service-uri Ford si am vazut ca exista un tarif pe ora.

Sunt din Bucuresti. As avea alternative?

Multumesc!
Răspunde