Anvelope - Jante - Service Roti
15 Dec 2015, 08:59
$1 scrie:$2nul acesta am cumparat de 2 ori cate 4 anvelope de la Best Tires. Am mai recomandat prietenilor pentru ca am fost foarte multumit, 2 doar saptamana trecuta (seturi complete) si ei au fost foarte multumiti. Cred ca trebuie sa discutam de un discount suplimentar pentru reclama
PS: dl Cristi R. o sa va contactez saptamana urmatoare sa va cer o parere daca un cauciuc mai e sigur sau nu (accident - a intrat o masina fix in roata mea)
Buna ziua,
Ne bucura foarte mult faptul ca reusim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dvs.
Va stam la dispozitie cu privire la orice problema.
06 Ian 2016, 03:13
Buna seara.Vreau sa stiu si eu cat este o anvelopa de iarna 205/50 r17 93w xl sau 205/50 r17 91v xl sau si fara xl.Ma intereseaza cel mai mic pret,doar sa fie noua.
11 Ian 2016, 16:52
salut,m-ar interesa cat m-ar costa cu transport cele 2 anvelope HANKOOK KINERGY ECO K425 86T 185-65-R14 si data fabricatiei! Multumesc anticipat
12 Ian 2016, 15:22
$1 scrie:$2una seara.Vreau sa stiu si eu cat este o anvelopa de iarna 205/50 r17 93w xl sau 205/50 r17 91v xl sau si fara xl.Ma intereseaza cel mai mic pret,doar sa fie noua.
Buna ziua,
Aveti P.M. cu raspunsul la solicitarea dvs.
Multumim!
12 Ian 2016, 15:29
$1 scrie:$2alut,m-ar interesa cat m-ar costa cu transport cele 2 anvelope HANKOOK KINERGY ECO K425 86T 185-65-R14 si data fabricatiei! Multumesc anticipat
Buna ziua,
Regasiti pe mail raspunsul pentru solicitarea dvs.
Taxa de transport pentru 2 bucati este de 20 de lei.
Multumim!
19 Ian 2016, 07:42
Multumesc si felicitari echipei best tires shop,foarte prompti,am primit anvelopele de pe o zi pe alta.
19 Ian 2016, 09:55
$1 scrie:$2ultumesc si felicitari echipei best tires shop,foarte prompti,am primit anvelopele de pe o zi pe alta.
Buna ziua!
Multumim pentru feedback-ul pozitiv! Parerea clientilor conteaza foarte mult.
22 Feb 2016, 09:50
Buna ziua,
In momentul de fata suntem in curs de aprovizionare.
Vor sosi si alte variante precum Hankook, Dunlop, Goodyear, etc.
O alta varianta disponibila in stoc este Michelin Energy Saver+ - 340 lei/buc.
Intr-adevar, Tigar este o varianta de budet din gama celor de la Michelin.
25 Feb 2016, 18:20
Salutari echipei Best Tires,as vrea sa mai comand si eu 2 anvelope hankook de vara ca vad ca s-a refacut stocul,cand sa dau comanda sa le primesc luni,dar atunci sunt acasa sa le pot primii...multumesc
25 Feb 2016, 18:35
$1 scrie:$2alutari echipei Best Tires,as vrea sa mai comand si eu 2 anvelope hankook de vara ca vad ca s-a refacut stocul,cand sa dau comanda sa le primesc luni,dar atunci sunt acasa sa le pot primii...multumesc
Buna seara,
Comanda o puteti plasa pana Sambata la ora 11 00 cel tarziu, ca sa soseasca Luni la dvs.
Va asteptam cu o comanda!
28 Feb 2016, 13:06
Ma interesează pentru achiziția a 4 anvelope de vara dacă aveti pe stoc Continental Premium Contact 5,Goodyear Efficient Grip Performance,Dunlop Blue Response si Pirelli Cinturato Blue P7,toate cu dimensiunea 205/55/R16,la ce preturi si ce DOT au fiecare.
28 Feb 2016, 13:09
$1 scrie:$2a interesează pentru achiziția a 4 anvelope de vara dacă aveti pe stoc Continental Premium Contact 5,Goodyear Efficient Grip Performance,Dunlop Blue Response si Pirelli Cinturato Blue P7,toate cu dimensiunea 205/55/R16,la ce preturi si ce DOT au fiecare.
Dimensiunea cu indicele 91V
29 Feb 2016, 09:11
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a interesează pentru achiziția a 4 anvelope de vara dacă aveti pe stoc Continental Premium Contact 5,Goodyear Efficient Grip Performance,Dunlop Blue Response si Pirelli Cinturato Blue P7,toate cu dimensiunea 205/55/R16,la ce preturi si ce DOT au fiecare.
Dimensiunea cu indicele 91V
Buna ziua,
Aveti toate informatiile pe webshop-ul nostru:
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... trul-16-2/Va multumim!
20 Mar 2016, 20:55
Buna seara si salutari reprezentantului Best-tires...
Pentru anvelopele de aici, un pret final pentru 4 buc. (incluzand dat jos anvelope de iarna, montaj,echilibrat cauciucuri de vara,etc.)
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... 1v-vw.htmlVa multumesc si astept raspuns din partea dvs
21 Mar 2016, 09:25
$1 scrie:$2una seara si salutari reprezentantului Best-tires...
Pentru anvelopele de aici, un pret final pentru 4 buc. (incluzand dat jos anvelope de iarna, montaj,echilibrat cauciucuri de vara,etc.)
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... 1v-vw.htmlVa multumesc si astept raspuns din partea dvs
Buna ziua,
Aveti P.M. cu raspunsul pentru solicitarea dvs. Oferta este valabila in baza cardului de membru.
O zi buna!
21 Mar 2016, 10:40
Buna ziua,
as dori o oferta de pret pentru Nokian Line 205/55 R16.
Va multumesc anticipat!
21 Mar 2016, 17:25
In plus mai doresc o oferta de pret pentru:
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... 5-91v.htmlVa multumesc anticipat!
21 Mar 2016, 18:46
Buna ziua,
Preturile sunt cele afisate pe wbshop.
Membrii cotizanti beneficiaza de un discount de 5% fata de preturile din oferta.
01 Apr 2016, 11:42
Buna ziua,
ma intereseaza
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... e-91h.html 4 bucati.
1. le pot cumpara de la unul din sediile BEST TIRES SHOP ? am aceasta optiune, asa am inteles din site, dar cu lansarea comanzi pe site inainte ( daca le pot vedea inainte sa platesc ar fi perfect )
2. as dori sa le montez, doar daca faceti presiunea cu azot ( nu am gasit asta la servicii pe site, daca da, se paote si un pret ?)...
3. cum faceti echilibrarea? aveti acele cumpene cu laser, montate pe fiecare roata care comunica cu calculatorul, ca la a_t_soft ( nu vreau sa dau numele firmei )
Va multumesc!
06 Apr 2016, 15:10
$1 scrie:$2una ziua,
ma intereseaza
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... e-91h.html 4 bucati.
1. le pot cumpara de la unul din sediile BEST TIRES SHOP ? am aceasta optiune, asa am inteles din site, dar cu lansarea comanzi pe site inainte ( daca le pot vedea inainte sa platesc ar fi perfect )
2. as dori sa le montez, doar daca faceti presiunea cu azot ( nu am gasit asta la servicii pe site, daca da, se paote si un pret ?)...
3. cum faceti echilibrarea? aveti acele cumpene cu laser, montate pe fiecare roata care comunica cu calculatorul, ca la a_t_soft ( nu vreau sa dau numele firmei )
Va multumesc!
Buna ziua,
Anvelopele sunt disponibile in stoc.
Aveti posibilitatea sa verificati anvelopele inainte de a achita.
Fiind o perioada foarte aglomerata, va recomand sa plasati o comanda online. Daca doriti sa le montati, selectati "montaj in service-urile noastre" si vi se cere automat si o programare.
Se poate face presiunea cu azot, este 4 lei/roata.
Procesul de echilibrat este unul clasic. Banuiesc ca dvs. va referiti la operatiunea de geometrie facand referire la acele "cumpene cu laser". Da, aparatul de Geometrie este unul 3D computerizat.
06 Apr 2016, 16:07
Buna ziua
Ma intereseaza 4 jante de 14, pentru masina din semnatura; sunt foarte interesat de Dezent TD graphite, care vad ca nu le aveti in oferta de pe site. Imi puteti oferi un pret?
Va multumesc
06 Apr 2016, 18:50
Salut, sunt interesat de un pret pt 2 cauciucuri de vara noi sau cel putin 85% in stare buna. Dimensiune 205/50 R17.
Eventual daca ai un pachet si de 4 cauciucuri poti sa imi lasi oferta.
Astept ofertele cu pret/bucata sau /set si firma respectiva pe PM.
Multumesc frumos.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
07 Apr 2016, 11:05
Buna ziua!
Astazi am reusit sa imi pun tenisii de vara pe masina

. Cei de la Best Tires au fost profesionisti, multumesc si pe aceasta cale domnului Cristian Racan, am beneficiat si de discount, fiind membru pe ford-forum. Ii recomand cu incredere, mai ales ca si sosonii de iarna tot de la ei i-am achizitionat si am fost foarte multumit!!!
22 Mai 2016, 09:54
Buna ziua,
As dori sa pun si eu o comanda la dvs pe site. Ca si membru clubford beneficiez de 5% reducere fata de pretul de pe site?
24 Mai 2016, 07:30
Buna ziua
Ma intereseaza si pe mine 4 jenti de tabla pe 15 pentru WF05XXWPD56Y61144, cu livrare in Craiova pentru sambata 28 Mai.
Nu stiu PCD si ET, ca as comanda direct pe site.
Multumesc
Horia
25 Mai 2016, 15:19
$1 scrie:$2una ziua,
As dori sa pun si eu o comanda la dvs pe site. Ca si membru clubford beneficiez de 5% reducere fata de pretul de pe site?
Buna ziua,
Doar membrii cotizanti Club Ford beneficiaza de reducerile aferente.
25 Mai 2016, 15:53
$1 scrie:$2una ziua
Ma intereseaza si pe mine 4 jenti de tabla pe 15 pentru WF05XXWPD56Y61144, cu livrare in Craiova pentru sambata 28 Mai.
Nu stiu PCD si ET, ca as comanda direct pe site.
Multumesc
Horia
Buna ziua,
Aceasta este janta compatibila cu masina dvs.
https://www.best-tires.ro/jante-otel/kf ... -63-3.htmlPlasati o comanda online, ulterior veti fi contactat pentru confirmare.
25 Mai 2016, 15:57
$1 scrie:$2una ziua
Ma intereseaza 4 jante de 14, pentru masina din semnatura; sunt foarte interesat de Dezent TD graphite, care vad ca nu le aveti in oferta de pe site. Imi puteti oferi un pret?
Va multumesc
Buna ziua,
In momentul de fata nu avem posibilitatea sa ne stocam cu jante de diametrul 14" compatibile cu masina dvs.
13 Iun 2016, 15:06
Buna ziua,
As dori sa stiu daca cauciucurile vara
https://www.best-tires.ro/anvelope-vara ... 1v-vw.html sunt ok pt masina mea Ford Focus din 2007. Pe talon sunt trecute 2 variante: 205/55R|684T si 205/50R|784T.