Salut!
Pentru a avea intalniri (in prima faza sa le avem), apoi intalniri reusite

, e nevoie de ceva care sa ne motiveze, care sa fie motivant pentru cat mai multi. Si de puncte/interese comune.
1) Un prim pas este sa ne intalnim pentru a ne cunoaste. Am vazut ca unii dintre voi va stiti, dar sunt si altii care sunt din Sibiu, dar nu se stiu intre ei. Cum putem afla cine e din Sibiu? Prin cautare in lista cu membri si urmarit cine are "Sibiu" trecut la localitate. Odata gasita persoana, trimis mesaj privat si intrat in discutie.
Putem cauta in lista cu membri. Acum (12 feb 2016, ora 8 AM) sunt 149126 membri. Daca doar o persoana ar cauta in lista zilnic, atunci ar trebui sa se uite in fiecare zi la 408 membri (149126/365 zile). Daca suntem 10 care facem asta zilnic, atunci fiecare din noi ne-am uita zilnic la 41 membri. Dureaza undeva la 5-10 secunde pentru fiecare membru pana aflam din ce localitate este. Deci 41 x 10 = 41 sec., sub 1 minut zilnic. Sa zicem ca mai suntem intrerupti, ca ne mai fuge mintea undeva, deci luam 5 minute zilnic. Intr-un an am acoperi membri actuali si am avea contact cu cei din Sibiu. Sigur ca putem imbunatati sistemul prezentat mai sus, dar ideea este ca se poate face treaba buna cu un minim de efort. Cine e doritor?
2) Un punct comun este ca avem masini Ford. Care - precum majoritatea masinilor - au diverse probleme. Dupa ce ne-am cunoscut, putem discuta de problemele intampinate si le putem rezolva sau - daca au fost rezolvate deja - putem spune cum anume. Eventual, putem si scrie cum anume. Facem un manual pentru alti utilizatori, din Sibiu si din tara. Ce ziceti?
3) Ce alte puncte comune avem? Le putem afla la intalniri: poate unora le place sa pescuiasca; altii sunt cu camping-ul ori cu drumetiile montane; altii cu parasutismul, etc. (ati inteles ideea). Puncte comune putem gasi si in domeniul in care lucram.
Lucrurile astea le putem afla si aici, pe forum. Haideti sa ne scriem fiecare pasiunile, daca doriti, domeniul in care lucram si una sau doua zile din saptamana cand ati putea veni la o eventuala intalnire periodica. Apoi putem stabili si o intalnire.
Incep eu:
1) pot aloca 5 min. zilnic pentru a gasi membri din Sibiu si a intra in legatura cu ei.
2) sunt dispus sa va transmit si voua cum am rezolvat problemele avute pe la masina si sa scriu asta si intr-un manual.
3) a) Pasiuni: ciclismul, drumetiile montane, fotografia, Oina (sportul traditional romanesc, uitat de majoritatea romanilor).
b) Domeniul in care lucrez: electronica (testare a unor sisteme electronice) si mai am un mic business de vanzari si inchirieri accesorii pentru masini, dar nu as scrie mai multe aici ca sa nu se intepreteze ca reclama.
c) as fi dispus pentru o intalnire lunara: martea sau miercurea, dupa ora 18 (eventual, si sambata, daca majoritatea alege asa, dar sambata e cam alocata familiei).
Va doresc o zi cat mai buna,
Marius
My car: [url]http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Ford/58770/Ford-Mondeo-3-Sedan-Trend-22-TDCi-155HP-6-speed.html[/url]