Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Trapa WEBASTO,Jante,volan mahon,FARURI XENON etc -mondeo mk3

27 Iul 2015, 23:19

Se vand urmatoarele accesorii/piese, care provin de pe masina personala (se vinde auto ) !
Mentionez ca fiecare piese se prezinta in stare impecabila de utilizare ! Estetic, se pot vedea pozele...
Transport oferit gratuit la valoare mai mare de 250 lei prin FAN COURIER !
Preturile sunt usor negociabile,in limita bunului simt !
TEL. : 0753.920.951 -viber, whatsapp
Em@il : tony71uly@yahoo.com

LISTA PIESE/ACCESORII SI PRET :
1. Trapa Electrica WEBASTO, CU TOATE ACCESORIILE ORIGINALE PT MONTARE, cu plafonul original, consola cu buton electric etc... - 500 LEI
2. JANTE ALIAJ VOLVO, 5X108,NELOVITE, SUDATE, ETC FARA ANVELOPE - 700 LEI
3. faruri originale cu xenon de fabrica + faza lunga cu incarcare rapida 8000k (350 lei, garantie 24 luni), vopsite rosu( la cerere se poate schimba culoarea ) - 1000 lei
4. Cheie tip briceaj, Jaguar ( se muta cip-ul din cheie si se prelucreaza lama), escamotabila - 150 lei
5. volan din mahon+airbag_cruse control - 350 lei
6. mahon schimbator viteze + ceas - 200 lei
7. Cheie Ford, tip cui, cu tot cu cip - 100 lei
8. Borseta acte, material textil, Ford- 50 lei

Am incecat sa pun poze dar nu reusesc... desi au fost micsorate... Pot trimite pe viber, email sau whatssapp la cerere...

Re: Trapa WEBASTO,Jante,volan mahon,FARURI XENON etc -mondeo

08 Oct 2015, 09:47

salut,daca jantele sunt pe 15 poti sa-mi trimiti poze pe mail.
mari_iliem@yahoo.com
MERSI

10 Noi 2015, 16:08

Se mai adauga :
Statie cb ABANTI ALPHA 4w + antena AVANTI HERMES 1,5m, talpa14 + GARANTIE 3 ANI - 450 lei

Se vand urmatoarele accesorii/piese, care provin de pe masina personala (se vinde auto ) !
Mentionez ca fiecare piese se prezinta in stare impecabila de utilizare ! Estetic, se pot vedea pozele...

1. Trapa Electrica WEBASTO, CU TOATE ACCESORIILE ORIGINALE PT MONTARE, cu plafonul original, consola cu buton electric etc... - 400 LEI
2. faruri originale cu xenon de fabrica + faza lunga cu incarcare rapida 8000k (350 lei, garantie 24 luni), vopsite rosu - 1000 lei
3. Cheie tip briceaj, Jaguar ( se muta cip-ul din cheie si se prelucreaza lama), escamotabila - 150 lei
4. Cheie Ford, tip cui, cu tot cu cip - 100 lei
5. Borseta acte, material textil, Ford- 50 lei

Am incecat sa pun poze dar nu reusesc... desi au fost micsorate... Pot trimite pe viber, email sau whatssapp la cerere...

15 Ian 2016, 00:14

Se vand urmatoarele accesorii/piese, care provin de pe masina personala ( sa vandut ) !
LA CERERE OFER POZE IN EMAIL SAU WHATSAPP, VIBER SAU SKYPE !
AICI NU AM REUSIT SA LE POSTEZ !!!

- Trapa Electrica WEBASTO, CU TOATE ACCESORIILE ORIGINALE PT MONTARE, cu plafonul original, consola cu buton electric, suruburi, furtumase de scurgere, schema de montare etc.. - 400 LEI
- Cheie tip briceaj, Jaguar ( se muta cip-ul din cheie si se prelucreaza lama), escamotabila - 150 lei
- Cheie Ford, tip cui, cu tot cu cip - 100 lei
- Borseta acte, material textil, Ford- 50 lei
- Oglinzi st dr - impecabile, incalzite - 180 set-ul
- Volan simplu - 50 lei
- Ornamet toba esapament - 80 lei - se aude f elegant si subtil, nu deranjeaza
- Lumina plafon - 60 lei
- Telescoape hayon - 80 lei
- Ornament CROMAT Consola ceas - 50 lei
- Ornament schimbator viteze cromat - 50 lei
- 3 x capace r16 impecabile, negre spitate,model deosebit - 60 lei
- Buson ulei motor - 15 lei
- Torpedou mic crem - 40 lei
- Stop luneta - 40 lei
- Comenzi audio volan - 40 lei
- Airbag volan - 100 lei

12 Feb 2016, 11:56

Torpedoul mare il mai ai? Al meu s-a blocat cu actele in interior si a trebuit sa pun flexul pe el...

12 Feb 2016, 12:10

Salut. Da, il am dar fara sostemul de inchidere... pt ca asa am patit si eu si am schimvat doar sistemul... mi-a ramas cutia...

15 Feb 2016, 22:30

Cum pot intra in posesia lui daca ne intelegem la pret?

15 Feb 2016, 22:45

Se livreaza prin posta sau curier... torpedou este fara sistwmul de inchidere...

15 Feb 2016, 22:46

Poti pune cateva fotografii cu volanul... ?!

Rezolutia maxima admisa pentru a uploada o fotografie pe serverul forumului este de 312kb.... numai pentru fisiere, marimea maxima admisa este de 2Mb.

Pentru a urca fotografii pe forum exista o cale mult mai simpla si mai eficienta... Te inregistrezi si iti faci cont aici http://postimage.org/profile.php?back=L ... V3Zmpxcw==
Dupa ce ti-ai creat cont acolo si esti autentificat poti sa urci cate fotografii doresti... pe care le organizezi acolo dupa bunul tau plac in albume, foldere, etc. Fiecare fotografie urcata acolo are un link. Acel link il copiezi si il lipesti pe forum la mesajul pe care-l scri tu pe topic. Fotografia va aparea pe forum la rezolutie maxima fara sa fi nevoit sa o redimensionezi. In plus vei avea propria ta galerie de fotografii pe care o poti accesa on-line de oriunde prin intermediul aplicatiilor de pe telefonul mobil.
Simplu si eficient. ;)

15 Feb 2016, 22:52

Merci fain florin. Maine o sa fac asta, qcum sunt la servici. Cautama pe viper sau whatsapp si iti trimit acolo. Este in stare impecabila fara nic un defect pe mahaon
Răspunde