ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Dec 2007, 17:32
taxe sau nu, democraţie sau nu, după întîlnirea de azi de la cluj, am devenit un pic mai misogin.... serios, cu femeile la volan nu e de glumă. chestiile care s-au spus azi mi-au dat de gîndit. or fi unele dintre ele şoferiţe bune, nu zic nu, dar.....
cred că tind să devin şi eu porc de la colţul străzii....
02 Dec 2007, 02:51
mai sunt locuri de porci de la coltul străzii?
02 Dec 2007, 06:33
hahahhahaha normal ca mai sunt
02 Dec 2007, 13:52
intamplare "brand new"...3 fete+1 seat Ibiza + o pana= pana facuta de tatal prietenei mele... din toate trei numai una stia teoretic ce trebuie facut la o pana dar nu si-au facut curaj sa incerce
iar aseara m-am incumetat sa-i dau masina pe mana prietenei mele...am ajuns acasa (cu bine), si m-a mancat undeva sa o pun sa intoarca masina in coltul strazii, unde evident tocmai in acel moment de confuzie pentru saraca de ea a sosit un porc de coltul strazii cu cascheta si girofar...fata s-a pierdut, politaiul a presupus ca a consumat bauturi alcoolice si a rezultat primul test negativ cu fiola din cariera ei de soferita--- subliniez ca strada nu erea o strada maricica, fiind una foarte putin circulata in care sansele de a te impiedica de un 'Tutzgurean sunt minime...
02 Dec 2007, 18:21
eu nu sint porc...sint mitocan imputit!
povestea: azi veneam de la mama in jurul prinzului. dupa cum stiti, majoritatea, nu am fordul caci e in service si eram cu pajero. la academie la intersectie (semaforul cu trepiedul, pentru cunoscatori) eu pe banda din mijloc si pe banda din dreapta o tipesa, saten, intr-o toyota. tipesa, biiine de tot, avea un mini, long legs, etc si in plus de la mine de sus se vedea o priveliste frumusica pina la o pereche de chilotei alb-roz zica eu. tipa imi observa privirea, isi da seama la ce ma uitam (insistent, deh), eu zimbesc, ea lasa geamul jos si destul de iritata pune o intrebare: n-ai ceva mai bun de facut? raspunsul a venit singur si fara sa vreau: da-ti chilotii jos si vedem ce putem face! moment in care ea mi-a spus: esti un mitocan imputit! a ridicat geamul si dupa ce s-a facut verde a plecat .
eu am plecat mai incet...nu avea rost sa ma mai grabesc...
acum stau si ma gindesc: daca eu sint asa cum sint, ea care isi arata desuurile din masina cum e?
02 Dec 2007, 18:27
clar esti un mitocan si un porc ordinar

iar ea e o lady huoooooo
02 Dec 2007, 18:33
o lady de coltul trotuarului?
02 Dec 2007, 18:34
hahahah
si eu procedam la fel ca bogfan. totusi noi suntem porcii de la coltul strazii , dar ele sunt puicutele de pe trotuar(fara aluzie la prostituate)
02 Dec 2007, 23:38

) super tare... asa mai faceam si eu knd mergeam (in dreapta) cu oameni cu jeepuri... avantajul inaltimii... dar asta nu scuza faptul ca i-ai violat spatiul privat din masina ei... nesimtitule!!! (ai facut si poze?

)
03 Dec 2007, 00:26
Ca urmare a aptitudinilor naturale demonstrate, te declaram ridicat in rang si acceptat in comitetul provizoriu al porcilor ordinari...
Vei fi responsabil cu aripa radicala a mitocanilor imputiti...
PS auzi da tu erai pe locu pasagerului ?
03 Dec 2007, 00:52
astazi in timp ce mergeam spre pestera Sf. Andrei prin basarabi mergeam pe banda a 2-a cu 60km/h... din spate venea furios un passat negru si facea intruna flashuri si claxoane sa ma dau la o parte... cand vine langa mine ce era la volan??? o baba vai de capul ei si cu cainele carea statea cu botu pe bord, serios imi venea sa fi pus o frana brusca sa intre in "curul" meu sa ii stric masina sa se sature de viteza, si de mers mai mult de 60km/h eu nu mai merg pe acolo ca am luat de 2 ori amenda pentru depasirea vitezei,insa cum eu nu sunt rau am trecut pe prima banda si am lasat sa ma depaseasca, ca era tare grabita
03 Dec 2007, 01:08
Mda, bine ca totusi ti-ai recunoscut greseala...
Frigea banda I ?
03 Dec 2007, 02:37
Si povestirea asta tre sa te faca misgon sau cum?!?! Mai degraba se incadreaza in topicul celalalt
03 Dec 2007, 06:52
$1 scrie:$2u nu sint porc...sint mitocan imputit!
povestea: azi veneam de la mama in jurul prinzului. dupa cum stiti, majoritatea, nu am fordul caci e in service si eram cu pajero. la academie la intersectie (semaforul cu trepiedul, pentru cunoscatori) eu pe banda din mijloc si pe banda din dreapta o tipesa, saten, intr-o toyota. tipesa, biiine de tot, avea un mini, long legs, etc si in plus de la mine de sus se vedea o priveliste frumusica pina la o pereche de chilotei alb-roz zica eu. tipa imi observa privirea, isi da seama la ce ma uitam (insistent, deh), eu zimbesc, ea lasa geamul jos si destul de iritata pune o intrebare: n-ai ceva mai bun de facut? raspunsul a venit singur si fara sa vreau: da-ti chilotii jos si vedem ce putem face! moment in care ea mi-a spus: esti un mitocan imputit! a ridicat geamul si dupa ce s-a facut verde a plecat .
eu am plecat mai incet...nu avea rost sa ma mai grabesc...
acum stau si ma gindesc: daca eu sint asa cum sint, ea care isi arata desuurile din masina cum e?
Io zic sa creeam si ranguri... Ex:
Porc ordinar rangul mitocan, iar deasupra rangul mitocan imputit...
03 Dec 2007, 10:02
$1 scrie:$2i povestirea asta tre sa te faca misgon sau cum?!?! Mai degraba se incadreaza in topicul celalalt

nu suport sa ma depaseasca femeile

dar asta e... daca are masina mai tare
04 Dec 2007, 00:03
$1 scrie:$2a urmare .....
PS auzi da tu erai pe locu pasagerului ?
m-am exprimat gresit. ea era in stinga mea, eu eram pisentru!
04 Dec 2007, 23:02
Nu fiti rai... , ca nu stiti niciodata daca aveti si femei printre voi...pe forum
04 Dec 2007, 23:03
Si daca ai fi fost 'pisentru' poate marcai...
05 Dec 2007, 12:55
Azi dimineata conduceam pe autostrada cand, intr-o data, m-am uitat
in stanga. Si ce mi-au vazut ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul
racnet, nou si stralucitor, o femeie tanara si frumoasa, conducea cu
120
Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda, rujandu-se.
Mi-am intors privirea la drum si dupa cateva secunde am vazut-o din
nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze.
E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat
asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana,
peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a
cazut
peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa
indrept ghidonul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat
telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe
care
o tineam intre picioare. Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate
directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe...
pantaloni. Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus
celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar, dar
intr-adevar IMPORTANTA!!
Cine dracu' le-a dat voie femeilor sa conduca?
05 Dec 2007, 13:19
$1 scrie:$2zi dimineata conduceam pe autostrada cand, intr-o data, m-am uitat
in stanga. Si ce mi-au vazut ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul
racnet, nou si stralucitor, o femeie tanara si frumoasa, conducea cu
120
Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda, rujandu-se.
Mi-am intors privirea la drum si dupa cateva secunde am vazut-o din
nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze.
E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat
asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana,
peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a
cazut
peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa
indrept ghidonul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat
telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe
care
o tineam intre picioare. Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate
directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe...
pantaloni. Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus
celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar, dar
intr-adevar IMPORTANTA!!
Cine dracu' le-a dat voie femeilor sa conduca?
e scris si de cornel ...
05 Dec 2007, 13:44
eh.. eu n-am observat.. merge pt reimprospatarea memoriei oricum
05 Dec 2007, 18:21
urate limbi oricum
05 Dec 2007, 18:26
Prea belea filmuletele...
05 Dec 2007, 20:52
$1 scrie:$2u fiti rai... , ca nu stiti niciodata daca aveti si femei printre voi...pe forum
pai despre asta e vorba in acest topic....despre cit de rai sintem cu ele femeile si ce na face sa fim misogini!...ma cherie...
iar la chestia cu marcatu'... nu m-am gindit dar se prea poate avind in vedere ca era cu vaza la vedere....
05 Dec 2007, 20:54
filmu nr 1
prea belea saraca masina daca toti ar fi ca aia ar da faliment astia cu scolile de soferi si toti instructori ar fi la spital
instructoru sta numai cu mana pe inima saracu
filmu nr 2
prea belea aia intra pe contra sens si tot ea e nemultumita !!
05 Dec 2007, 22:09
muahhhahahahahahahaaaaaaa
06 Dec 2007, 00:14
al doilea ca al doilea, dar sigur primul e regizat...

nu se poate frate asa ceva!!!
06 Dec 2007, 04:02
ba se poate... si unele specimene mai au si permis de conducere