Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
02 Dec 2007, 20:17
Am luat de curand masina si am remarcat ca in acceleratie, dupa 80 Km/h, masina incepe sa trepideze semnificativ. Am schimbat cauciucurile cu unele de iarna, am indreptat si echilibrat jantele, dar vibratiile nu au disparut. Masina a fost pe tester la Ford, unde mi-au spus ca nu da eroare la injectoare. M-ar putea ajuta cineva, ca nu am idee ce-ar putea fi si nici n-as vrea sa schimb toate piesele pe care le presupun "meseriasii" ca ar fi cauza.
Multumesc anticipat
02 Dec 2007, 20:35
Geometria ai facut-o?
02 Dec 2007, 20:36
Nu, nu am facut-o, mecanicul nici nu mi-a spus ceva de geometrie
02 Dec 2007, 20:37
Astasa fie cauza, oare?
02 Dec 2007, 21:26
si eu sint de parere ca ar trebui sa incerci o geometrie
02 Dec 2007, 21:34
Se face macar la 6 luni... In plus zici ca ai indreptat si re-echilibrat jantele. Deci sunt deja schimbari mari...
02 Dec 2007, 22:02
Problema e ca mie nu imi trage deloc stanga sau dreapta, cum ma gandesc ca ar trebui sa faca in acest caz. Oricum, maine vreau sa fac programare la Ford aici (in Pitesti, adica) si sa vad ce spun si ei...eventual, fac la ei gometria si testez dup-aia cum se comporta masina. Alte cauze care ar mai putea fi???
02 Dec 2007, 23:54
Mai stiam ca poate fi de la vreun tampon de la motor...
03 Dec 2007, 00:10
sa te uiti sa nu ai vreun cauciuc pus invers(dc ai unidirectionale)
03 Dec 2007, 19:47
Am fost astazi la reprezentanta, mi-au spus ca 100% e de la planetara dreapta, care trebuie inlocuita in totalitate....Acum, la ce pret mi-au dat ei, parca as cauta si in alta parte o planetara de vanzare, poate cineva sa ma ajute, pls ???
03 Dec 2007, 19:50
cauta in topicul de vinzari. sint citeva oferte de piese pe acolo. dai vin-ul masinii si spui ce piesa ai nevoie si vezi ce poret iti dau. fai o comparatie si gata
19 Dec 2007, 23:02
Am rezolvat in sfarsit cu planetara, am montat-o masina merge ca unsa...Ce e ciudat e faptul ca toti mecanicii cu care am vb mi-au spus ca e imposibil ca vibratiile sa fie din planetara. Si totusi, dupa ce am schimbat-o, vibratiile au disparut. Multumesc tuturor de sfaturi.
28 Mar 2008, 19:32
Se poate inchide