Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI . Marele MIP
Desi sunt de foarte mult timp pe forum pana acum nu am avut curajul sa scriu ceva, dar acum a venit momentul sa fac acest pas si incep prin a imi prezenta masina.
Este vorba despre un Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia 130Cp din 2002 de culoare Jewel Green. Masina a fost cumparata direct din Germania in anul 2013 direct de la primul proprietar(un singur proprietar in Germania, eu fiind primul in Romania).
Ca si dotari:
- piele crem, scaun sofer electric cu reglaj pe 8 pozitii
- navigatie Travelpilot
- magazie 6 CD
- sistem multimedia cu ecrane in tetiere
- jante Tomasson TN9 18"
- pilot automat
- incalzire scaune
- 4 geamuri electrice
- senzori parcare de fabrica
......
Probleme avute pana acum: schimbat pompa servo, racord flexibil si un rulment pe spate care a inceput iar sa faca figuri.
Scuzati calitatea unora dintre poze, afara era foarte mult soare iar talentul meu fotografic lasa de dorit.
Este vorba despre un Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia 130Cp din 2002 de culoare Jewel Green. Masina a fost cumparata direct din Germania in anul 2013 direct de la primul proprietar(un singur proprietar in Germania, eu fiind primul in Romania).
Ca si dotari:
- piele crem, scaun sofer electric cu reglaj pe 8 pozitii
- navigatie Travelpilot
- magazie 6 CD
- sistem multimedia cu ecrane in tetiere
- jante Tomasson TN9 18"
- pilot automat
- incalzire scaune
- 4 geamuri electrice
- senzori parcare de fabrica
......
Probleme avute pana acum: schimbat pompa servo, racord flexibil si un rulment pe spate care a inceput iar sa faca figuri.
Scuzati calitatea unora dintre poze, afara era foarte mult soare iar talentul meu fotografic lasa de dorit.
-
dan_marius - Incepator
- Maşina: Ford