Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Viraj greu la stanga

03 Dec 2007, 13:28

Am o mare problema shi pana acum nu am gasit raspunsul. Pe langa forduletul meu mai am un peugeot 407 shi la el am ceva probleme de genu: cand virez stanga la viteze pana in 80 sau viraj mai strans trebuie sa ma lupt cu volanul. M-am uitat sa vad daca freaca vreun plastic ceva si nu am gasit. Nu stiu ce sa zic. face asa doar la viraj la stanga. Astept niste pareri cat ma curand ca vreau sa o duc in service si nu mai am garantie shi astia de la peugeot de obicei cam iti baga piese pe gat. Mie frica sa nu fie servodirectia.

Merci mult de tot

03 Dec 2007, 13:41

Probabil or sa-ti zica sa schimbi caseta de directie, cred ca se poate repara, dar trebuie sa gasesti mecanicul potrivit... :(

04 Dec 2007, 14:21

suspenda masina si vezi daca face la fel.
se poate sa fi luat vreo bordura sau canal, sa se fi strambat ceva la bieleta. uzura in caseta apare de obicei la bratul lung, dar poti sa stii...

15 Ian 2008, 17:36

gata s-a rezolvat a facut tata accident cu ea si a ajuns in service si acolo au reparat tot ce treb....Traiasca CASCO

Pacat ca s-a rezolvat asa.. :?

15 Ian 2008, 20:10

iti dai seama .....daca am un bec ars .......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Răspunde