Ce sa zicem... masina este o.k. Mie unul imi place foarte mult. Pretul este si el o.k.
Numai ca majoritatea celor care isi doresc o masina se uita din pacate in primul rand la anul fabricatiei si la numarul de kilometri din bord.
Pentru cea de a doua problema se mai gaseste rezolvare... ramane insa pentru unii anul de fabricatie.
Deci...
Aruncand o privire pe site-urile de profil din afara, observam ca preturile au mai scazut:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1Luna trecuta un coleg de serviciu a cumparat un Mondeo, diesel, Euro V, din 2011, direct din Germania si a platit pe el acolo 5500 Eu.
Daca cauti, gasesti si preturi mai mici in afara... asta daca nu te intereseaza numarul de kilometri sau dotarile... de anul de fabricatie nu mai zic nimic.
Si apropo... fara ironie sau dorinta de a intra in polemici... cred ca esti constient si tu ca acei kilometri nu au cum sa fie reali...

Un sfat... vrei sa vinzi masina... ?! Pune cat mai multe poze... interior, exterior, compartiment motor, portbagaj, etc. Masina obligatoriu cat mai curata si pozele de calitate buna nu facute cu telefonul...

Ce sa inteleaga cumparatorul din 2 poze slab calitative si masina murdara pe deasupra... ?! De asemenea, un cumparator serios apreciaza daca surprinzi in poze eventualele defecte... sinceritatea conteaza si atarna foarte mult in balanta.