...si focus nu mai vine.....
deja trebuia sa postez si eu poze cu masinuta mea, insa printr-o conjuncatura mai ghinionista, sau de fapt doar felul in care Ford is trateaza clientii, masina nu a ajuns inca.
Dealer-ul mi-a spus ca a ajuns pe 21 nov in tara, la Cernica si in 3-4 zile va fi la Cj. Eu, atunci, ca un om dornic sa am masina fara intarzieri, am facut plata integrala (adica restul de la avans), am platit CASCO si RCA (valabile din 21 Nov)...si...surpriza......e deja 5 Dec si masinuta mea nu se stie inca unde este

Prin contract mai au inca acoperire, deci sunt de neatins. Asa ca ama sunat saptamana trecuta la Romcar si am facut scandal, ca nu stiu unde mi-este masina si sa o gaseasca. M-au sunat in aprx o ora inapoi si mi-au zis ca e inca in Constanta in port, asteapta sa fie incarcata. Dealer-ul de la Cj..sustine altceva, apoi de la Bucuresti mi s-a zis ca vine in 4-5 zile...azi au trecut deja 7 zile de cand am vb la Romcar..si masina nu este nicaieri.
Acum, eu cum am promis celor de la Bucuresti, as face o plangere si pe la Ford Europe sau cine supervizeaza activitatea lor in Europa, dar sincer nu stiu unde sa scriu sau sa sun...asa ca daca cineva are vreo idee, este bine venita

Anyway, vroiam sa stiu din experientele de pe forum, cam cat se poate sa mai astept..pana sa-mi vad jucaria in fatza blocului.....

Mersi
Rares
- raresm79
- Ford Freak