Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

apa la bujii

06 Iul 2012, 19:41

IMG1065.jpg
Buna ziua!Detin un Ford Focus 1.6 cumparat in anul 2007.De 1 an jumate am o problema cu bujiile,adica imi intra antigel la ele.M-am dus la un mecanic si mi-a spus ca problema ar fi de la niste dopuri.I-am lasat masina sa mi-o faca,iar dupa ceva timp masina incepe din nou sa faca figuri la demaraj.Ma uit la bujii si constat ca iara s-a adunat apa.M-am gandit sa incerc eu sa remediez aceasta problema daca se poate.Daca nu o sa apelez din nou la un service.Am atasat niste poze sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. :)
Fişiere ataşate
IMG1073.jpg
IMG1077.jpg
IMG1075.jpg
IMG1074.jpg
IMG1071.jpg
IMG1070.jpg
IMG1069.jpg
IMG1067.jpg
IMG1066.jpg

Re: apa la bujii

06 Iul 2012, 21:16

Salut,

Esti convins ca este antigel si nu apa?
Ai gustat si este dulce?
Dispare din vas la o anumita perioada?

06 Iul 2012, 21:43

Antigel este, aceste motoare sunt recunoscute pentru pierderea de la dopurile tehnologice din chiuloasa.
In acelasi timp mai intra apa la bujii si pe langa duzele stropitoare parbriz.
Nu ai ceface decat sa schimbi dopurile, ai grija numai ce mester iti alegi.

06 Iul 2012, 21:56

Stiu si eu asta e punctul lor slab privitor la dopurile tehnologice :D
Dar te-am intrebat tocmai din punctul de vedere al spritierelor deoarece este o problema cu doua rezolvari.

08 Mai 2016, 15:07

Și ei am aceeași problema dar cantitatea de apa este mult mai mare...cât despre dopurile tehnologice,nu știu exact cum arata.sau unde le găsesc.

Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk

09 Mai 2016, 06:35

le gasesti intre bujii, da' trebe sa dai jos capacu ala negru prin care intra fisele
Răspunde