ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

"La Multi Ani ! " de Sf. Nicolae

06 Dec 2007, 01:14

sa ne pregatim de Sarbatorile de Iarna incepand cu inceputul: Sf.Nicolae
sigur copiii nostri sunt nerabdatori in seara asta (si poate nu numai ei :wink: )
deci, tuturor de pe acest forum care purtati acest nume, Nicusori si Nicolete, va urez "La Multi Ani" si Sarbatori Fericite ! :)

o mentiune speciala pt. jumatatea lui verga_Cip, "La Multi Ani", Nik :P

06 Dec 2007, 01:34

Multumesc d-l Alen...ai uitat sa mentionezi: sora si tata. Asadar, maine sunt MUCI....nevasta ca nevasta, dar sa vezi ce iese la taica-meu...si cu sora-mea...

Merci mult.

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CE POATE NUMELE SFANTULUI NICOLAE. :wink:

06 Dec 2007, 01:53

Ma alatur si eu urarilor, ca vorba aia ... maine nu se stie daca pot sa mai tastez! Sanatate inainte de toate tuturor si "fie ca maine sa fie nu cu mult, ci cu mult mai mult bine decat azi". :lol:
La multi ani! oriunde va veti afla voi ford(isti)-(iste) care aveti azi 06.12 motiv de a fugi de prietenii vesnic insetati! :wink:

06 Dec 2007, 01:58

LA MULTI ANI ! pentru toti Nicolaii, Nicoletele, Niculinele, Nicolele...

06 Dec 2007, 03:51

La multi ani sa ne traiti si mai ales sa va aduca Mosu` Nicolaie cadouri multeeee

06 Dec 2007, 10:42

Multi ani traiasca!
Multi ani traiasca!
Laaaa multi ani!

06 Dec 2007, 11:06

La Multi Ani ! dragi colege si colegi de Forum purtatoare/purtatori de nume derivate din Sf. Nicolae.
La Multi Ani ! prietenelor/prietenilor purtatoare/purtatori de nume derivate din Sf. Nicolae.
La Multi Ani ! cunostintelor (iaca aici e fara feminin si masculin) purtatoare de nume derivate din Sf. Nicolae.

Pentru toate/toti purtatoarele/purtatorii de nume derivate din Sf. Nicolae La Multi Ani !

06 Dec 2007, 11:29

Multumesc :P.

06 Dec 2007, 12:23

Multumesc la fel!

06 Dec 2007, 12:46

Pretena mea e Nicoleta :)

06 Dec 2007, 13:23

Multumesc
La multi ani sa traiesc! :P 8)

06 Dec 2007, 13:29

$1 scrie:$2b]La Multi Ani ! dragi colege si colegi de Forum purtatoare/purtatori de nume derivate din Sf. Nicolae.
La Multi Ani ! prietenelor/prietenilor purtatoare/purtatori de nume derivate din Sf. Nicolae.
La Multi Ani ! cunostintelor (iaca aici e fara feminin si masculin) purtatoare de nume derivate din Sf. Nicolae.

Pentru toate/toti purtatoarele/purtatorii de nume derivate din Sf. Nicolae La Multi Ani !

--------sh'alta data, sh'alta data...........

06 Dec 2007, 13:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2b]La Multi Ani ! dragi colege si colegi de Forum purtatoare/purtatori de nume derivate din Sf. Nicolae.

asta e ca la olteni...

la moldoveni e:
--------o s-o fashim shi mai lata......... :lol:

06 Dec 2007, 13:35

asta e ca la olteni...

la moldoveni e:
--------o s-o fashim shi mai lata......... :lol:

:lol: oricum, chef sa fie! 8)

06 Dec 2007, 13:35

$1 scrie:$2A MULTI ANI ! pentru toti Nicolaii, Nicoletele, Niculinele, Nicolele...

Subscriu

Re: "La Multi Ani ! " de Sf. Nicolae

06 Dec 2007, 20:27

$1 scrie:$2o mentiune speciala pt. jumatatea lui verga_Cip, "La Multi Ani", Nik :P

Multumesc! :D

06 Dec 2007, 20:43

niculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... !
ba niculeeee baaaaaa !......
ce cati ba acolo.
vino ncoa ca o venit mosu... Mos Nicolae....
io-te ti-o adus un ford cadou in curte !
si o zis : la multi ani !

La multi ani!

06 Dec 2008, 16:05

Io cred ca voi ati uitat ca astazi este Sf. Nicolae si v-ati luat la hartza cu pisicile care va zgarie masinile.
La multi ani tuturor care se numesc Nicolae, Nicoleta![/

Daca mergeti diseara la vreun chef, luati taxi nu va urcati beuti la volan.

Re: La multi ani!

06 Dec 2008, 16:18

mai aveam un topic de anul trecut, care sigur ca e valabil si anul acesta viewtopic.php?f=17&t=10012&hilit=La+Multi+Ani+de+sf.+Nicolae

urarile raman valabile pt. toata lumea !
voi uni cele doua topicuri

06 Dec 2008, 17:05

La multi ani si din partea mea tuturor forumistilor care-si sarbatoresc zia de nume dar si pentru cunoscutii lor!
:D/ <:-P <:-P :D/

06 Dec 2008, 21:25

la multi ani tuturor care se numesc Nicolae, Nicoleta...si cel mai important la multi ani sotiei mele Larisa Nicoleta! :P

06 Dec 2009, 09:27

La multi ani de sf. Nicolae! Sa va traiasca si sa ne traiasca :D

06 Dec 2009, 12:59

La Multi Ani tuturor Nicusorilor si Nicoletelor de la noi de pe forum sau de aiurea ! @};- <:-P

06 Dec 2009, 13:02

La Multi Ani! si de la subsemnatul. Sa fiti sanatosi!

06 Dec 2010, 09:12

La multi ani tuturor celor ce poarta frumosul nume, inclusiv sotiei mele, tatalui meu si sora-mii :)

06 Dec 2010, 09:22

La Multi Ani Nicolae, Nicoleta, Niculae, Niculina...!!!

06 Dec 2010, 11:19

Va multumesc din partea celor ce poarta numele Sf. Nicolae si urez la randu-mi colegilor de onomastica multa sanate si bucurii alaturi de cei dragi.

06 Dec 2010, 11:35

Multumesc, multumesc !!! :D

06 Dec 2010, 12:13

La mulţi ani tuturor Niculiţelor şi Niculăieşilor <:-P . Să fiţi sănătoase / sănătoşi şi fericite / fericiţi.

Marian

05 Dec 2011, 10:29

Pentru ca prevad ca vom avea nevoie de acest topic ... il aduc in prima pagina! :D
Răspunde