ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
06 Dec 2007, 16:47
Acelasi lucru il stiam si eu.
06 Dec 2007, 17:03
Pay-pal accepta MASTERCARD, VISA, America Expres, Discover si Bank.
Daca cardul nu e de tipul asta, nasol, nu merge.
Toate cardurile ( debit sau credit ) sunt bune la plati on-line daca sunt deblocate pentru asta. Unele sunt deblacate implicit, altele la cererea clientului.
@Tiry: daca ceri ajutor, macar urmareste pasii descrisi de mine si apoi vin-o cu "asta stiam si eu..."
Daca stiai, atunci de ce mai intrebi ?
06 Dec 2007, 17:04
Al meu e de credit...si am puse 2 carduri
cel de vanzari (daca voi vinde vreodata) l-am pus pe cel de debit.
06 Dec 2007, 17:07
$1 scrie:$2@Tiry: daca ceri ajutor, macar urmareste pasii descrisi de mine si apoi vin-o cu "asta stiam si eu..."
@fasconal: Ma refeream doar la faptul ca: Cardul merge sau nu merge pe net in functie de ce fel e. Ex: visa , mastercard maestro etc.
Nu stiam ca doar cele de credit merg.
06 Dec 2007, 17:13
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2@Tiry: daca ceri ajutor, macar urmareste pasii descrisi de mine si apoi vin-o cu "asta stiam si eu..."
@fasconal: Ma refeream doar la faptul ca: Cardul merge sau nu merge pe net in functie de ce fel e. Ex: visa , mastercard maestro etc.
Nu stiam ca doar cele de credit merg.
Iar nu ai inteles. Merg si cele de debit, doar ca in majoritatea cazurilor sunt "blocate" la plati on-line pentru sigurantza clientilor.
O simpla cerere la banca si se rezolva.
06 Dec 2007, 17:19
ATENTIE Mastercard cere o inregistrare in sistemul 3D secure.
06 Dec 2007, 17:21
Deci pana la urma,
Din eroarea care am primit-o, eu cred ca este vorba de nume. Pentru ca imi zice sa verific datele sa fie ok. Daca refac datele si o sa imi dea alta eroare dupa o sa vad din ce cauza este.
06 Dec 2007, 17:28
$1 scrie:$2TENTIE Mastercard cere o inregistrare in sistemul 3D secure.
Mie nu mi-a cerut nimic.
06 Dec 2007, 20:00
@Tiry esti sigur ca ai 1.5 euro in cont?
06 Dec 2007, 20:01
$1 scrie:$2Tiry esti sigur ca ai 1.5 euro in cont?
Hmmmm... Nu sunt chiar asa de sigur.

)))
Dar cred ca ar trebui sa imi dea alta eroare.
Asta de imi da mie imi spune ca nu sunt datele bune.
06 Dec 2007, 20:15
apropo de ce ati spus mai devreme, de aceea e plin de mercedes, bmw, jeepuri imense prin valcea...