ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Dec 2007, 00:09
dragilor, dupa cum unii bine stiu iar altii afla acum, saptamina asta am avut Bombonica in service la romcar. toate bune si frumoase. bara fata schimbata, far dreapta schimbat, vas apa schimbat toate de vineri pina azi + un tester care zic ei a iesit bine si nu am motive de ingrijorare. pina aici nimic de semnalat.
iau asta sera masina de acolo si ce sa imi vada ochii: lipsea ceva! ce anume? nu va mai tiu in suspans si va spui: suportul de numar, de pe fata, cel personalizat clubford lipsea in totalitate si definitiv - respectiv partea pe care scria
http://www.clubford.ro! asa ca acum pe spate sint clubford si pe fata sint romcar.....de la completari....
deci fratilor aveti grija ca se fura suportii personalizati clubford! sint pretiosi si unici!
are cineva unul in plus?
07 Dec 2007, 00:12
Ia-l pe cel romcar si da-l de capul agentului care ti-a facut primirea. Serios!
Stiam ca se mai fac si astfel de "atentii" , dar nu credeam ca si la Ford...
Oricum, s-au acoperit binisor. Nu au umblat la ce nu au schimbat. Deci poate sa zica ca cel ClubFord era stricat, si ti-au dat altul gratis. Daca nu aveau treaba in zona, nu cred ca isi permiteau sa umble la ele.
07 Dec 2007, 00:17
am eu unul in plus, ti-l pot aduce la vreo intalnire
sau maine la party, daca vii sigur, sa nu-l car degeaba dupa mine
07 Dec 2007, 00:31
dar stiam ca trebuie sa iti arate toate piesele schimbate... zi ca vrei sa-l vezi si pe asta...
07 Dec 2007, 00:49
ideea este ca era lipsa doar partea cu clubford restul era acolo... eu la ei nu am probleme e o relatie mai speciala.....dar acum mi-a zis ca ori s-a "completat" ori s-a pierdut...ori nu se stie...
la ei in service/parcare mi s-a mai "pierdut" acum un an un capac de roata de iarna si acum un an si jumatate un stergator. in ambele cazuri mi le-au dat a doua zi. in cazul de fata m-a surprins idiotenia ..ce dracu face ala cu un bandou pe care scrie clubford? sau poate a mai fost careva si isi face un set complet? fratilor care mai sinteti la ei aveti grija la suporti! e comica situatia...
@ smiley: tx. incerc sa ajung miine. in prop de 80% voi fi acolo chiar daca nu stau foarte mult. cea mica a fost ieri operata de polipi si azi este inca destul de mirtiita, in plus este - pentru a n-a oara anul asta de cind am dat-o la gradi - racita....
Ultima oară modificat de
bogdanv pe 07 Dec 2007, 00:56, modificat de 4 ori în total.
07 Dec 2007, 00:50
eu am masina momentan la csd... sper sa nu ma trezesc cu vre'o surpriza gen asta
07 Dec 2007, 01:05
Io am făcut o mini-revizie la mondeo pt că urma să ies din ţară să fac un drum de vreo 3000-3500km şi am vrut să fiu sigur că nu sunt probleme tehnice la maşină. M-a mâncat în cur să mă duc la (Roadhill Galaţi) de unde a fost luată maşina. Am dat talonul uitând să scot din el rovigneta care a dispărut când talonul mi-a fost returnat şi mi-a fost adus la cunoştinţă că nu era nici o rozetă în el...
Inspecţia a fost făcut foarte frumos şi profesionist...
07 Dec 2007, 03:04
$1 scrie:$2o am făcut o mini-revizie la mondeo pt că urma să ies din ţară să fac un drum de vreo 3000-3500km şi am vrut să fiu sigur că nu sunt probleme tehnice la maşină. M-a mâncat în cur să mă duc la (Roadhill Galaţi) de unde a fost luată maşina. Am dat talonul uitând să scot din el rovigneta care a dispărut când talonul mi-a fost returnat şi mi-a fost adus la cunoştinţă că nu era nici o rozetă în el...
Inspecţia a fost făcut foarte frumos şi profesionist...
Probabil s-a pierdut pe undeva... Nu este valabila fara chitanta si acolo scrie seria de sasiu/numarul masinii...
07 Dec 2007, 03:37

) Nu s-a pierdut nicaieri.Am mai patit asa, este chestie de marketing.O sa-ti arunce o scuza ca asa facem noi ptr ca asa avem ordine de sus bla bla sau vor zice ca s-au pierdut.Slabe sanse sa le mai vezi inapoi...
07 Dec 2007, 05:36
si cum schimba ei ceva fara acordul meu LA MINE LA MASINA? da daca ii schimb eu membrele inferioare cu cele superioare e bine?
07 Dec 2007, 09:52
Salutari!
Cred ca nu e vorba de un furt....ti-au pus un alt suport... pur si simplu e un marketing agresiv!

Fiecare firma incearca sa isi faca reclama iar suportii de numere sint o varianta! Eu am 3 prieteni care au fiecare serviceuri auto. Daca masina intra la ei la reparat, automat este "brenduita" gratis cu un set nou de suporti inscriptionati cu firma lor. Clientii nu comenteaza pt ca nu-i intereseaza ce suport au la masina. Al tau insa era mai special!
07 Dec 2007, 12:06
E categoric marketing.
Este agresiv pentru ca nu te-au intrebat.
Am mai citit pe Forum despre schimbarea suportilor de numar cu alte brand-uri dar cu acceptul clientului.
07 Dec 2007, 12:27
Nici pe mine nu m-au intrebat la CSD si mi le-au schimbat pe ambele in loc de Colina cu ale lor

M-a deranjat putin ca nu m-au intrebat inainte, cel de pe fata sa zicem ca avea rost, dar cel de pe spate chiar nu aveau de ce sa il schimbe.
07 Dec 2007, 12:52
Chestia cu intrebatul clientului, tine de politete si e o chestie de bun simtz. Si eu folosesc aceasta modalitate de promovare, suporti de numar personalizati cu datele firmei mele. Pe parcursul lunii decembrie clientii care traduc acte auto la noi in vederea inmatricularii masinilor aduse de afara, primesc cadou un set de suporti! Eu am preferat sa las la latitudinea clientului daca ii va monta pe masina sau ii va da si el mai departe altcuiva care are nevoie. Ideea e ca omul se bucura sincer, primeste ceva gratis!
Ultima oară modificat de
Ludicass pe 07 Dec 2007, 13:00, modificat 1 dată în total.
07 Dec 2007, 12:59
Eu nu as spune ca este marketing ci FURT sau distrugere de bunuri personale.
Suportul respectiv de numar era proprietatea clientului nu a Romcar.
Nimeni nu are dreptul sa iti ia ceva ce iti apartine, indiferent de motive si daca il inlocuieste sau nu cu ceva.
Singura scuza era daca dintr-un accident il distrugea, insa in acest caz trebuia adus la cunostiinta clientului si agreat impreuna cu el o solutionare amiabila a problemei.
Si inca ceva: in calitate de consultant de marketing ce sunt, pot spune ca asta nu e marketing agresiv. Asta e lipsa de profesionalism si lipsa de atentie fata de client si fata de bunurile acestuia. E filozofia: "lasa ma ca nu se prinde fraierul! Merge si asa!" Asta este Romcarul si in general asa sunt multi in Romania.
07 Dec 2007, 13:29
Ce chestie, la asta nu ma gandisem pana acum. Nu vedeam rostul sa iti schimbe suportii.
07 Dec 2007, 13:30
@28FUN: ai dreptate, e un soi de furt, dar greu de dovedit, mai ales in cazul de fata. o scuza de genul "s-a rupt suportul de numar cand am dat bara jos si v-am pus unul nou, gratis" nu prea iti mai lasa loc de scandal. eventual completata cu "suportul vechi l-am aruncat, ca era rupt si nu mai aveati ce face cu el".
07 Dec 2007, 13:47
O fii furt, dar nu ai ce sa le faci. Decat sa te duci sa le ceri 10 lei pentru suportii tai. Pe care o sa tii dea cu siguranta. Le zici ca nu iti trebuie suportii lor.
07 Dec 2007, 14:38
oameni ganditi pozitiv e decembrie e luna cadourilor asa ca unu dintre angajati s a gandit sa si l faca cadou
acu serios d c credeti ca e furat poate l au spart din greseala si le a fost frica sa nu le mai faca scandal lumea si pt un suport asa ca... au tacut
07 Dec 2007, 14:49
Si pe al meu din spate, care nici nu trebuia demontat, de ce l-au inlocuit ? Probabil l-au inlocuit ca sa se potriveasca cu ala din fata...
Ultima oară modificat de
lucicop pe 07 Dec 2007, 14:56, modificat 1 dată în total.
07 Dec 2007, 14:54
sau pote oamenii isi fac reclama moca
07 Dec 2007, 14:56
Exact, si asta nu prea imi convine mie mai ales ca nu am fost foarte multumit de rezultatele colaborarii cu ei.
07 Dec 2007, 15:25
Logic si normal ar fii sa te intrebe. Sau sa ti le dea cadou. In semn de respect pentru clientii lor.
07 Dec 2007, 15:38
Mare reclama isi face o firma cu un scris care abia se vede pe un suport de numar!

Curg clientii dupa ce vad suportul de numar pus pe o masina! Alearga toti intr-un suflet la firma respectiva...! Sigur ati fost opriti in trafic de nenumarate ori sa vi se ceara detalii despre firmele de pe suporti...
PS: eu as cere o taxa daca vor sa isi puna suportii lor..o revizie, aia mai scumpa gratis....
07 Dec 2007, 16:47
Iti spun eu ca sar in ochi suportii. Mai ales cand stai la coada. Mai iei un nr de tel de pe ei . Mai o adresa de mail. + cu cat vezi pe mai multe masini, iti spui. Uite ma cati cumpara de la astia. Ia sa ma duc si eu.
Sunt lucruri care nu sar in ochi dar care conteaza.
07 Dec 2007, 17:02
Tiry..am multi ani de experienta. Suportii aceia conteaza infim ca si efect de publicitate. Cred ca se face prea mare tam-tam pt un suport inlocuit in service cu un altul. Nu stiu citi dintre noi ar apela la serviciile unei firme, indiferent de domeniu, doar pt ca au vazut un numar de telefon pe un suport in trafic. De aceea noi ca firma nu insistam sa montam efectiv suportii pe masina si preferam sa-i dam cadou. Impactul imediat e asupra clientului care-l primeste...a primit ceva gratis...pe linga serviciile efectuate. Din trafic, greu de crezut ca vor veni clienti.
Ce uita lumea e ca acesti suporti, presupun si ei niste costuri...vorbesti in medie de 200-300 seturi suporti pe luna...la un 100.000lei setul (nu vorbesc de suporti scumpi care ajung si la 200.000 bucata) ai 20-30 milioane care-i scoti lunar din bugetul firmei si care nu stii daca ii mai recuperezi. Ma intreb eu, cind clientul primeste un pix personalizat, o bricheta, oare de ce nu gindeste la fel ca de fapt face reclama firmei respective?!!
07 Dec 2007, 17:23
Din punctul meu de vedere, nu e vorba ca i-ai face reclama firmei. Dar tie ti-ar conveni sa-ti duci un lucru la reparat si sa-l iei cu ceva inlocuit ? (nu ceea ce era defect

)
07 Dec 2007, 17:37
Luci...nu m-ar deranja, dar nici furt nu l-as numi. E o inlocuire, iar valoarea materiala pt client este mica. Exceptind cind are valoare sentimentala..mostenit de la bunica, primit cadou de la amanta, etc.

E marketing agresiv din partea firmei respective. Cred ca daca cereau permisiunea sa il inlocuiasca, nu era o problema. Repet..prea mult tam-tam pt un siport..mie mi-au inlocuit piese noi cu altele second la o reprezentanta si nu am facut atit scandal...
07 Dec 2007, 18:47
Nu eu am facut tam-tam. Dimpotriva, nu am zis nimic cand mi-am luat masina si am vazut ca sunt alti suporti. Dar daca veni vorba, vreau sa zic ca ii inteleg pe cei care se simt deranjati de asta.
07 Dec 2007, 19:50
o chestie care am auzit o zilele astea apropo de titlul topicului. o cunostinta a bagat dacia la vopsit intr un service si cand a luat o si a dat seama ca i au schimbat cutia de viteze de 5 cu una de 4 trepte.