Problema la achizitionarea Mondeo Titanium X
sincer la cat am asteptam dupa masina asta..nu vreau sa ii las sa ramana asta.
- nonick
- Incepator
Moderator: Automatistul
de nonick » 06 Dec 2007, 23:17
de papi » 06 Dec 2007, 23:22
de adispan » 07 Dec 2007, 00:26
de nonick » 07 Dec 2007, 18:24
$1 scrie:$2anii se fac din nou ... si sa ii ceri sa iti iei altceva numai pentru ca e pe stoc ... io nas face asta
asteapta sa treaca termenu din contract, si apoi sari pe ei, si cerele diverse: alarma, covorase, mai stiu io ce ...
asteptare usoara si lamultiani!
de nonick » 07 Dec 2007, 18:29
$1 scrie:$2alut si eu astept acelasi model de masina si cam tot asa am fost amanat acum pot sa iti zic ca cel mai sigur masinile Titanium X vor veni in februarie
cat despre ceea ce poti sa faci ai cam 2 optiuni
1 sa ti ceri banii inapoi pt ca ei nu au dat o data sigura de la inceput
2 sa le ceri ceea ce ti se cuvine si ce pare cel mai indicat un discount sau ceva optiuni in plus pe masina gratis
bafta si o sa vezi ca in februarie iti va veni masinutza
de papi » 07 Dec 2007, 18:46
de nonick » 07 Dec 2007, 18:53
$1 scrie:$2u am facut comanda in septembrie si primisem promisiuni ca in oct vine apoi ca vine in nov ba ca in dec... dupa care mi au zis o paia adevarata masina intra in productie cel tarziu la 30 ian asa are in contract BDT cu Fordu al mare si in februarie o am acasa
pana acum am obtinut 3% discount si daca mai intarzie mult le mai cer:p
apropo cat te a costat pe tine ce dotari ai pus ?
de nonick » 10 Dec 2007, 19:57
de vidanjoru » 10 Dec 2007, 20:03
de nonick » 10 Dec 2007, 20:09
$1 scrie:$2itaniumul meu a venit în 30 de zile frate-miu a dat comanda la sfârşitul lunii iulie şi pe data de 3 septembrie era în faţa blocului... nu se pune faza că era altă culoare decât ceea ce se comandase şi că lipsea un echipament opţional de 1500euro. Banii au fost recuperaţi, în cele din urmă dar am rămas fără suspensie adaptivă...
ATENŢIE!!! când vă ridicaţi maşinile verificaţi şi insistaţi ca agentul de vânzări să arate fiecare echipament opţional unde este şi cum funcţionează...
Aşteptare uşoară.
de MIHAI. » 10 Dec 2007, 20:14
de adispan » 10 Dec 2007, 20:18
de nonick » 10 Dec 2007, 20:51
$1 scrie:$2nonick: pai ii ai la mana; io in locu tau nu mias lua trend in loc de titanium
uitate in contract; vezi in cite zile lucratoare trebe sa iti vina masina, calculeaza de cind ai dat comanda si marcheaza in calendar
vezi si cat e penalizarea de intirziere pe zi pt depasirea termenului contractual
din ziua in care trebuia sa ai masina si nu o ai, incepi sa insumezipina in ziua in care ai masina; in ziua respectiva te duci la dealer si ii ceri banii respectivi, sau altceva in schimbul banilor - jante mai shukare, jenti mai stiu io de care, etc .. vezi tu ce iti face cu ochiu din brodura de prezentare a new mondeo (nu o ai? da o fuga la dealer si cere-i-o)
stiu ca e fucking shit sa fii aminat, dar sa te enervezi nu are rost - te doare numai pe tine, pe ei nu
pe ei ii doare BANU'
asa ca chill si fa calcule la rece si in primavara da-le-o peste botic
adi
de Tiry213 » 10 Dec 2007, 21:44
de papi » 11 Dec 2007, 00:34
de geo_ford » 11 Dec 2007, 01:54
de nonick » 11 Dec 2007, 02:07
$1 scrie:$2nonik:eu daca as fi in locul tau nu as lua altceva.ori tinanium X ori nimic.iti spun eu,dupa ce ai asteptat atata timp dupa titanium Xgarantat,desi e aceeasi masina,trendul nu se va ridica la asteptarile tale si il vei conduce cu gandul la titanium x si vei avea un gust amar.ori rabdare ori,ori rabdare.bafta multa.
@vidanjoru:esti cumva frate cu zeus anoxia?el a avut o problema de genul ala(lipsa IDVC).
de B45BFY » 15 Dec 2007, 19:19
de nonick » 16 Dec 2007, 15:12
$1 scrie:$2r fi mai bine sa astepti... incearca sa scoti de la ei macar primele 5 revizii gratuite plus taxa de prima inmatriculare !!!!! Este o masina care merita!!!
de nonick » 16 Dec 2007, 19:04
$1 scrie:$2acat....desi nici alegerea bmw`ului nu e rea.....sa ai parte de el...
de MIHAI. » 22 Dec 2007, 13:39
$1 scrie:$2.intr-un final ei au dat cu piciorul unui client nu clientu a renuntat la ei...asta este poate o sa fie si un ford mondeo titanium dar peste ceva aniacum astept ianuarie sa imi restitue suma de banii data de mine si ceva dobanda pt. 6 luni cat a stat pe la ei...sper sa nu mai am nici un fel de probleme cu ei
de nonick » 22 Dec 2007, 21:40
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori