Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
09 Dec 2007, 04:56
Salut
Se gasesc si pentru Fiesta semnalizatoare clare(care seamana cu cele de golf) foloseste google cu incredere.Jom tuning au asa aceva.Demontarea lor se face simplu cu o cartela de plastic se preseaza intre aripa si semnalizator si iese cu grija.
09 Dec 2007, 21:35
Multumesc mult boogy. Am vazut semnalizatoarele clare de fiesta st, presupun ca la alea te referi,dar parca sunt mai frum cele de golf. Multumesc inca o data !
17 Dec 2007, 05:58
despre cele din far stie cineva cum se detaseaza?
17 Dec 2007, 05:59
nu pot sa cred ca nu a facut nimeni treaba asta.................
17 Dec 2007, 13:49
La far e putin mai complicat dar se rezolva.Eu am vopsit "oglinda" farului neagra si semnalizarea am rezolvat-o cu 21 de leduri fiecare.Ai nevoie de un pistol de aer cald sau de un cuptor farul trebuie incalzit pentru a se poate detasa "sticla" de corpul farului.Eu le-am lipit cu silicon negru,nu se aburesc nu intra apa e totul perfect.Cauta pe gugal "black housing headlights" si o s avezi ca-s o multime de tutoriale de acest gen.Spor la lucru!
31 Dec 2007, 07:13
multumesc tare mult !!
03 Ian 2008, 17:01
Stie cineva pe unde pot cumpara un set de faruri de ceata pentru Foca MK1 (model din 2000). Caut de 3 luni si nu dau de ele

..sau daca stie cineva se poate monta spoiler din fata model face lifting pe MK1???
SCUZE PENTRU OF TOPIC