Salut,
Îmi caut mașină de ceva vreme și bugetul e undeva pe la 5000euro. Nu am avut prea multe variante mai 'noute' și care să fie cât de cât mașini, adică nu vreo buburuză ca am polo 1.2 și sunt sătul de ea, și după multe cautari și vizualizări de mașini, mai mult prin București, am decis să iau un focus facelift combi. Masina m-a costat 4000 înscrisă. Sincer nu mă omor după combi, prietena deja ne face 'pensionari' dar sincer după ce am condus-o îmi pare destul de solidă mașină. Are 213k km, distribuția a fost schimbată la 198km, uleiul acum 3000km și pare destul de curat pt un diesel, o să-l schimb zilele astea doar să fiu eu împăcat. Masina are carte service, e proveniență Germania, asamblata în Germania după VIN. Echiparea este titanium, dar sincer nu mă pricep ce ar trebui să aibă pe ea pt nivelul asta de echipare.Imi place ca e curată, completă, trage bine, nu scoate fum si suspensia e în mințile ei. Nu stiu nimic despre Ford, nu am avut nici unul până acum, am ars-o nemțește până acum dar m-am saturat, alea ca sunt mașini bune sunt doar povesti, iar despre franțuzești, nu îmi plac deloc. Singurul Ford Focus pe care îl cunosc e al unui prieten, tot combi din 2007, 1.6 tdci, tot din Germania pe care îl are de 3 ani și se jura ca nu a avut probleme cu el, vara asta a făcut vreo 6000km prin Europa cu familia cu el. Bine, are magazin de piese auto si probabil nu plătește comision la consumabile. Am ales mașină mai mult după aspectul interior si exterior, în România sunt foarte 'neingrijite' sau cel puțin doar așa am găsit eu mașini. Ca s-a întâmplat să fie 1.8 cu atât mai bine, sincer 1.6 pe combi pare ce se agită cam în gol.
La ce probleme să mă aștept, cum e fordul în raport cu alte mașini la piese? Motorul asta am văzut că e de generație mai veche, mai simplu si ma gândesc că e si mai ușor de intretinut. Voi ce ziceți, am făcut o alerge acceptabilă? Poate ceva sfaturi pt viitor?
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-