Cum se poate da muzica mai tare ?
10 Mar 2015, 16:46
Teoretic daca ai cablurile trase ( in cazul meu mk2 le am in torpedou) nu iti trebuie deca mufa aux-in din poza de mai sus
04 Iul 2015, 14:51
imi poate spune mai exact care este denumirea mufei care se pune in torpedoul de la focus, nu reusesc sa o gasesc sa o cumpar, cablajul il am deja din fabrica deci numai de mufaam nevoie. multumesc anticipat
04 Iul 2015, 18:13
mufa e cu cod finish 1310208,uite o poza

06 Iul 2015, 04:01
Csabyboy îți mulțumesc mult
06 Sep 2015, 19:13
Bodolici, aceeasi problema o am si eu.. la fel am gasit in acel buton. Ai rezolvat?
29 Sep 2015, 18:38
Pentru orasul iasi va pot ajuta eu cu scoaterea casetofonului(am acele cheiti speciale)....fara nici un cost
01 Feb 2016, 20:21
Am instalat si eu un cablu cu mufe mini-iso si jack 3,5mm pe Ford Focus 2. Am luat cablul de la un anunt pe net cu 35 lei, cu predare personala.
Corespunde cu acest model
http://www.tme.eu/ro/details/aux-ford.0 ... 4carmedia/.
Am scos radio din bord cu ajutorul a 4 cutite de bucatarie, asa cum arata aici
https://www.youtube.com/watch?v=wZw2TtF3ca0.
Am infipt mufa mini-iso in spate la radio acolo unde aveam 4 picioruse libere si am indesat bine pana a facut contact corect.
Am scos mufa jack pe sub covorasul de la bricheta, pentru ca exista acolo 2 gauri suficient de mari ca trec un jack. Cablul nu atinge bricheta.
Dupa ce am testat ca se aude bine in boxe sunetul transmis de pe telefonul conectat, am impins radio la locul lui in bord.
Nu credeam sa fie asa de simplu pentru un nepriceput ca mine.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

02 Feb 2016, 12:56
La radioCD 6000 cu cddj inloc de aux se poate pune cablu aux
02 Feb 2016, 15:02
[quote="dan.gorea"]La radioCD 6000 cu cddj inloc de aux se poate pune cablu aux[/quote
La mine asa sunt mufele ,masina este dotata cu carkit,am văzut ca este mufa acea alba cu 3 fire este pt jack? Este posibil sa fie pe undeva ascunsa si mufa jack?pt. va nu o am in torpedou sau daca îi pun adaptor cu mufa jack va functiona?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

- imagine (1)(1).jpg (37.46 KiB) Vizualizat de 20512 ori
-

- imagine (3).jpg (39.66 KiB) Vizualizat de 20512 ori
02 Feb 2016, 16:30
Eu am bagat mufa mini-iso acolo unde ai tu mufa alba. Cele 3 cabluri ar fi pentru audio stanga/dreapta plus pamantarea, sau cum ii zice.
Cele 3 cabluri merg catre o mufa externa probabil. Eu nu am avut nimic acolo, am buton AUX pe bord, asa ca nu stiu cum ar fi in cazul cu CDDJ.
02 Feb 2016, 23:42
Posibil sa aibă legatura cu magazia de cd care nu o are?
Eu vreau sa folosesc acea mufa conectată la telefon drept carkit. Cel care este instalat pe masina funcționează doar cu telefoane de generatie veche.
03 Feb 2016, 09:39
Oare sa fie de la mufa aux? Daca da îmi spune cineva codul de la mufa tata care vine in continuare. Din cate am văzut culoarea firelor corespunde cu firele de la mufa albă.
Mufa gri cred ca este de la magazia de cd(lipsă). Stie cineva daca este mufa tata +jack ?pt mufa gri
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Este oare de la magazia cd?
- imagine (8).jpg (55.37 KiB) Vizualizat de 20478 ori
-

-

04 Feb 2016, 19:39
Cei care au rcd cu cddj in loc de aux NU merge muzica prin mufa aux cu toate că in mufa se oate introduce acea mufa cu aux. Dupa cum se vede in poze eu am deja mufa in spate la rcd si astăzi am pus mufa de aux cea din torpedou dar degeaba ca nu funcționează
02 Mar 2016, 00:19
Are cineva idee cum putem face ca sunetul pe aux sa se auda mai tare,ca la radio sau cd?
Am auzit ca s-ar face o punte pe undeva pe placa de baza si s-ar auzi mai tare.
02 Mar 2016, 19:16
daca pui un bluetooth de facelift,prin care trece aux....se aude muuult mai bine,cam in linie cu radio cd la volum...
02 Mar 2016, 19:48
Volumul pe aux depinde si de sursa folosita in redare. Eu sunt multumit daca redau cu volumul la maxim pe un HTC One M9 sau pe o tableta Nexus 7.
Poate ca ai un player cu amplificare mai slaba. Sau poate redai fisiere MP3 inregistrate la volum redus. Sau ai infipt bine mufa mini-ISO in spate la radio? Pot fi si alte cauze pentru sunet slab.
02 Mar 2016, 20:14
Redau de pe o tableta. ( montata in bord )
Se aude destul de bine, chiar clar doar k la volum maxim nu se aude ca si intensitate la fel ca pe cd.
31 Mar 2016, 10:44
NU...aia e mufa ptr anulator airbag,pentru aux are 4 pini in linie
31 Mar 2016, 11:43
ÃŽmi cer scuze,ai dreptate am pus eu mai sus o poza cu mufa aux
24 Mai 2016, 14:27
Am si eu mufa de aux in torpedou. Ma poate ajuta cineva sa imi explice cum leg un cablu pe acea mufa de 4 pini mai exact? Multumesc
11 Iun 2016, 13:04
pentru stefan26 si panaitag :
aceeasi problema o am si eu si am citit pe alte forumuri ca ar merge daca resetezi casetofonul, adica tii apasat 10-15 sec butonul de on\off.
din nefericire la mine nu a mers...
daca intre timp a gasit cineva alte solutii postati aici
12 Sep 2016, 09:04
Si eu astept cu interes, daca cineva are vre-o solutie pentru problema volumului pe AUX. Pe AUX fata de CD/MP3 volumul este mult redus, practic pe CD pot ajunge max pe la 23 dar pe AUX ajung la maxim si tot nu egaleaza CD-ul. Ceva solutii pentru marirea volumului pe AUX?
Mentionez ca utilizez un Sony 6000 CD/Mp3.
31 Ian 2017, 18:12
Exista posiblitatea montarii intr-o parte mai accesibila a unei mufe aux? Nu in torpedou.
Cum ar fi un button

Dar cu adaptor de jack ?
Pentru modelul de CD-player 6000CD cu cablu aux.
23 Mai 2017, 14:42
Poti sa o montezi unde vrei. Personal cred ca cea mai buna solutie e sa tragi un cablu cu mufa jack tata in cotiera centrala. Argumentele ar fi ca de acolo e accesibil pt toata lumea inclusiv pasagerii din spate (copii), e aproape de locasul tel. de pe consola iar surplusul de cablul ramane in cotiera si nu e la vedere.
06 Iun 2017, 14:32
Salut,
De foarte putin timp detin un ford focus 2007 care are pe el instalat o unitate 6000CD fix ca cea din poza de aici (aceeleasi butoane) :
https://goo.gl/MCNliyAm cateva intrebari:
eu am mufa aux undeva? in torpedo am cautat si nu exista asa ceva.
pot monta eu mufa de aux? se realizeaza usor? am citit putin pe forum si din ce am gasit cred ca am nevoie doar de cablul ala de vreo 35 lei...
alta intrebare ar fi daca am modul bluetooth din moment ce am butonul pe fata unitatii.
am intrat in setari si am setat bluetooth on insa cand il caut cu telefonul nu gasesc nici un dispozitiv. presupun ca are doar butonul dar nu si modulul instalat.
Multumesc,