$1 scrie:$2ntrebare am vazut ca CASCO nu te despagubeste daca masina a fost furata si proprietarul uitese masina deschisa
cum se dovedeste asta?:|
Macar sa ai cele doua chei... Daca ai lasat si cheia in contact ce poti sa mai faci?

Moderator: Automatistul
de Mihai L » 11 Dec 2007, 20:13
$1 scrie:$2ntrebare am vazut ca CASCO nu te despagubeste daca masina a fost furata si proprietarul uitese masina deschisa
cum se dovedeste asta?:|
de adispan » 11 Dec 2007, 20:43
de Cornel001 » 11 Dec 2007, 20:50
de valissimov » 12 Dec 2007, 00:32
de mirceamc » 12 Dec 2007, 01:30
de Mihai L » 12 Dec 2007, 03:14
$1 scrie:$2nainte de a-mi face contract de CASCO (la Allianz) am studiat si oferta de la Generali. Parerea mea ca au atatea excluziuni de la plata daunei ca mai lipsea sa scrie ca "in nici un caz nu vom plati daune".
Indiferent unde faceti asigurarea cititi contractul de la cap la coada - o sa va mirati ce minunatii veti citi!
de mirceamc » 12 Dec 2007, 10:13
de Mihai L » 12 Dec 2007, 10:28
de Mihai L » 12 Dec 2007, 10:47
de mirceamc » 12 Dec 2007, 11:11
de kosmin » 13 Dec 2007, 14:43
de aannyy » 07 Ian 2008, 18:17
de danim » 07 Ian 2008, 18:35
$1 scrie:$2m si eu o intrebare...
Daca eu am contract cu generali pe 5 ani(periaoda cat dureaza creditul) si am rate fixe la casco, banuiesc ca nu mai sunt afectat de alte schimbari in politicile lor legate de preturile asigurarilor... De ex, banuiesc ca in urm 5 ani nu o sa mi se bage pe gat alte sume(in afara de cele din contract), nu?
Si ar mai fi inca o intrebare... daca eu fac ceva modificari la masina, de ex... jante, navigatie, etc... am inteles ca trebuie sa le zic de aceste modificari si sa le asigur si pe acestea. Daca am deja contract, cum se intampla treaba asta? Imi va afecta rata? se modifica contractul? e mai bine sa nu le mai zic nimic?(banuiesc ca daca se modifica ceva ei au ocazie sa imi "updateze" taxele)
Aaa... si ca o completare la ghidul din primul post... NU uitati de CSA (http://www.csa.ro) atunci cand asiguratorul se poarta urat cu voi. Am auzit ca ar face minuni.
de Mihai L » 07 Ian 2008, 18:38
$1 scrie:$2 intrebare de 100 puncte:
Urmeaza sa-mi prelungesc asigurarea Casco la BCR asigurari, intrucat leasingul este de la BCR leasing. Dupa un an de zile in care, multumesc lui Dumnezeu, nu am avut incidente in trafic si nici in afara lui, nu am decat cateva semne pe masina: zgarieturi de la pisici, parbrizul zgariat ca a fost tencuita si un destept a indepartat tencuiala cu o bricheta pe post de spaclu, un pic sarita vopseaua de pa bara spate de la un bustean pe care nu l-am vazut in timp ce dam cu spatele am urmatoarea intrebaere: Cand prelungesc asigurarea Casco trebuie sa merg cu masina pentru o constatare? Sau pur si simplu spun ca nu am avut incidente si gata? Si daca ma hotarasc sa schimb parbrizul dau un ciocan si spun ca asa l-am gasit in parcare?:D
de aannyy » 07 Ian 2008, 20:08
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori