treburili stau in feliul urmeteor, UE nu admitte pur si simplu prezenta acestei taxe iar guvernantii nostri scumpi si dragi, se agatza de orice chestie numai ca sa poata sa-ai mai rotunjesca veniturile.
Problema e ca la noi ajunge destul de coafata treaba si bine ambalata, tinand cont ca saptamana trecuta s-au intrunit in regim de urgenta, comisia de diciplina sau cum s-o numi a uniunii europene ca sa incerece sa clarifice acesta situatzie, si tinand cont ca Romania avea termen de a rezolva acesta problema in 6 luni de zile ei ca sa vedetzi cat de suparatzi sunt au dat termen de doar doua luni ca acesta taxa sa dispara si sa se gasesca o solutzie ca banii platziti pana acum sa fie returnati celor care au cumparat masini si au platit taxa prostului.
Gaselnita, marsavilor nostri guvernanti, ca sa mai taragane treaba e ca au dat-o la intors si au mai scazut un pic din ea.Insa ce stiu de la unchesul meu din hemanica e ca presedintele comisiei a specificat clar ca romania nu are ca optiunea scoterea acestei taxe si inlocuierea ei cu alta in nici un departament adika ministerul mediului sau al finantelor publice, ci pur si simplu eliminarea ei ca taxa deoarece este ilegala, contravine regulamentului de functionare a peitei de liber schimb (sau cum i s-ao zice samd) in uniunea europeana etc.
Ei la noi prin ziar si pe la televizor chiar am avut ocazia sa vad cum ajung informatziile complet trunchiate si deformate si cum un imbecil nu mai stiu cum il cheama( parca tanasescu) ca stiu ca a fost ministru al aparararii acum trage spaga groasa pe la nu stiu ce comisie, vorbea aiurea in porumb si manca cu lingura ca vezi doamne uniunea europeana a propus Romaniei sa incerce sa modifice acesta taxa si e doar in stadiul de propunere si nu impunere.
Mai rau pt noi astia micii, negrisorii pe marea plantatzie a guvernantilor, si implicit romania, se vor aplica amenzi, sanctiuni din partea uniunii, si pot atrage clauze destul de nasoale si pot merge pana la exluderea din uniune.
Si ghicitzi de unde vor fi platite aceste amenzi tot din buzunarele noastre si returnarea taxei se va face tot din buzunarul nostru comun.
A.. ca era sa uit am mai vazut pe net si undeva prin ziare, de unde si pana unde a ajuns Dacia-Renault sa propuna proiecte de lege pt binele nostru al tuturor.