Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
12 Dec 2007, 12:02
slatina are de ieri o reprezentanta ford deschisa
de dealerul din craiova-plus auto
sunt convins ca exista masini ford si in olt...
12 Dec 2007, 19:26
Cum sa nu existe...
Eu sunt din slatina, bydefault

(ca sa zic asa). Si deja ma simt mai bine ca am service cand mai merg p-acasa.
12 Dec 2007, 19:28
pai d-aia ti-ai luat ford, ca sa ai nevoie de service prin preajma
12 Dec 2007, 19:34
$1 scrie:$2ai d-aia ti-ai luat ford, ca sa ai nevoie de service prin preajma

Este cumva vreo remarca malitioasa la adresa brandului Ford?
12 Dec 2007, 19:46
Daca zic da, ce faci , ma premiezi sau ma impusti ?
20 Mar 2008, 02:49
lasa ma cornele omul in pace, ca si eu (Genesis de pe softpedia) tot din Slatina sunt:) Sa nu te pui cu oltenii:)
20 Mar 2008, 11:22
$1 scrie:$2aca zic da, ce faci , ma premiezi sau ma impusti ?
Lol... am uitat de topicu asta... si ca sa iti raspund... o sa te las legat la ochi in service-ul bdt cu o pancarta atarnata de cat pe care scrie "Sunt Cornel001 de pe clubford"
22 Mar 2008, 20:33
Aham. Ia du-te la Plus Auto Slatina si intreaba-i: "Daca vin cu piese Motorcraft cu holograma imi dai garantie pe manopera?" Cred ca n-ai nevoie de 3 incercari sa ghicesti raspunsul.
23 Dec 2008, 19:14
Mei fratilor la alte reprezentante cât costa un reglaj de unghiuri? Ca la Slatian este....190 RON + TVA.
23 Dec 2008, 19:42
[off-topic]
$1 scrie:$2asa ma cornele omul in pace, ca si eu (Genesis de pe softpedia) tot din Slatina sunt:) Sa nu te pui cu oltenii:)
Daca sunt pe trei sferturi oltean de origine (dinspre bunici-parinti , mai de dolj asa) am voie totusi sa ma pun ?
[/off-topic]
[mai putin off-topic]
$1 scrie:$2ol... am uitat de topicu asta... si ca sa iti raspund... o sa te las legat la ochi in service-ul bdt cu o pancarta atarnata de cat pe care scrie "Sunt Cornel001 de pe clubford"
Sunt deja celebru pe acolo ? Au si poze cu mine la "most wanted" ? Da' cred ca recompensa e mai mica ca si la romcar...
[/mai putin off-topic]