Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Mustang 840HP la 69.999 dolari

13 Dec 2007, 17:49

Ideal pentru traficul din Bucuresti :lol:

http://www.www.rsportscars.com/eng/cars/mustanggt_livernois.asp
Fişiere ataşate
livernois06.jpg
V8
(35.33 KiB) Descărcat de 217 ori

13 Dec 2007, 17:51

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
WOW

13 Dec 2007, 17:52

Stie cineva cum se conduce asta? :)) Ca pentru masini de 400cp mai aveam cunoscatori :)).

13 Dec 2007, 18:50

Cand o sa am 70.000 de dolari p-asta o cumpar :evil: De data asta nu conteaza cat consuma....

13 Dec 2007, 21:01

Pai cand ai 70.000 in mana facuti (nu primiti castigati) prin munca, atunci nu te mai uiti la consum.

14 Dec 2007, 01:39

nebunie de masina. daca as avea una din asta cred ca as innebuni de bucurie :D:D:D:D:D:D:D

14 Dec 2007, 02:36

ai innebuni pentru ca n-ai avea unde sa te plimbi cu ea si ai vedea-o in fiecare dimineata in parcare, plina de praf :P

14 Dec 2007, 02:41

$1 scrie:$2tie cineva cum se conduce asta? :)) Ca pentru masini de 400cp mai aveam cunoscatori :)).

eu cred ca nu se poate conduce...masina e construita pe o platforma destul de veche, cu punte spate semi-independenta, care, nu vad cum ar putea face fata unui asemenea motor...in rest, splendida, n am cuvinte, si destul de ieftina pt un asemenea motor(vine sub 50000e)

14 Dec 2007, 03:02

$1 scrie:$2i innebuni pentru ca n-ai avea unde sa te plimbi cu ea si ai vedea-o in fiecare dimineata in parcare, plina de praf :P

:)) =))

14 Dec 2007, 03:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2tie cineva cum se conduce asta? :)) Ca pentru masini de 400cp mai aveam cunoscatori :)).

eu cred ca nu se poate conduce...masina e construita pe o platforma destul de veche, cu punte spate semi-independenta, care, nu vad cum ar putea face fata unui asemenea motor.......

exact astea au fost si primele mele ganduri, dar apoi am vazut ca au trecut la partea de suspensie astea:

Suspension (Custom Livernois Motorsports Suspension Package Consisting of Parts from Steeda, BMR, and Ford Racing)

Anthony Jones Tubular K-Member
HD Boxed Subframe Connectors
Adjustable 3-Link Trailing Arm Kit
Lower Trailing Arms
Adjustable Panhard Bar
Adjustable Panhard Bar Brace
Competition Shocks, Struts, Springs, and Swaybars
Bumpsteer Kit

Nu ma pricep eu prea bine, dar ce au scris aia acolo nu suna deloc a suspensie stock. e posibil ca aia sa nu fi facut cum fac romanasii("putere sa aiba nene, ca la curbe si la franare vad eu ce fac....") si sa o fi modificat suficient de bine incat sa se poata conduce.
apropo, de obicei americanii se uita mai mult la putere decat la manevrabilitate. pentru ei intrecerile sunt doar in linie dreapta :)

14 Dec 2007, 03:27

pot sa nu i mai puna suspensii deloc...pt ca nu e vb de asta....to nervoasa e si fuge spatele in veselie :)....e boala masinilor americane...motoare cat cuprinde, dar sasiu 0

14 Dec 2007, 04:00

Cu o masina ca asta ar fi frumos sa dai o tura pe autostrazile din Germania ca sa vezi ce senzatii traiesti pentru ca sunt slabe sansele ca altceva sa iti pompeze adrenalina precum masina asta.

15 Dec 2007, 16:01

Pentru masina asta iti trebuie mai mult de 70 000 dolari. Iti mai trebuie cateva milioane sa-ti faci pista de curse. Sa iesi cu asa ceva in bucuresti e ca si cand ai iesi cu elefantul la plimbare in cismigiu.
Răspunde