Discutii libere/forum

Despre regulamentul ariei Vanzare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Despre regulamentul ariei Vanzare

Mesajde Smiley » 07 Dec 2007, 13:27

-------explicatii
acest topic este un split in urma alunecarii discutiei pe o panta contrara specificului zonei in care a fost deschis topicul initial.
topicul initial este acesta: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=10036
-------/explicatii

va rog sa recititi regulamentul sectiunii Vanzare ( http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=1284 ), in special punctul 6, si sa incercati sa va conformati.
Ultima oară modificat de Smiley pe 17 Dec 2007, 13:26, modificat 1 dată în total.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Smiley » 14 Dec 2007, 00:15

am sters eu cateva posturi de aici. va rog sa recititi postul meu de mai sus, precum si informatiile pe care le gasit la capatul celalalt al linkului dat acolo.

daca mai vad aici incalcari ale regulamentului ariei Vanzare, e posibil sa urmeze ban-uri.

ps: cei care au postat aici si vor sa se justifice, sa o faca pe PM. daca posteaza aici scuze, indiferent cat de amuzante sunt, se considera off-topic (conform punctului 3 din regulament) si se aplica paragraful de mai sus.
Imagine
Smiley

Mesajde Thor » 14 Dec 2007, 00:22

...esti absolut ridicol domnule smiley....si stai linistit.....nu vreau sa imi cer scuze ....in fond ce am zis?...ca produsul pe care il vinde cel de mai sus mi se pare foarte scump...cu ce l-am jignit?
.....regulamentul...sau cel putin paragraful respectiv.....este exagerat spre tampit....iar tu cred ca suferi de sefie ca mai toti cei care stau la adapostul unui monitor si nu au discutii face to face cu respectivii.......iti spune asta un vechi utilizator de dc++.....si acum...da ban...ca esti sef si poti....
Focus C-max 2.0 TDCI Titanium 2012
Thor
Ford Freak

Maşina: Ford

Mesajde adispan » 14 Dec 2007, 01:43

domnu' Thor ... expresia "esti absolut ridicol" nu ne face cinste; deloc; nu ai niciun drept sa judeci nicio persoana, si sa faci afirmatii care o incadreaza intr-o categorie sau alta; asteptam scuzele de rigoare

ca ti se pare scump e irelevant; nu e treaba nimanui sa hotarasca pretul cu care se vinde obiectul respectiv; daca ti se pare scump, poti apasa cu incredere pe "back" in browser

ca "regulamentul...sau cel putin paragraful respectiv.....este exagerat spre tampit" nu ajuta cu nimic; te invit sa postezi tu varianta ta netimpita, sa vedem ce avem si noi de zis despre ea

vechi utilizatori de dc++ suntem mai toti

"si acum...da ban...ca esti sef si poti" - urmatoarea cerere de acest gen o vom onora, cu toate ca nu ne face placere acest lucru
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Thor » 14 Dec 2007, 02:06

ia uite ce mesaj primisem inainte de postarea mea....
"referitor la postul tau din topicul asta: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=10036

spune-mi si mie, te rog, daca aceste puncte din regulament sunt suficient de clare pentru tine sau trebuie sa le mai explicam inca putin:

6. Sunt permise doar 2 tipuri de comentarii:
-care sa indice posibile probleme tehnice ale produsului(gen "produsul nu se potriveste pe Focus")
-care sa indice un pret mai mic pentru acelasi produs intr-un magazin. deci pret de nou, nu "am vazut pe okazii si era mai ieftin"

.......cata aroganta....aveti impresia ca vorbiti chiar cu tampiti?.........si repet intrebarea....."cu ce am gresit ca am facut doar o remarca cu privire la pretul acelui produs....?...ca nu m-ai lamurit....iar daca vi cu argumentul ca asa e regulamentul...iti spun deci ca regulamentul este prost si ridicol de restrictiv...

...intelegeam...daca as fi avut un limbaj neadecvat...jignitor...etc....am zis doar .."prea scump"...cu ce mama naibi l-am jignit pe omul ala...?

....in final......daca nu v-ar face placere sa dati ban nu ati mai ameninta cu el din prima postare......citez..."am sters eu cateva posturi de aici. va rog sa recititi postul meu de mai sus, precum si informatiile pe care le gasit la capatul celalalt al linkului dat acolo.

daca mai vad aici incalcari ale regulamentului ariei Vanzare, e posibil sa urmeze ban-uri.

ps: cei care au postat aici si vor sa se justifice, sa o faca pe PM. daca posteaza aici scuze, indiferent cat de amuzante sunt, se considera off-topic (conform punctului 3 din regulament) si se aplica paragraful de mai sus."

si acum..of the record......m-am bucurat...nou posesor de Ford fiind.....ca exista un forum unde poti sa mai schimbi o parere,o impresie sau unde poti gasi un sfat...etc...dar......sunt total dezamagit de modul dictatorial in care il conduceti....poti sa dai si ban....oricum...nu ma mai trage inima sa mai intru pe aici.....prea imi aduceti aminte de vremea lui ceausescu....numai atunci ni se spunea ce avem sau nu voie sa vorbim....
Thor
Ford Freak

Mesajde Smiley » 14 Dec 2007, 02:22

In primul rand, cand te-ai inregistrat pe acest forum ai acceptat implicit si regulamentul. nu te-a fortat nimeni sa dai "Sign in"

In al doilea rand, avertizarea cu ban nu te privea numai pe tine.

In al treilea rand, inteleg sa postezi asta intr-un topic ce nu contine deja invitatii la respectarea regulamentului. dar cand deja un moderator te roaga sa respecti regulamentul cu care ai fost de acord si tu totusi il incalci, e rea vointa.

cat despre "ce avem sau nu voie sa vorbim", nu exista nici o regula care sa te fi impiedicat sa deschizi o discutie la "Discutii libere/forum" si in care sa-ti exprimi opinia privind pretul cu care cosminsono vrea sa-si vanda unitatea audio. exista, in schimb, o regula care spune ca nu ai voie sa discuti asa ceva aici, in aria de Vanzare.

o ultima chestie: daca o sa iei ban, nu o sa-l iei pentru ca "sunt eu sef si pot", pentru ca asemenea decizii pe acest forum nu se iau asa de usor. se discuta intre moderatori si numai apoi se aplica sanctiuni. deci, daca o sa capeti ban, o sa-l capeti din cauza ca nu vrei sa respecti regulamentul si pe ceilalti forumisti, nu pentru ca si-ar dori cineva sa faca pe seful aici.
Imagine
Smiley

Mesajde adispan » 14 Dec 2007, 02:28

@cosminsono: scuze de offtopic ... ia-l ca pe un UP din partea mea

acum @Thor:
- este irelevanta parerea ta sau a lui Mos Craciun daca veniti si spuneti ca vi se pare pretul prea mare; repet, antidotul la boala "pret prea mare" e butonul BACK al browserului; indica-ne un pret DE NOU mai mic decit cere cosminsono si un potential cumparator iti va ridica statuie

vad ca persisti in a sustine ca regulamentul e prost si restrictiv; fa tu unu bun si permisiv, si lasa-ne si pe noi sa ne dam cu parerea despre el, asa, fara argumente ... doar pareri personale ...

daca doresti un loc in care sa vorbesti ceea ce doresti, si in care sa fii tu propriul dictator, iti recomandam orice parcare de pe orice drum national din Romania

statistic vorbind, cam o data la 2 luni apare cite unu pe forum care chiar nu vrea sa inteleaga ca asa prietenosi cum suntem, incercam sa aderam la niste reguli ... se pare ca tu esti fericitul cistigator al statutului "ori ca mine ori deloc" pe lunile nov si dec ... ban-ul vine acusica ...
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Thor » 14 Dec 2007, 02:49

.."daca doresti un loc in care sa vorbesti ceea ce doresti, si in care sa fii tu propriul dictator, iti recomandam orice parcare de pe orice drum national din Romania

statistic vorbind, cam o data la 2 luni apare cite unu pe forum care chiar nu vrea sa inteleaga ca asa prietenosi cum suntem, incercam sa aderam la niste reguli ... se pare ca tu esti fericitul cistigator al statutului "ori ca mine ori deloc" pe lunile nov si dec ... ban-ul vine acusica ..."
...aroganta asta o numiti atitudine prietenoasa?.....
Thor
Ford Freak

Mesajde Smiley » 14 Dec 2007, 02:57

Thor, tu esti un forumist care se simte nedreptatit de catre un moderator.

noi suntem cativa moderatori care ne simtim nedreptatiti de o parte a celor 8000 de forumisti inregistrati.

"Aroganta" de care vorbesti tu este de fapt oboseala generata de explicarea regulamentului tuturor celor ce il incalca. primele 10 topicuri pe care trebuie sa le curatam sunt amuzante, dar apoi descoperi ca trebuie sa-i explici inca unui forumist cum e cu regulamentul...si inca unuia...si inca unuia...
Imagine
Smiley

Mesajde Thor » 14 Dec 2007, 03:22

...o spuneti de parca v-as fi pus eu sa tineti forum...
..acum...eu va inteleg ca va mai pierdeti si rabdarea....dar nu mai folositi totusi din default fraza aia.....e aproape jignitoare in aroganta ei...
Thor
Ford Freak

Mesajde kevyn_str8 » 14 Dec 2007, 03:30

da , observ ca postul meu a fost sters , foarte tare frate , cosminsono aparatul tau este chiar foarte ieftin , am vazut in magazin si era de trei ori mai scump , la reprezentanta era peste mia de euro . ti-l cumpar eu
FORD FOCUS 1.8 TDDI 90 CP
FORD FOCUS 2.0 TDCI 136 CP
kevyn_str8
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDDI ; 90 CP / FORD FOCUS 2.0 TDCI ; 136 CP

Mesajde Thor » 14 Dec 2007, 03:39

...ok...uitati si motivatia.....http://www.fordromcarmotors.ro/configur ... hp?op=cars ....
...ma gandesc ca...din moment ce obtional acel produs costa 252 euro.....300 euro e mai mult decat 252..nu?....si atentie....vorbim de ultima generatie de CD cu mp3....cea care se pune pe ff2....
Thor
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 14 Dec 2007, 10:25

Atentie la pretul de "optional", acolo se presupune ca vei cumpara si masina pe care il vor monta...
Ex.: la Matiz AC era optional 500 EUR; instalarea ulterioara te ducea in 2000 EUR.
La Focus ESP-ul era vreo 500 EUR; incearca sa-l pui acum pe masina... :twisted:
Regulamentul mi se pare simplu, vino cu un link macar unde poti cumpara produsul de nou ca atare si totul e OK
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde fasconal » 14 Dec 2007, 12:09

Iar ma bag ca nu-mi place cand dreptatea se imparte cu "ocaua mica".
Posturile care s-au sters ( am avut si eu doua) eu zic ca au fost decente, dar intr-adevar conform regulamentului putin pe langa.
Dar si "UP"-urile vanzatorului sunt la fel.
Intrebare: unde scrie ca produsul e nou !!!!??????
N-am timp sa caut mai bine dar aruncati o geana aici:
http://search.ebay.de/search/search.dll ... category0=

unde ce vedeti? preturi cuprinse intre 51 si 299 euro ( si e vorba de SONY, iar cel de 299 are si bloototh...)
Astept repercursiunile dumneavoastra.... :D

PS: eu chiar sunt interesat de aparat, am spus-o si intr-un post sters si fac o oferta 100 Euro + Taxele de curierat cu ramburs cu tot.
fasconal
1nsane Member

Mesajde fasconal » 14 Dec 2007, 12:19

poate nu-i o idee rea : Licitatia.
Nu e musai sa accepte vanzatorul, suma la care se ajunge, dar mai sti...?
cel putin isi face o idee despre cat sunt dispusi oamenii sa dea pe acest aparat.
Daca posesorii de Ford nu doresc sa cumpere, atunci cine ?

PS o idee pentru administratori / moderatori. Posibilitatea de a vinde prin licitatie. Asa se obtine cel mai bun pret pentru vanzator, e bine si pentru cumparator ( ca doar d-aia liciteaza ) si se afla si pretul "pietei"... Ce zicetzi ?
fasconal
1nsane Member

Mesajde bravetoy » 14 Dec 2007, 12:38

pt licitatie nu e cazul, cred eu. pentru asta exista okazii si by the way vanzatorul si initiatorul acestui topic e permanent pe acel site. la noi pe forum intra doar pt vanzari, nu are nici un topic in alta sectiune. preturile hai sa nu le comentam, iar oferte faceti-i pe pm, zic eu. si asa arata a talcioc, s-a prins lumea ca e un loc virtual unde se intalnesc cei interesati de ford si fiindca e gratis apar meteoric unii care vand diverse, ma rog, e dreptul lor pana una-alta.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Mesajde fasconal » 14 Dec 2007, 13:24

$1 scrie:$2t licitatie nu e cazul, cred eu. pentru asta exista okazii .......

Ma refer la posibilitatea ca cei mai multi dintre noi, posesori de ford, membrii ne-meteorici pe acest Forum, daca avem ceva de vanzare, sa putem sa o facem si prin intermediul licitatiei. Unde Doamne iarta-ma sa vinzi piese Ford daca nu aici unde ai parte de Ford-isti...... :D
fasconal
1nsane Member

Mesajde fasconal » 14 Dec 2007, 13:25

Scuze pentru OFFTOPIC-uri, am facut "varza" vanzarea omului....
fasconal
1nsane Member

Mesajde Smiley » 14 Dec 2007, 13:29

@Thor: unitatea aia pe care o vezi in configurator cu 252 de euro o poti cumpara ulterior de la ford cu aproape 900 de euro sau de la forcar cu vreo 450-500 de euro. pretul vazut de tine este de fapt pretul pentru upgrade de la radiocd-ul RDS 6000 (optionala standard) la radiocd-ul cu mp3.

@fasconal: ebay-ul e un site de licitatii, nu toate produsele se vand la pretul pe care-l gasesti tu cu google. mai mult decat atat, implica si cheltuieli de transport. si daca asta nu-i suficient, regulamentul spune destul de clar ca se accepta comentarii numai cu preturi din magazine, nu de pe asemenea site-uri

pentru licitatie, puteti folosi http://www.okazii.ro
Imagine
Smiley

Mesajde fasconal » 14 Dec 2007, 13:42

[quote="Smiley....
@fasconal: ebay-ul e un site de licitatii, nu toate produsele se vand la pretul pe care-l gasesti tu cu google. mai mult decat atat, implica si cheltuieli de transport. si daca asta nu-i suficient, regulamentul spune destul de clar ca se accepta comentarii numai cu preturi din magazine, nu de pe asemenea site-uri

pentru licitatie, puteti folosi http://www.okazii.ro[/quote]

Te rog nu te aprinde.
N-am "dat google" pentru ca sunt membru Ebay cu "patalama", dar nu asta-i treaba.
Lasand la o parte vanzarea omului, pe care singur am recunoscut ca am facut-o varza, revin la ideea mea cu Licitatia.
De ce ? Simplu:
1. pentru ca vanzarea pe Forum presupune avantajele deja mentionate in postul de mai sus
2. pentru ca la NOI pe Forum nu trebuie neaparat sa ai conturi pe nu stiu unde si legaturi cu curieratele....si nu suntem neaparat "vanzatori profesionisti" ci doar meteorici...ca sa citez un coleg
3. pentru ca se poate intampla oricui sa aiba de vanzare ceva la un moment dat, nu cunoaste pretul pietei, nu vrea sa piarda timpul cu log-ari pe alte site-uri..
Sper ca m-am facut inteles.

Daca nu se poate, OK.
fasconal
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum