Radar in mers pe E70
Salut ! Probabil a mai fost discutat acest subiect dar fiecare situatie e unica.
Cred ca m-a luat MCVul in mers in afara localitatii pe european (e70) cred ca am avut 110 - 115 dar n-a intors dupa mine. Credeti ca mai exista vreo sansa sa-mi trimita amenda acasa in contextul in care nu s-au intors dupa mine si nici n-am depasit exagerat limita de viteza ?
A intimpinat cineva aceasta problema sa-i vina amenda radar prin posta, nu din auzite sau din carti, daca I s-a intamplat cuiva de aici.
Multumesc !
Cred ca m-a luat MCVul in mers in afara localitatii pe european (e70) cred ca am avut 110 - 115 dar n-a intors dupa mine. Credeti ca mai exista vreo sansa sa-mi trimita amenda acasa in contextul in care nu s-au intors dupa mine si nici n-am depasit exagerat limita de viteza ?
A intimpinat cineva aceasta problema sa-i vina amenda radar prin posta, nu din auzite sau din carti, daca I s-a intamplat cuiva de aici.
Multumesc !
Ford Fusion 2010 1.4, 80 HP
Ford Focus Turnier 2006 1.6TDCI, 90HP
Ford Focus Turnier 2006 1.6TDCI, 90HP
-

adythekiller - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Turnier, 1.6TDCI, 90CP

, mai usor cu pedala acum cu noul cod rutier te ustura rau buzunarul sau ramai pieton mult timp depinde de caz