Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
18 Dec 2007, 23:02
Am niste curiozitati.
Am incheiat astazi o polita Casco cu F.A.T.A ASIGURARI, Gruppo Generali, da e prima data cand am auzit de ei.
La telefon brokerul mi-a zis ca e vorba de Generali, totusi pretul este foarte bun...580 E pt masina din semnatura, full casco cu extindere pentru eventuale avarii sau furt in afara Romaniei, asa ca sper sa nu fie ceva putred la mijloc.
Curiozitatile sunt: a mai auzit cineva de domnii de mai sus?
ce service-uri ford sunt agreate de asigaratorul meu?
Apreciez!!
19 Dec 2007, 04:07
Curiozitatile ar trebui sa le ai inainte de a incheia contracte, altfel este tardiv de multe ori.
Chiar era cineva de curand cu probleme maricele legate de "fata" ta...
19 Dec 2007, 06:09
$1 scrie:$2uriozitatile ar trebui sa le ai inainte de a incheia contracte, altfel este tardiv de multe ori.
Chiar era cineva de curand cu probleme maricele legate de "fata" ta...

Am dat toate serch-urile posibile..si nu am gasit ceva relevant pe forum...un link ceva?
19 Dec 2007, 11:16
daca stam sa ne gindim bine, in linkul cu pricina FATA s-a dovedit a fi o soc de asig foarte prietenoasa - platind despagubiri de 13k eur pe o masina asig la 8000; e adevarat, a durat destul de mult, dar green_mondeo are acum pe masina lui din 96 numai repere noi
asa ca facind abstractie de ping-pongu csd-fata-green_mondeo, fata pare a fi chiar stupid de ok

(v-o spune unu care a lucrat 5 ani intro companie foarte cainoasa in domeniul casco)
19 Dec 2007, 21:35
am o masca de la oglinda stanga subreda...mi-a dat-o peste cap un aiurit; nu am fost inca la politie cu ea, si vizibil nu are urme ale incidentului, asa ca dupa sarbatori o sa o declar, i o sa vad daca o sa faca firma asta minune plata.
Daca nu... well u know Smile vedem atunci.