Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
18 Dec 2007, 17:04
probleme la faza lunga,nu merg deloc proiectoarele.stie careva care e problema?
- Fişiere ataşate
-
- ford scorpio.jpg
- daca scorpio nu e.........nimic nu e....
- (175.57 KiB) Descărcat de 245 ori
18 Dec 2007, 17:25
Becuri arse, sigurante duse, relee duse...
18 Dec 2007, 23:04
la multe masini atunci cand aprinzi faza lunga se sting automat proiectoarele si doar cand treci pe faza scurta le poti reaprinde... poate asa e si la tine... asa e la vw golf mai noi (4, 5), la peugeot 307, fiat stilo (de astea stiu sigur fiindca am dat de 'problema' asta). poate nu la toate (probabil depinde de dotari).
daca nu merg de loc (mesajul tau e oarecum vag), atunci or fi ceva probleme electrice (gen intrerupator, sigurante, releu, cablaj intrerupt) sau pur si simplu becuri arse.
succes!
18 Dec 2007, 23:21
pana la proiectoare, zi-ne ce masina ai si de unde esti...
e cumva masina din poza ?
daca-i asa, e superba...
18 Dec 2007, 23:29
sunt din bucuresti,masina nu e aia dar nici departe nu e de adevar.mai imi trebuiesc jantele.cu faza lunga ce sa zic decat daca dau flashuri se stinge faza scurta,iar daca dau pe faza lunga de asemenea se intrerupe.plm?nu stiu dc,dar am sa o rezolv yo cumva.din cate am vazut blocul de lumini cred ca e de berlina,ca nu exista comutator pt stergatorul de pe luneta.sincer sunt cam in pom si nu ma apoc sa fac vre-o inginerie pana nu mai imi dati si voi un sfat.
19 Dec 2007, 02:53
Pai daca blocul de lumini e o adaptare, eu zic ca de acolo e problema ta.
19 Dec 2007, 02:56
nu sunt sigur daca e adaptare sau nu.nu am ideie daca modelul hatchback a avut blocul de lumini fara comutatorul pt stergatorul spate
19 Dec 2007, 02:58
tot caut un manual de prezentare si reparatie al acestui model de masina dart nu gasesc,ca daca as avea mi-as da seama de problema
19 Dec 2007, 03:10
Pai comanda pt stergatorul de pe spate ar trebui sa fie pe maneta de stergatoare, cea din dreapta volanului, nu vad ce legatura are cu blocul de lumini...
19 Dec 2007, 03:13
nu este acolo,si de aceia mi-am dat cu parerea ca ar fii de la altceva
19 Dec 2007, 03:16
dar care sa fie problema cu faza lunga.inteleg ca daca ar fii blocul de lumini de model berlina,pana la urma nu ar fii nici o difernta
19 Dec 2007, 03:22
Dar care e problema de fapt? Cand comuti pe faza lunga se stinge faza scurta. Am inteles corect?
Daca da, atunci nu e nici o problema, asa e normal sa faca la modelul tau de Scorpio din cate stiu eu.
19 Dec 2007, 03:23
nu mai am lumini deloc
19 Dec 2007, 03:25
ar fi trebuit sa se aprinda proiectoarele,da la mine ba
19 Dec 2007, 03:26
Adica atunci cand comuti pe lunga se stinge scurta dar nu se aprinde lunga, corect?
Faza lunga se aprinde cand tragi de maneta spre tine? Daca se aprinde e posibil sa fie din maneta. Daca nu se aprinde atunci verifica siguranta si releul pt faza lunga, eventual si becurile.
19 Dec 2007, 03:29
becurile sunt k,la fel si sigurantele,releul pocane si el.