Discutii libere/forum

Sfat referitor la traseu

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Sfat referitor la traseu

Mesajde cristian3000 » 20 Dec 2007, 01:26

scuze ca deschid topicul asta, nu am vazut discutandu-se problema asta si in alta parte.
sambata o sa merg pana la Bucuresti (la socri, de Craciun) si nu stiu pe care ruta Timisoara-Bucuresti s-o abordez: prin sud pe la Turnu Severin sau pe la Deva - Sibiu - Rm Valcea. nu am mai fost la Bucuresti de asta vara si stiu ca pe atunci se mergea mai bine pe Valea Oltului, dar acuma nu mai stiu care-i miscarea.
la un moment dat se lucra intensiv la drum pe portiunea Lugoj-Caransebes si daca as sti ca au terminat lucrul parca m-ar atrage traseul asta prin Severin. dar daca nu s-a rezolvat si stau iar ore intregi la blocaje si la deviatii ale traficului de pe o banda pe alta, iar nu-i bine.
ce e de facut?
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde BoogY » 20 Dec 2007, 02:03

Daca ai vreo ora anume la care trebuie sa ajugi in Bucuresti ar fi bine sa-ti iei ca masura de precautie un avans de 2 ore.Mare grija ca acum in Bucuresti e haos se circula ca dracu!
BoogY

Mesajde O'neill » 20 Dec 2007, 02:21

Deva - Sibiu - Rm. Valcea - Bucuresti e destul de bun. Am facut eu acum o saptamana traseul si e OK. Se merge bine. Mai are ceva gropi ca peste tot in RO dar e bun. Alta varianta poate mai au colegii.
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Mesajde adispan » 20 Dec 2007, 02:27

ai si varianta: tm-caransebes-hateg-petrosani-tgjiu-rmvilcea-pitesti-bucuresti
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde gedan » 20 Dec 2007, 11:30

decat sa faci lugoj deva sibiu, mai bine prin sud. am fost acu o saptamana, se merge bine.
Sierra 2.0i DOHC '92, K&N, Borla
Mondeo 2.0 TDCI '02 Ghia, 130HP, K&N
Nissan Primera 2.0l, 140HP, K&N
gedan
Gold Member

Maşina: Mondeo Tdci, 2002, 2.0l, 96KW, Ghia

Mesajde cristian3000 » 20 Dec 2007, 12:06

multzam la toata lumea pentru indrumari.
$1 scrie:$2ecat sa faci lugoj deva sibiu, mai bine prin sud. am fost acu o saptamana, se merge bine.

si cat ai facut? parca ma atrage si pe mine partea de sud, pentru ca stiu ca din turnu-severin incolo se merge foarte bine.
si ar mai fi si varianta timisoara-arad-deva-sibiu... s-ar ocoli vreo 50 km dar drumul e mult mai bun inspre arad. nu stiu cum e pe relatia arad-deva, dar presupun ca nu are cum sa fie mai prost decat tm-lugoj sau lugoj-caransebes.
ma mai gandesc pana maine seara.
cristian3000
1nsane Member

Mesajde cristian3000 » 27 Dec 2007, 18:28

s-a circulat suspect de bine zilele astea. la dus am mers prin sud (severin - craiova, doar ca pe portiunea timisoara-lugoj am luat-o prin buzias pentru ca e mai bun drumu). am facut vreo 7 ore jumate, adevarul e ca am plecat la 5 jumate dimineata si am prins dumul destul de gol.
la intoarcere am vrut sa vin tot prin sud, dar nush ce naiba modificari au facut aia la iesirea de pe autostrada in pitesti si nu am vazut iesirea spre slatina-craiova, asa ca m-am trezit pe drumul ala european care duce spre rm. valcea. mi-a fost naspa sa ma intorc, mai ales ca stiam ca distanta este cam aceeasi, asadar am venit pe rm. valcea- sibiu-deva-lugoj. s-a dovedit o alegere foarte buna pentru ca am facut un record absolut: buc - timisoara: 6 h 45 min. niciodata nu am mers atat de bine.
si in plus s-a circulat super misto si in bucuresti. mai mare placerea sa iesi in oras cu masina: locuri de parcare gramada si un drum de exemplu aviatiei - stefan cel mare - muncii vreo 20 min.
PS: poate am exagerat cand am spus locuri de parcare gramada, dar oricum, sanse foarte mari sa gasesti loc repede, fara sa dai ture jumate de ora asa cum mi s-a intamplat asta vara de exemplu.
cristian3000
1nsane Member

Mesajde Adriancar » 27 Dec 2007, 18:43

$1 scrie:$2-a circulat suspect de bine zilele astea. la dus am mers prin sud (severin - craiova, doar ca pe portiunea timisoara-lugoj am luat-o prin buzias pentru ca e mai bun drumu). am facut vreo 7 ore jumate, adevarul e ca am plecat la 5 jumate dimineata si am prins dumul destul de gol.
la intoarcere am vrut sa vin tot prin sud, dar nush ce naiba modificari au facut aia la iesirea de pe autostrada in pitesti si nu am vazut iesirea spre slatina-craiova, asa ca m-am trezit pe drumul ala european care duce spre rm. valcea. mi-a fost naspa sa ma intorc, mai ales ca stiam ca distanta este cam aceeasi, asadar am venit pe rm. valcea- sibiu-deva-lugoj. s-a dovedit o alegere foarte buna pentru ca am facut un record absolut: buc - timisoara: 6 h 45 min. niciodata nu am mers atat de bine.
si in plus s-a circulat super misto si in bucuresti. mai mare placerea sa iesi in oras cu masina: locuri de parcare gramada si un drum de exemplu aviatiei - stefan cel mare - muncii vreo 20 min.
PS: poate am exagerat cand am spus locuri de parcare gramada, dar oricum, sanse foarte mari sa gasesti loc repede, fara sa dai ture jumate de ora asa cum mi s-a intamplat asta vara de exemplu.

Aviatiei - Stefan cel Mare - Muncii vreo 20 min
In timpul anului :
cu metroul 1h 20min
cu auto 2h 20min.
fericiti cei din provincie ca a lor ...
Adriancar
Gold Member

Mesajde kosmin » 27 Dec 2007, 19:29

$1 scrie:$2a intoarcere am vrut sa vin tot prin sud, dar nush ce naiba modificari au facut aia la iesirea de pe autostrada in pitesti si nu am vazut iesirea spre slatina-craiova, asa ca m-am trezit pe drumul ala european care duce spre rm. valcea. mi-a fost naspa sa ma intorc

stiu eu ce modificari au facut... niste berbeci... NU e nici un semn sa te anunte cu vreo 1 km inainte ca tre sa iesi de pe autostrada ca sa ajungi la Slatina-Craiova... de parca ar fi fost o iesire catre un satuc ceva....

mie mi-au zis 3 prieteni sa am grija sa nu ratez iesirea... si tot am ratat-o ca tocmai ce depaseam(nestiind ca urmeaza vreo iesire).
A trebuit sa traversez inapoi pitestiul (urat oras! sry zvony :D).
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde O'neill » 27 Dec 2007, 20:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a intoarcere am vrut sa vin tot prin sud, dar nush ce naiba modificari au facut aia la iesirea de pe autostrada in pitesti si nu am vazut iesirea spre slatina-craiova, asa ca m-am trezit pe drumul ala european care duce spre rm. valcea. mi-a fost naspa sa ma intorc

stiu eu ce modificari au facut... niste berbeci... NU e nici un semn sa te anunte cu vreo 1 km inainte ca tre sa iesi de pe autostrada ca sa ajungi la Slatina-Craiova... de parca ar fi fost o iesire catre un satuc ceva....

mie mi-au zis 3 prieteni sa am grija sa nu ratez iesirea... si tot am ratat-o ca tocmai ce depaseam(nestiind ca urmeaza vreo iesire).
A trebuit sa traversez inapoi pitestiul (urat oras! sry zvony :D).

Si eu am furat-o urat de tot acu vre-o trei saptamani.
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Înapoi la Discutii libere/forum