Cumparare

Embleme FORD - pentru capace roti

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Embleme FORD - pentru capace roti

Mesajde Aramis » 11 Mai 2006, 16:11

Tosmai am achizitionat ( de la Laur) niste capace super faine ....... de BMW. Din nefericire, peste noapte, balena mea nu s-a transformat intr-un fioros BMW M5 (cum as vi visat eu), insa ...... trebui e sa le pot pune pe masina (capacele de roti)

Problema e ca ...... am dat jos emblemele BMW, si am nevoie de unele de ford. Ca forma ele sunt rotunde, cu diametrul de aproximativ ..... 4-5-6 cm.
Daca are cineva de vanzare, sau chiar de dat Mocca :icon_mrgreen: i-as fi foarte recunoscator

De asemenea, daca stie cineva (care vine si maine la intalnire) un magazin prin apropierea sa unde se gaseste ceea ce eu imi doresc am rugamintea de a-mi cumpara 4 embleme (de pus pe capacele rotilor), si .... decontez eu>

Mentionez ca sunt venit de curand in Bucuresti, temporar, si ..... am fost deja la 2 intalniri, deci, nu va faceti griji ca ramaneti cu ele cumparate ......

Multumiri anticipate!!

Mobil: 0740.185.639 - in cazul in care mai multi vor sa ma ajute, si ..... sa nu se dubleze......
Drive Carefuly - Drink Safe
Drive Safe - Drink Carefuly
Aramis
Incepator

Maşina: Mondeo mk5

Înapoi la Cumparare