Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford focus MK2 ,1.8 TDCI, 2008

05 Iul 2017, 17:51

73.jpg
73.jpg
Bine v-am gasit !
De o zi sunt posesor de Ford Focus 1.8 TDCI,an fabricatie 2008.
Nivelul de echipare e mediu : dublu-climatronic,geamuri electrice fata,tempomat etc.
Precedenta masina a fost un Peugeot 307,1.6 HDI 110cp + soft,2005.
Ca o prima impresie ,comparativ cu 307 , Focus - mai putin vanjos dar mai liniar in livrarea puterii,mai spatios,mai modern,mai bine inchegat/lucrat.
Ce urmeaza sa-i fac :
-schimb placute + discuri
-schimb filtre si ulei ( Ravenol 5w30 ).
-senzori parcare.
-sistemul mp3 Sony de fabrica + subwoofer underseat.
-folie solara.
-soft.

Singura problema cu care m-am confruntat e ca in 2 randuri ,cand masina era la ralanti, mi-a "murit" motorul. O data cu un tremur destul de violent intai.
Azi nu a mai avut simptomele respective....e sub "observatie" momentan.
Inca o descopar.
Fişiere ataşate
77.jpg
76.jpg
75.jpg
74.jpg

Re: Ford focus MK2 ,1.8 TDCI, 2008

07 Iul 2017, 17:49

Sa o stăpânești sănătos !
Ai ceva istoric de service ?

08 Iul 2017, 10:43

Din pacate nu.
Dar judecand dupa faptul ca a avut un singur proprietar,faptul ca interiorul arata aproape ca nou tind sa cred ca , kilometrajul este real.Asa sper,cel putin.
Incepe sa-mi placa tot mai mult masina. Mai ales ca nu mi-a mai facut problema aceea cand se oprea in ralanti.
Am schimbat discuri TRW si placute ATE fata,filtre si ulei.
Am fost uimit ca desi pe net gasisem ca intra 5,6 litri de ulei in realitate au intrat cam 4,85.
Vroiam sa va cer o recomandare in privinta chip-tuning-ului.Ma intereseaza mai degraba eco-tuning ( crestere moderata de putere si scadere a consumului ).
Fişiere ataşate
79.jpg
78.jpg

08 Iul 2017, 19:56

Salut si bine ai venit!
Draguta masina, sa o stapanesti sanatos!
Am cateva recomandari si voi incepe prin a le enumera.
In primul rand poti actualiza profilul cu mai multe date despre masina, vin si locatie (te vor ajuta daca vei intampina probleme si vei posta pe forum).
La capitolul folie, iti recomand folie llumar atr confort, e cam 450lei penteu spate si are o foarte buna protectie solara insa daca ai un buget generos poti merge apre Llumar lati premium (asta e cam 650 si e in top la protectia solara).
Pentru soft poti lua legatura cu Doc de la obdtuning. Are ceva experienta cu focus 2-ul si preturi decente.
Daca iti montezi un sony de fabrica plus cele 8boxe (4medii si 4tweetere) + o insonorizare a usilor s-ar putea sa vezi ca nu mai e nevoie de subwoofer. Ca idee o insonorizare profesionala a usilor e cam 600lei(manopera si material, pret de la beloud.ro)
In rest, carburant si cat mai multi km!
Răspunde