Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

18 Dec 2007, 10:35

MITI2007 povestea asta am auzit-o si eu sa stii . am renuntat la culoarea initiala pentru o alta ca sa vine masina mai repede . numai daca ii suni mereu si le zici ca te duci tu dupa masina poate se urgenteaza lucrurile . eu cel putin asa vad ca merge treaba .

18 Dec 2007, 11:24

Si pe tata l-au aburit la fel:
Ba ca n-a venit transportul, ba ca a venit dar nu le poate descarca de pe vapor, ba ca au venit 2 vapoare odata si e coada la descarcat s.a.m.d.
El si-a luat un Ford Focus Sedan 1.4 (benzina) direct de la Romcar. Mai mult - cand a cerut si el un bonus i-au spus ca e pe oferta si nu pot da bonusuri si ca EI AU DESTUI CLIENTI - DACA NU-I CONVINE POATE SA SE DUCA IN ALTA PARTE. Eu nu inteleg de ce nu a plecat in alta parte, dar isi dorea masina si probabil nu prea avea timp de alergat pe la alti dealeri.

18 Dec 2007, 13:19

da....asa e....si tinand cont ca e deja data de 18....daca pana pe data de 20 nu o incarca pe trailer si sa o aduca in romania.....abia dupa sarbatori o vei putea lua.....cel putin asa am patit eu....pt ca pe 20 intra astia cu firmele de transport in concediu!
bafta multa!

19 Dec 2007, 02:49

loll
Ultima oară modificat de MITI2007 pe 19 Dec 2007, 03:06, modificat de 2 ori în total.

19 Dec 2007, 02:51

multam' pentru urari, dar cred ca imi trebuie multa bafta sa prind anul asta masina
m-am agitat astazi mai mult si din verificarile lor de 7 ore :?: :?: :?:
a rezultat ca masina este pe transport extern
ce-a mai tare faza a fost cu comunistul de la romcar, care m-a asigurat ca voi fi tratat cu prioritate :shock: , acum voi dormi linistit, romcar vegheaza pentru mine :lol: :lol: :lol:
ce baieti destepti sunt ei si ce fraieri ne cred pe noi, sincer nici eu nu am ramas dator la comunist

19 Dec 2007, 11:13

"comunistul de la romcar" lol :P...

19 Dec 2007, 12:02

hahahahahaha......mai....da pe bune....astia cred ca in momentul angajarii, primesc un manual cu "dume", ca vad ca toti, la toate reprezentantele, toti spun la fel. Exact asa mi`au zis si mie, ca "veti fi tratat cu prioritate si va garantam ca masina va venii pana la sfarsitul anului", dar.....cred ca a vrut sa spuna ca ajunge pana la sfarsitul anului 2008, nu cred ca s-a referit la sf anului 2007.
Bafta! :)

19 Dec 2007, 19:10

dume..ne-dume...e enervant sa te tot minta.
mie dupa ce mi-au dat masina..mi-au spus ca am fo' un client model...ca nu am mers sa fac scandal...si sa injur..cum au facut altii. La mine au intarziat..sa zicem vreo 2 saptamani. apoi cand a venit masina..mi-a cam trecut supararea..si mi-au zis ca ori de cate ori am probleme sau programari pt orice sa merg in fata la ei..nu direct la service..si se ocupa ei de tot. :)

acuma..stiu ca nu-s cei mai seriosi..dar macar mi se pare ca dupa ce cumperi masina..parca parca..nu te arunca in strada...si vor sa pastreze colaborarea...cine stie poate urmatoarea masina o iau tot de la ei :D

20 Dec 2007, 02:22

m-am linistit
focusica nu mai vine anul asta
daca sunt cuminte in prima parte a lui ianuarie 2008
problema este ca incepand cu 4.01.2008 se implinesc fix 30 zile lucratoare de la achitarea integrala a masinii
ce pot sa fac daca ei depasesc termenul?

20 Dec 2007, 02:39

o reclamatie frumusica direct la director , si cel care a inkeiat contractu amenintat cu concediere prin reclamatia ulterioara.. btw se discuta din start cu directorul de vanzari eu aveam masina la ei in parcare si ma abureau ca nu e si nuhs ce... deci hmmm... pana s-a pus picioru in prag si am primit si bonus covorase cu toate ca ... o masina noua la keie ar trebuii sa vina cu tot ce e necesar inclusiv covorase..

cand vrei sa cumperi esti cel mai bun prieten al lor.... cand deja ai cumparat si astepti esti un harcea parcea care asteapta ca ratatu o masina... ... plm de 14-40 d mii de euro in functie de ce model ai vrut .

20 Dec 2007, 13:29

eu zic sa incerci sa obtii ceva accesorii cum ar fi covorase, alarma..samd...decat sa te certi cu ei.
eu am sunat la bucuresti la romcar si am facut scandal...nimic nu m-a ajutat. masina a venit tot cand au vrut ei. :(

20 Dec 2007, 14:19

ai dreptate raresm79
ma linistesc deja
altfel imi fac sange rau degeaba, ei ce stiu tot aia fac
problema este ca le-am achitat-o integral
ceea ce inteleg ca nu este tocmai OK

21 Dec 2007, 18:31

eu zic mai bine sa te gandesti acum la sarbatori....sa incerci sa le petreci cat mai bine...si cand se termina totul..mergi frumos la ei si le spui...."sper ca o sa va revansati fata de mine pentru timpul pierdut" si banii pe care i-am dat pe taxi...si bineinteles...cum a fost in cazul meu..perechea de pantofi pe care am stricat-o batatnd zilnic drumul de la mine de la birou pana la ford cluj :D (dehh...100 m) :P

asteptare usoara domnule ;)
Răspunde