ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

cum a fost 2007?

21 Dec 2007, 16:36

sal! pe cand ma mai odihneam 3 minute inainte sa ma ridic din pat in aceasta dimineatza! (am avut aseara un concurs cu halbe si tutun..), imi fulgera prin creier: mai e putin si se trece si anu' asta, ce-am facut? l-am dormit? .....
pentru mine 2007 a fost un an rau de tot, aproape ca m-a tras inapoi. Am avut 2 cazuri de deces in familie, permis suspendat si alte maruntisuri.
Singura consolare a fost sosirea Focosului! uneori ziceam ca el a venit cu ghinionul in casa...
In final, cum suntem tot romanu' de la 2008 avem pretentia sa fie mai bun!
Sarbatori fericite!

21 Dec 2007, 16:47

Pentru mine a fost un an bun..ca toti de altfel.

Am vizitat lumea (US&Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Noua Zeelanda, Australia, Indonezia, India, China, Rusia), mi-am luat 3 case si 5 masini (din care 4 Ford), am castigat la 6/49 potul cel mare, de doua ori, mi-am dublat capitalul companiilor, si cam atat. Ca orice roman..... A, si,cel mai important, nici probleme de sanatate nu am avut.

Numai bine!

21 Dec 2007, 16:52

si pentru mine a fost un an bun.

Sarbatori fericite tuturor!

21 Dec 2007, 16:56

Un an mai putin bun, per ansamblu ii multumesc ca suntem (familia) sanatosi..cred ca pana la urma asta conteaza.
Sigur se va incheia intr-un mod mult mai placut...

21 Dec 2007, 22:15

mi-as fi dorit sa fi fost mai bun....ma asteptam sa fie mai bun si sa fie mai linistit.

sper ca 2008 sa fie mai bun si mai linistit...

22 Dec 2007, 01:29

Luuung... Dar per ansamblu, bun.
Multumit.

22 Dec 2007, 01:30

$1 scrie:$2entru mine a fost un an bun..ca toti de altfel.

Am vizitat lumea (US&Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Noua Zeelanda, Australia, Indonezia, India, China, Rusia), mi-am luat 3 case si 5 masini (din care 4 Ford), am castigat la 6/49 potul cel mare, de doua ori, mi-am dublat capitalul companiilor, si cam atat. Ca orice roman..... A, si,cel mai important, nici probleme de sanatate nu am avut.

Numai bine!

Dorele! Doreleeee! :lol:

22 Dec 2007, 02:47

$1 scrie:$2

Numai bine!

De cele doua avioane personale pe care le-a crashuit si despre Enzou-ul pe care l-a batut de zid nu zice ;)

22 Dec 2007, 02:57

Destul de bun ...mai ales ca mi-am luat focusul...

22 Dec 2007, 03:17

Numai bine!

De cele doua avioane personale pe care le-a crashuit si despre Enzou-ul pe care l-a batut de zid nu zice ;)

Da' vad ca repede circula stirile prin Romania....

22 Dec 2007, 03:54

Nu s-a aflat inca de orgia la care a participat cand a trecut pe la sediul Playboy cu ocazia vizitei in US... :mrgreen:

22 Dec 2007, 04:32

scurt frate..foarte scurt :(

22 Dec 2007, 12:33

$1 scrie:$2u s-a aflat inca de orgia la care a participat cand a trecut pe la sediul Playboy cu ocazia vizitei in US... :mrgreen:

Cornele, te rog, nu mai specula. A fost doar o intalnire de afaceri cu domnul Hefner.

22 Dec 2007, 13:37

Numai bine!

Da' vad ca repede circula stirile prin Romania....

OFFTOPIC!!!!!![/b]

22 Dec 2007, 13:45

un an bun... cat timp suntem sanatosi (si cei dragi implicit) toti anii sunt buni :) restu' "e" detalii :wink:

22 Dec 2007, 13:55

$1 scrie:$2curt frate..foarte scurt :(

ce beat si melancolic eram aseara:))

22 Dec 2007, 14:11

Pentru mine a fost un an bun sa ziceam. Am avut 3 mariri de salar :D

22 Dec 2007, 16:13

Daca nu-l luam pe Focusache, ieseam pe minus rau de tot. Asa s-au mai atenuat niste chestii...

22 Dec 2007, 17:17

Pentru mine anul 2007 a fost un an agitat dar bun!

-a inceput cu: vanzarea masinii vechi (solenza, chiar pe 2 ianuarie!), apoi agitarea cu obtinerea creditului pentru masina noua, apoi alegerea masinii, apoi a venit focuselu :D (pe 20 ianuarie)..

-s-a terminat tot agitat dar bine: pe 3decembrie mi-am schimbat jobul, am mai mult de alergat acu dar si un salariu motivant si in plus si masina mea de la firma :D (acu focuselu este menajat si folosit doar la plimbari lungi si nu mai trebuie sa treaca prin toate gropile din bucuresti!)

pentru 2008: sper sa termin facultatea, ca-s in ultimu an :) (cineva profesor pe la ase??!?, am nevoie de ceva pile pe acolo ca am niste restante... :P )

22 Dec 2007, 17:28

un an destul de "plin"... am trecut printr-o operatie, am terminat facultatea si inceput masterul, mi-am luat fiesta, 3 mariri de salariu. planuri de casatorie pentru la anu' si de schimbat locul de munca... cam astea ar fi in ordine cronologica si previzionara.
sanatosi sa fim, ca ne descurcam noi si in 2008

22 Dec 2007, 18:28

$1 scrie:$2n an destul de "plin"... am trecut printr-o operatie, am terminat facultatea si inceput masterul, mi-am luat fiesta, 3 mariri de salariu. planuri de casatorie pentru la anu' si de schimbat locul de munca... cam astea ar fi in ordine cronologica si previzionara.

ooo casa de piatra
eu astept sa treaca anu si porma scriu nu vreau sa ma grabesc :)

22 Dec 2007, 19:44

vorba unui coleg, un an plin.
cu detoate, bune rele, asa e viata.

per total sunt pe o linie de plutire, ceea ce mi se pare super ok, si mereu ramane speranta, anul viitor va fii si mai bun.

23 Dec 2007, 01:27

$1 scrie:$2n an destul de "plin"... am trecut printr-o operatie, am terminat facultatea si inceput masterul, mi-am luat fiesta, 3 mariri de salariu. planuri de casatorie pentru la anu' si de schimbat locul de munca... cam astea ar fi in ordine cronologica si previzionara.

ooo casa de piatra
eu astept sa treaca anu si porma scriu nu vreau sa ma grabesc :)

multumesc... eu consider deja incheiat anul, sper sa nu se mai intample ceva rau ca ceva bun nu mai are timp :D

24 Dec 2007, 16:01

Hmmm...cand sa zic "HOP" s-a incheiat anul si toate au mers in general bine, apare o intarziere de vreo 3 luni la noul meu apartament, lovesc masina de 2 ori in 3 zile (chestii minore - 1 caine si un parapet) si sunt racesc destul de rau, chiar inainte de colindat si baute... :cry:
In rest...mai nimic :D

24 Dec 2007, 17:06

Eu inca nu zic HOP, ca mai am cateva hopuri saptamana asta... :lol:

Revin dupa aia cu amanunte :lol:

07 Ian 2008, 05:22

HMM. terifiant? nu. e un cuvant prea bland pentru anul ce a trecut... multe. multe probleme.. finante, dragoste, de aici au derivat altele.... ehee.
S-au terminat odata cu despartirea de fosta... acum e liniste si pace..

07 Ian 2008, 13:29

un an foarte bun ,mai ales ca mi-am luat si focusu ,fiind si prima masina :D

07 Ian 2008, 15:14

gata a trecut pot sa zic ca a fost un an buncam 85% dar a avut si cateva momente proate

08 Ian 2008, 00:17

Cred ca a fost anul schimbarilor si al tristetii,mi-am luat casa si masina (dupa citiva ani de munca cei drept)dar am renuntat (am fost nevoit)la vapoare.....freedommmmm

08 Ian 2008, 00:40

An bun : terminat facultatea, început masterul, lucrat cu succes la cele 2 joburi, luat focus. An excepțional.
Răspunde