ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
20 Dec 2007, 15:51
Incep acest topic un picutz mai devreme intrucat este anuntata, cel putin pentru unii dintre noi, ziua de luni, 24 decembrie libera, si destui vor fi aceia care-si vor prelungi weekend-ul inclusiv de Craciun.
Tuturor, indiferent de cat de lung va fi weekendul, va urez multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi. Celor ce isi viziteaza familiile de Craciun transmiteti-le aceleasi urari de bine.
SABRATORI FERICITE!!
20 Dec 2007, 16:08
Crăciun Fericit, La Mulţi Ani, sănătate şi belşug! Sau, cum imi place să spun prietenilor, FI-V-AR BINE!
Şi ca o completare, vă pun ce am filmat aseară din balcon (la minus multe grade şi vant): un grup de Moşi Crăciuni ne-au încântat auzul cu colinde cântate cu trompete şi alte instrumente de suflat. Scuzaţi imaginea, era destul de întuneric. Oricum, sunetul contează:
http://www.youtube.com/watch?v=O0_ryPNEi9k
20 Dec 2007, 16:14
Craciun Fericit
La multi ani!
Sanatate si tot ce va doriti!
20 Dec 2007, 16:19
si din partea mea aceleasi urari de bine, si inca ceva, sa va prinda anul nou la volan ca sa mergeti tot anu fara incidente.
20 Dec 2007, 16:42
sarbatori fercite si din partea mea tuturor care sunteti pe aici, mersi ca m-ati primit si pe mine in the clab :* si sa ne vedem cu bine la anu...
20 Dec 2007, 17:04
sarbatori fericite la toti si sa avem parte de un an nou plin de impliniri si succese !!!!!!!!!!
20 Dec 2007, 17:04
$1 scrie:$2arbatori fercite si din partea mea tuturor care sunteti pe aici, mersi ca m-ati primit si pe mine in the clab :* si sa ne vedem cu bine la anu...
bine ai venit printre noi !!!
20 Dec 2007, 17:22
va spun si io: sarbatori nationale si sarmale fericite!
20 Dec 2007, 17:24
Sarbatori fericite si un an nou FORDmidabil !
20 Dec 2007, 17:41
$1 scrie:$2răciun Fericit, La Mulţi Ani, sănătate şi belşug! Sau, cum imi place să spun prietenilor, FI-V-AR BINE!
Şi ca o completare, vă pun ce am filmat aseară din balcon (la minus multe grade şi vant): un grup de Moşi Crăciuni ne-au încântat auzul cu colinde cântate cu trompete şi alte instrumente de suflat. Scuzaţi imaginea, era destul de întuneric. Oricum, sunetul contează:
http://www.youtube.com/watch?v=O0_ryPNEi9k
cei mai tari mosii aia

au venit si anu' trecut p-aici prin cartier. sper sa mai vina si anu' asta
SARBATORI FERICITE !!
20 Dec 2007, 17:59
Dragii mei, va doresc un an bun, cat mai putine griji, sa va bucurati de magia Craciunului impreuna cu cei dragi, sa radeti tare, din toata inima si sa nu uitati ca in viata lucrurile importante sunt cele mici. Nu uitati, de asemenea, ca acum, mai mult ca oricand, trebuie sa fim buni. Cand noi ne ospatam in jurul mesei, in Noaptea Sfanta de Ajun, exista cate un suflet ce sta in frig afara. Din putinul vostru dati mai departe, caci bunatatea gestului se va intoarce inmiit la voi. Si fiti mai iertatori, caci nu e timp mai frumos si gest mai dulce. Va multumesc pentru sfaturile si pentru ajutorul pe care mi l-ati dat atunci cand am avut nevoie, sper ca noul an, care tocmai ne bate la usa, sa fie cu mai putine accidente si cu mai putine probleme, iar cand va fi sa vorbim, sa fie de drag si prietenie.
La multi ani! Sarbatori fericite!
21 Dec 2007, 00:39
Sarbatori fericite tuturor si La Multi Ani!
21 Dec 2007, 12:14
Miracolul Nasterii Domnului, cu dalbe datini de Craciun sa va ìnvaluie Ãn magia sperantei si sa va umple viata cu bucurii, soare si ìmpliniri.
Sarbatori fericite!
21 Dec 2007, 14:30
$1 scrie:$2răciun Fericit, La Mulţi Ani, sănătate şi belşug! ...
Ce-aveti fratilor de v-ati tras uniforma?
21 Dec 2007, 14:37
Merry Cristmas HO HO HO. Sa va aduca anu, ce nu aduce banu. Fericire si sanatate.
21 Dec 2007, 15:18
Dragii mei,
Va multumesc pentru faptul ca sunteti oameni si ca ne-am adunat o mana de suflete deosebite pe acest forum. Va doresc ca in perioada sarbatorilor si in anul ce vine sa aveti parte de multe impliniri si sa va bucurati de viata asta asa cum este ea, si cu bune, si cu mai putin bune!
Cu drag,
Gabi Precup.
21 Dec 2007, 16:15
sarbatori fericite tuturor !!!!! sa ne vedem cu bine in noul an si sa speram la un an mult mai bun decat 2007!!! La Multi Ani !!!!
21 Dec 2007, 17:28
Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- 2008.jpg
- (44.26 KiB) Descărcat de 130 ori
21 Dec 2007, 17:58
toate cele bune tuturor.......................................................................................
21 Dec 2007, 18:44
Va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si un An Nou cat se poate de reusit !
"LA MULTI ANI !"
22 Dec 2007, 01:45
Sarbatori Bericite!!!!!
22 Dec 2007, 03:17
Am primit un mail superb de la un vechi si bun prieten al carui tata este preot. Vi-l impartasesc cu drag. Am pus continutul sau intr-un document Word. Sunt colinde.
Sarbatori Fericite!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- Nasterea Domnului sa va aduca pace in suflete.zip
- (22.74 KiB) Descărcat de 158 ori
22 Dec 2007, 17:20
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de Bucurii si Succese!
PS: pe 26 plec la Campulung-Muscel cine e prin zona sa-mi dea un telefon sa ne vedem

PM: pt nr de tel!
23 Dec 2007, 00:16
SARBATORI FERICITE,MULTA SANATATE!!!
23 Dec 2007, 00:27
sarbatori fericite alaturi de cei dragi , sa fi-ti iubiti si sa iubiti(parca`s mircea radu la faza asta

) ) multa sanate in anu' ce vine la multii anii
23 Dec 2007, 01:29
sarbatori fericite tuturor... s-au cam spus toate urarile mai devreme. sa fim cu totii fericiti si sanatosi
23 Dec 2007, 02:22
Sarbatori fericite, stimati colegi!
Ma bucur ca am ocazia sa fac aceasta urare unor oameni deosebiti.
24 Dec 2007, 13:09
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Deschideti inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet!
24 Dec 2007, 14:06
sarbatori fericite ,craciun fericit si la multi ani la toata lumea!!!nu faceti excese de sarbatori...