Ford Mondeo mk3 v6 2.5 nou membru
Buna ziua sunt nou membru aici,nu vreau sa jicnesc dar dupa 10 de cand am renuntat la FORDU FOCUS ST 220cp portocaliu,am avut doar mercedes,vw,audi,bmw si uite azi devin membru intre voi si atat eu cat si voi sper sa ne impartasim experiența in mecanica si tunarile masinilor noastre,de cateva zile detin un FORD MONDEO 2.5 V6 170cp cutie automata provenienta GERMANIA si aici vreau sa precizez,probleme cutie si toti ma descurajeaza sa o mai fac,Problema era intra in mansalier,1,2 de cand a complectat cu ulei neadecvat nu mai merge decat 1 viteza si aia cam deloc,azi am cumparat mai 1 FORD MONDEO identic de ANGLIA cu cutie manuala si voi face operatia de schimbare din automata in manuala luna viitoare,voi pune CUTIE MANUALA,o sa vin cu poze si idei,detin cunostinte de mecanica dar nu si la FORD,dar poate cu ajutorul si al vostru voi reusii operatiunea,Detin garaj si sculele necesare deci nu se pune problema si sa nu mai o lungesc salutare tuturor si drumuri uscate pe unde circulati,o sa atasez poze cu masinile iar cand ma voi apuca de mecanica voi face poze 

Ultima oară modificat de Sentinelmk3 pe 27 Sep 2017, 09:54, modificat de 2 ori în total.
- Sentinelmk3
- Incepator
- Maşina: