ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Dec 2007, 15:23
$1 scrie:$2e-ai cam riscat cu quote-ul ala

La 500 de km distanta, nu s-a riscat cine stie ce...
18 Dec 2007, 15:32
aia 500 daca sunt parcursi cu furia verde turbo sunt foarte putini
oricum, o sa si-o fure "verbal" aici pe forum
18 Dec 2007, 17:05
railor, poate masina are volan pe partea dreapta
18 Dec 2007, 17:14
$1 scrie:$2-auzi ce zic cucoanele pe threadul dedicat lor:
$1 scrie:$2...
5. categoria "pentru ce e maneta asta din dreapta, de langa volan?" ... NU semnalizeaza. De ce?
...
Pentru ca maneta de semnalizare e pe partea
stanga.
Aia din dreapta e maneta pentru stergatoare de parbriz

Ualaii, ej mort. Condoleante
20 Dec 2007, 04:05
daniel,nu iti fie frica noi vom incerca sa te aparam.si oricum nu e zuza asa de negru.
P.S.nu vreau sa o jignesc pe zuza.(nu e in sensul peiorativ.)
20 Dec 2007, 12:59
Multumesc, apreciez ca imi tineti partea !
23 Dec 2007, 18:14
azi m-am alaturat si eu clubului de misogini
In parcare la supermarket aglomerat tare , vine unul care avea masina parcata intr-o pozitie buna ,stau 2 minute semnalizand pana-si pune bagajul si pleaca...cand iesea el apare una si se baga odata cu mine in locul liber ; gata sa ne lovim, eu am pus frana, ea nu (avand masina mai mica s-a strecurat cumva) , m-am dat jos si am intrebat daca e normal gestul si daca m-a vazut; mi-au confirmat ca da si tipa si taica-su , om cu parul alb , care mi-a spus ca nu ia el lectii de moralitate de la mine iar tipa din mers imi arunca : - Sunt incepatoare , asa ca am voie ...
ce parere aveti ?
23 Dec 2007, 19:23
parerea mea e ca trebuia sa ii iei stergatoarele de la masina
23 Dec 2007, 19:25
parerea mea e ca trebuia sa-i spui ca daca nu ia lectii de moralitate atunci o sa ia o lectie de bataie...
23 Dec 2007, 19:39
$1 scrie:$2arerea mea e ca trebuia sa-i spui ca daca nu ia lectii de moralitate atunci o sa ia o lectie de bataie...
eram cu fiica-mea si cu sotia deci varianta cu muschii a cazut...si nu era concurs egal...era un grasan cu parul alb care de-abia se misca
23 Dec 2007, 20:02
Bine, nu efectiv sa-l bati, mai ales ca suntem in apropierea Craciunului

ci mai mult asa sa-l faci sa priceapa ca nu e la ma'sa acasa. Am observat ca nesimtirea doar cu biciul se vindeca in general, de catre oameni. Poate Dumnezeu are alte metode...
23 Dec 2007, 20:32
la nesimtire nu prea ai ce face... mai ales daca erai cu copil dupa tine; probabil ca ce ar fi fost la gura mea nu a auzit ea toata viata ei cu tot cu omu' cu paru' alb
23 Dec 2007, 20:33
La intararea in complexul comerical (adresandu-te sotiei si fiicei tale) : "Fetelor, voi mergeti ca va ajung imediat. Mi-am uitat ceva la masina..."
Pe de cealalta parte, daca e sa te pui cu toti prostii, atunci o sa ai un part-time job
24 Dec 2007, 01:42
$1 scrie:$2a intararea in complexul comerical (adresandu-te sotiei si fiicei tale) : "Fetelor, voi mergeti ca va ajung imediat. Mi-am uitat ceva la masina..."
Pe de cealalta parte, daca e sa te pui cu toti prostii, atunci o sa ai un part-time job

adica merita macar un geam lateral spart ?
la al doilea enunt al tau eu cred ca merge si full-time daca te pui cu toti cretinii
24 Dec 2007, 02:42
Atentie ca super-marketurile astea s-ar putea sa aibe camere si spre parcare...
28 Dec 2007, 12:36
in grneral cam toate au...doar ca unele mai si functioneaza..
28 Dec 2007, 17:45
da, eram sigura ca la cati nervi aveam cand am scris am sa fac o greseala si o sa-mi sariti cu totii in cap. pe de alta parte, continui cu urmatoarea categorie :
X, ca nu mai stiu la ce numar am ajuns : "te fac pe tine poster, ca eu nu stiu sa tin banda". intamplata aseara. la statuia aviatorilor, 3 benzi. aia de dreapta, aia din mijloc si aia din stanga. aia de dreapta pt dreapta, aia din stanga pentru stanga, pe 1 mai. patratel cu furia verde turbo pe mijloc. un domn (!!!) intr-un gipan, pe stanga. evident, pana am trecut de statuie, el a aterizat in fundul meu, pe banda a doua. acuma stau si eu si ma intreb : daca dansul era pe banda a treia, de facut stanga, de ce nu a tinut-o? raspunsul e simplu. pentru ca avea gipan
si memo. nu sunt neagra si nici nu mai sunt asa rea. si asta numai pentru ca am gresit eu in postul initial. dar altfel ti-o furai, intr-adevar
28 Dec 2007, 18:11
m-am amuzat cintind mesajele voastre...
sincer sa fiu ma regasesc in multe situatii patite de voi.
Eram in parcarea la Mall plaza intr-o zi de weekend pe seara. Parcarea ca de fioecare data full. Incep cautarea locurilo vad ca pleaca un nene si ma asez cu avariile umpik mai in fata ca sa aiba loc sa iasa fara sa ma injure si cum stateam eu pregatit incepe sa iasa eu dau usor in spate si pac vine o jegoasa si intra rapid cu fata pe locul respectiv.
Dau geamu jos ii zic de dulce cateva dar femeia nu avea nici o treaba (era blonda platinata la propriu), eu eram plin de nervi de imi venea sa ma duc sa o trag de plete si sa ii desumflu si cuciucurile. Noroc ca umpik mai in fata zaresc ca mai pleca unu din parcare si m-am bagat acolo.
Asta e numai o patzanie cu referire la femei.. pentru ca am intalnit multe junghiuri in trafic care chiar nu au ce cauta la volan.
Recunosc ca am intalnit si multi distrusi care la fel nu au nici o treaba cu sofatu.
Nu sunt eu cel mai tare sofer dar nu incurc si ma asigur cat se poate de bine in trafic .
28 Dec 2007, 18:39
In ultima vreme sincer nu mai sunt ingrozit de aceste domnisoare sau domni incompetenti din trafic, ci de shmecherii care sar la bataie chiar daca e vina lor.
In ultima saptamana stiu 2 persoane care au patit-o din cauza shmecherasilor. Unul a ajuns la spital batut mar si celalalt in persoana socrului meu, era sa fie batut de doi baietzasi care sunt combinatori de masina, asta pt ca s-au zgariat usor. Vina accidentului era 90% din vina alora care vroiau sa il bata pt ca au intors undeva intr-o intersectie pe banda continua si socrul meu a vrut sa schimbe banda stand la semafor si vazand ca o banda langa el e mai libera.. s-a asigurat in oglinda si vazand ca e liber nu a mai dat semnal. Dupa ce au terminat cu politia si declaratiile, i-a intrebat pe baieti de unde au aparut ei brusc in spatele lui fara sa ii vada, si au recunoscut ca au intors si ei aiurea si vroiau sa se bage cu tupeu.
Eu eram sa fiu batut degeaba fara sa fac nimik...
Veneam dinspre Afumati, eram pe pod la Europa pe banda 2, prima banda era libera numai ca era plina de gropane si denivelari.. si in spatele meu apare un jeepan se pune in curu meu si da flash... pana sa se termine podul mai erau cam 50 metri, aveam banda continua si nu vroiam sa ma dau ca pe acolo mai baga astia radar sau camere plus ca era drumu praf pe prima banda... si asta in loc sa treaca el pe langa se pune in fata mea baga o frana brusca si vine o namila cam tigan 70%, foarte nervos scuipa pe geamu meu si urla langa masina. Eu nu sunt unu asa micutz si slabanog dar sincer n-am avut curaju sa dau nici geamul jos. L-am lasat sa termine ce a avut de zis si a vazut ca nu reactionez s-a urcat in jeep si a plecat.
Pe zi ce trece aceste conflicte se inmultesc.
Personal ma gandeam sa imi iau permis de port arma ca deja spray-ul paralizant nu mai sperie pe nimeni.
28 Dec 2007, 19:17
ai dreptate DJManzoty. si eu era sa ma iau la bataie cu multi. ii las pt ca sunt nishte idioti oricum. odata vroiam sa ies de pe strada si sa fac stanga...in stanga era unu departe pe banda 2 si din dreapta pe prima banda un papuc cu termopane. fac stanga intrand pe a 2-a banda si trec printe cei doi fara probleme. muncitorii tarani din papuc au inceput sa tipe sa urle k i-am inghesuit.. pana la urma s-a dat un neam prost jos din masina si a venit la mine...aveam usile inchise...a inceput sa traga de manere...a scuipat pe geamuri.. mai eram cu un prieten in masina...daca stiam k e singur nedadeam jos...dar mai erau 4 muncitori in papuc asa k am stat cuminte. acum umblu cu bata de baseball dupa mine si in cazuri extreme o voi folosi. sper sa nu am nevoie de ea...dar nu se stie.
acum si daca stai inaintea intersectiei asteptand sa se elibereze k sa nu ramai in mijloc cand se face verde pt ceilalti primesti injuraturi din spate si claxoane. ce sa stie taranii. "e verde..treci" ce conteaza ca nu ai unde sa te duci...
28 Dec 2007, 19:34
Asta vara veneau niste amici de la Constanta pe Drumul Vechi de pe Fetesti. Pe la 90 KM la ora de pe contrasens le iese unu in fata care vroia sa intre in depasire. Erau foarte aproape si ala nu a avut timp sa depaseasca ei nu au putut frana la timp si in loc sa ramana ala in coloana.. au trebuit sa evite si au tras dreapta si s-au dus fix in copac.
Ei erau intr-un C3. Cel care a provocat accidentul s-a dus bine mersi mai departe fara sa il identifice careva. Cei din C3 au ramas cu fracturi si rani urate.
Merita sa mergem ca nebunii pe drumurile noastre??? unde mai este solidaritatea oamenilro din trafic? nu putea nici unul sa il urmareasca pe ala si sa vada macar numarul?
Ne mai putem numii misogini cand sunt astfel de temebeli inconstienti in trafic?
28 Dec 2007, 19:57
Am rugamintea sa nu mai poluati acest topic. E un topic mai vechi cu mitocanii in trafic, mai e unul deschis de gabri_oana despre barbatii porci in trafic. Puteti scrie acolo. Lasati-mi coltisorul in care pot bodogani in voie femeile tute la volan si femeile tute in general. VA ROG FRUMOS!
30 Dec 2007, 23:42
Ca tot se vorbeste aici despre faze cu doamne si domnisoare... Ieri seara venind spre casa, pe strada Coltei dinspre Hristo Botev cit pe aici sa ma lovesc de o domnisoara care iesea de pe o straduta fara prioritate si nu stia ca triunghiul cu virful in jos inseamna sa te opresti. Despre asigurat macar in stinga ca era strada cu sens unic, nici vorba... Asa ca m-am oprit eu... Cam la o palma de masina ei... Nu am fost vulgar si nici mitocan, doar i-am aratat ochelarii mei si am intrebat-o prin semne daca ar trebui sa ii imprumut. Rasuflind usurat ca nu s-a lasat cu strimbat de tabla, imi continui drumu si ma opresc la semaforul de linga Spitalul Coltea sa fa dreapta spre Universitate. Linga mine pe banda din stinga, dra... Ghiciti ce facea? Isi punea tacticos niste manusi de piele...

Probabil cu mine abia isi facuse incalzirea...
Am tras o portie de ris de unu singur in masina, sa imi mai revin din sperietura
31 Dec 2007, 00:11
$1 scrie:$2..nu stia ca triunghiul cu virful in jos inseamna sa te opresti.
Ca un mic offtopic, nu trebuie sa opresti la "cedeaza trecerea", ci esti obligat doar sa incetinesti. Si da, sa te si asiguri. Si da, daca este nevoie, sa si opresti.
Bine ca ai scapat cu bine
31 Dec 2007, 01:02
Bine ca ai scapat din clubul celor "cu masina proaspat noua si botita". (am fost si eu in club).
31 Dec 2007, 12:46
$1 scrie:$2.. nu stia ca triunghiul cu virful in jos inseamna sa te opresti. ...
Domnilor, numai noi, barbatii, ne oprim la triunghiul cu varful in jos ! Ele opresc la sageata cu varful in sus !!! Ce naiba, am pretentii...

La naiba !!!
31 Dec 2007, 14:49
Totusi femeia si masina fac echipa buna,numai ca trebuie sa ocupe pozitiile indicate,preventiv ma inscriu si eu la titlul de porc ordinar la colt de strada....niciodata nu se stie...
31 Dec 2007, 16:28
Eu sunt de parere ca un singur test ar trebui sa fie obligatoriu si sa se faca pe bune pentru permis: testul de inteligenta... Testul psihologic este irelevant... oricum prea putini suntem sanatosi la cap, si oricum daca esti iti trece repede in traficul din Bucuresti.
07 Ian 2008, 17:27
@flaviu_cj: e veche aia, o gasesti la capitolul de bancuri aici pe forum