Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
02 Ian 2008, 19:55
Am un mecanic care mi-a propus o curatare a injectoarelor la focosul meu, fara a le da jos. spune ca ma va costa in jur de 4 milioane. Ce parere aveti? E mult, e putin, e bine? Ce alte posibilitati mai exista pentru curatarea lor?
03 Ian 2008, 01:16
nu cred ca pretul e real max 2000 000 inj de tdci nu se prea curata s-ar putea sa dai banii degeaba.
daca poti sa-i dai banii dupa ce vezi un rezultat e ok
03 Ian 2008, 02:15
Dunt doua chestii pe care nu le inteleg in cele doua posturi de pana acum:
1. Cum se curata injectoarele fara demontarea lor ?
2. 200 RON un injector de TDCI ? Eu am auzit de 1.400 RON...
03 Ian 2008, 20:31
pai mi-a zis ca este un fel de curatare chimica, ceva de genul asta, cu niste substante pe care le are el (4mil./4injectoare curatate?!).
03 Ian 2008, 20:55
$1 scrie:$2ai mi-a zis ca este un fel de curatare chimica, ceva de genul asta, cu niste substante pe care le are el (4mil./4injectoare curatate?!).
Inca o data intreb, fara demontarea lor? Adica baga substantele in motorina ?
03 Ian 2008, 22:18
exact, fara demontarea lor, nu stiu daca baga sau nu ceva in motorina, dar sigur este fara demontarea lor.
03 Ian 2008, 23:03
$1 scrie:$22. 200 RON un injector de TDCI ? Eu am auzit de 1.400 RON...
Era vorba de pret pe curatare per injector, nu cat costa un injector nou...
04 Ian 2008, 01:12
La curatarea injectoarelor pe motor se leaga conductele de intrare combustibil si se leaga la o masinarie care are un amestec de combustibil si solutie de curatat. Eficienta difera de la atelier la atelier, dar oricum nu se compara cu curatarea cu ultrasunete. Acum 2 ani curatarea cu solutie era in jur de 1-1,5 mil pe toate injectoarele si undeva intre 50 si 100 ron cu ultrasunete per injector.
La 4 mil curatarea cu solutie mi se pare cam scump.
04 Ian 2008, 04:47
vezi ca ai solutia la vreo cateva zeci de lei in metro

si de restu faci cinste cand ajung prin Bucuresti
04 Ian 2008, 12:45
@Ecstaz: la ultrasunete, ti le scoate si ti le pune inapoi. Fac ceva calibrari apoi!? Teoretic dupa ca scori injectoarele se schimba tevile si o-ringurile de pe acolo!
04 Ian 2008, 14:37
dar curatarea lor cu masina ceva mai turata si mers mai sportiv nu se poate?
13 Ian 2008, 21:16
Daca masina in cauza e cea din semnatura de ce vrei sa curati inj ai probleme cu motorul?
La relanti ai o presiune in inj in jur de 230 bar cand o soliciti trece de 1200 bar asa ca, nu sant conditii de depuneri in timp de impuritati care ar duce la diminuirea calitatii injectiei.
Nici un producator de componente de injectie de inalta presiune nu recomanda curatarea injectoarelor.
17 Ian 2008, 22:59
daca cumva se scot injectoarele la tdci sa ai grija de unde le scoti pt ca sunt inperecheate fiecare cu locul lui
nu sunt toate de acelasi calibru.
18 Ian 2008, 00:04
Mergi intai la un tester bun,iti va spune timpul de injectie si toate inf necesare ptr un diagnostic corect.Nu are rost sa cureti injectoarele ptr ca asa crezi ca va merge mai bine.
29 Ian 2008, 00:58
pentru curata injectoarele mie mia luat 70 ron substanta si manopera sau cel putin asa am inteles dela meserias ca am platit 121 ron sa imi verifice masina pe tester si curata injectoare + verificat si curatat bujii +manopera .( descuiat capota , bagat cheia in contact ......of of meseriasii astia )