de mihai2k1 » 05 Ian 2008, 12:49
@kosmin: As fi de acord sa platesc mai mult dar sa si primesc ceva in schimbul banilor. De ex:
- locul sa fie permanent marcat de ADP (nu cu vopsea care se spala dupa prima ploaie);
- receptivitate din partea organelor in drept, atat pentru cazurile in care l-as gasi ocupat, cat si in cele in care iubitorii de animale mi-l transforma in WC-ul propriului animal de companie (nu sa ajung sa imi fac eu dreptate cu parul). Tot aici mai exista si situatia in care o companie gen ApaNova face un sant exact in locul de parcare sau in dreptul lui, pe care uita sa-l acopere;
- acces permanent in locul de parcare (nu sa trebuiasca sa dau la lopata juma' de zi si sa imi omor masina pe aleea din spatele blocului ca sa ajung la locul platit);
- patrulele de loganari sa se "plimbe" si prin spatele blocurilor, nu numai "la sosea";
- tot patrulele de loganari sa noteze si sa verifice si "epavele" parcate pe aceste locuri, chiar daca posesorii si le tin pe locuri pe care altii ar putea parca;
- sa existe in parcare un nenorocit de indicator pe care sa scrie "P cu plata", nu sa fim noi nevoiti sa scriem cu vopsea pe table sau pe gardurile/peretii din spatele masinilor (cei care au asa ceva) numarul masinii;
- daca ADP lasa la latitudinea Asociatiei de proprietari impartirea locurilor de parcare, atunci tot ADP sa sesizeze Asociatia de proprietari imediat ce cuiva i-a expirat plata contractului, pentru ca acesta sa fie redistribuit.
Acestea sunt niste dorinte de bun simt. Nu cer "avioane" gen: parcare cu instalatie "snow-melt", marcata reflectorizant, pazita, separatoare de hidrocarburi ingropate sub parcare (cum cer, mai nou, normele europene) etc.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.