de Costin Tabra » 16 Mai 2015, 18:53
Salutare,
Nu am pretentia ca ma pricep complet la chestiunea asta, dar...
Spui ca nu se decupleaza de pe navigatie, cand telefonul lucreaza prin BT. De asemenea, spui ca volumul e mai mic pe navigatie decat pe convorbirile telefonice...
Aplicatia de navigatie este cea originala a telefonului sau este o aplicatie aftermarket, instalata de tine? Daca este asa, este posibil ca aceasta aplicatie sa nu fie foarte bine integrata in sistemul de operare al telefonului. Ce vreau sa spun este urmatorul lucru; foarte multe telefoane actuale utilizeaza Android ca sistem de operare. Insa fiecare producator de telefoane a modificat putin Android ca sa se integreze in arhitectura telefonului, astfel incat sa se diferentieze cu ceva de concurenta. De aici, deoarece aplicatiile de Android sunt universale, este posibil ca aplicatia pe care o ai tu pe telefon sa nu fie perfect compatibila cu sistemul de pe telefon. Este doar o banuiala, insa este cumva sustinuta de observatiile mele facute pe un Alcatel cu Android, pe care am instalat niste aplicatii din GoogleStore si nu mi-a placut cum au lucrat.
Poate vreun alt coleg, care se pricepe mai bine la smartphone si Android, sa te ajute cu mai multe informatii.
Bafta!
Ford Focus 2 Tournier 1,6 TDCi 2005 + Wilk DeLuxe 450
Ford Fiesta 1,6 TDCi 2012,
Ford Galaxy 2,0 TDCi 2010
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ex Ford Fiesta 1,4 TDCi 2007