Lovit de doua ori intr-o zi
Ies ieri pe la 13:30 la cumparaturi catre Carrefour BV, opresc la primul semafor (Garii cu Harmanului) si admirand un BMW care imi stationa in fata, ma trezesc ca sunt lovit din spate. Sar din masina si primul lucru ca tot omul, il invit pe respectivul sa faca un mic retur cu barza, dupa care ma uit ce s-a intamplat. Individul, cu o dacie, dupa spusele martorilor a incercat sa evite un VW care s-a incadrat gresit si a facut o manevra pe vreo 3 benzi, a tras dreapta mult si mi-a infundat spoilerul pe dreapta si spoilerul unui logan pe stanga (eu stationam pe banda a treia si loganul pe banda a doua). Tipul s-a oferit sa ne dea niste bani, insa am zis ca mergem la politie sa rezolvam legal treaba, ca nu e dacia 1300 sa imi iau spoiler de la shopul de pe colt. Dacia s-a indoit destul de urat si pe stanga si pe dreapta, dar era deplasabila. Ajungem la politie, rezolvam treaba in vreo 3-4h. Am zis ca nu e mare lucru, mi-am continuat drumul catre Carrefour. Nu am gasit tot ce imi trebuia si prietena imi propune sa mergem pana la Real. Pe la 19:30 trec de sensul girator din fata garii, catre Grivitei, opresc la semafor, nu stau 10 secunde, POC... de data asta mai tare. Sa-mi trag palme cu piciorul... nu erau 3h de cand am plecat de la politie, ca am incasat-o din nou. Tot o dacie, cu niste slickuri in toata regula, a incercat sa franeze pe prima banda, dar cumva nu i-a iesit si a alunecat frumos catre banda a doua, unde il asteptam eu... M-a lovit exact in acelasi loc ca si primul, numai ca de data asta mi-a rupt spoilerul, mi-a sarit ornamentul, a crapat si stopul si din cate am vazut s-a indoit si tabla dedesubt.
A doua tura la politie. Cand m-a vazut politista care imi facuse constatarea anterioara a zis ca glumesc. Completez declaratia, mosul cu dacia langa mine, la care sotia ii zice ungureste (pe care din intamplare o stapanesc si eu): scrie acolo ca ti-a taiat calea. Daca pana atunci am fost amabil si am vorbit frumos cu el, resemnandu-ma ca nu poate fi mai mult decat plastic si din nou stau fara masina 3-4 saptamani, atunci am explodat. I-am zis cateva cu siruri lungi de BIIIIP pe limba lui, sa ii fie mai clar. Completand declaratia mai devreme, am zis ca ma uit si peste declaratia mosului, sa vad daca a completat toate campurile bine. Cand ma uit la paragraful cu asigurarea, in loc de serie si numar era trecut un mare NU. Ii expirase asigurarea din septembrie. Nu va zic, am inceput sa urlu pe el, cum are tupeul sa mearga cu masina aia in halul ala, cu anvelope uzate, cu asigurare expirata si sa mai si minta in declaratie. Ne vine randul si noua la ghiseu, politista cand a vazut ca nu are asigurare a zis ca il asteapta o amenda de vreo 20 mil si tot tacamul, dar ca nu ne da nicio hartie pana nu isi face mosul asigurare. Alti nervi, alt timp pierdut degeaba. Fiind deja aproape de ora 22, adica sfarsitul programului de la tamponari si mosul evident nu a gasit unde sa isi faca asigurarea, a ramas sa ne intalnim in cursul saptamanii la politie, dupa ce am facut schimb de copii dupa CI
In urma celor aprox 7h petrecute la politie, am observat un lucru "interesant". Cei care nu erau cu masini gasite lovite prin parcare, erau tot perechi BMW-Dacia, Renault-Dacia, Ford-Dacia, Peugeot-Dacia, VW-Dacia. No comment.
In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va doresc sa nu aveti parte de patanii de genul si fiti foarte atenti cand aveti in spate o dacie
-
x_zoli - Incepator
- Maşina: FF2/Oct 2007/1.6L/100CP/Trend Collection/Moondust Silver