$1 scrie:$2Uleiul este consumabil...
Asa e?

O fi, da nu la 2500 de km, ca doar nu ne-am cumparat Dacii 1300, sa completam uleiul din 500 in 500 de km!!!
Parerea mea, care nu am pretentia ca este neaparat cea mai corecta, cu privire la revizia de 2500, este ca aceasta ar trebui sa fie gratuita, indiferent de lucrarile care se fac cu aceasta ocazie. Bine, nu ma refer aici, de exemplu, la o eventuala inlocuire a unui cauciuc sau a unei jenti deteriorate din cauza mea, ci la completarea diferitelor lichide (ulei, lichid de frana, lichid de servo) sau inlocuirea unor consumabile. Spun asta pentru ca, daca se constata ca trebuie completate lichidele respective, nu pot fi decat 2 cauze:
1 - la iesirea din fabrica masina nu a avut cantitatea prevazuta din lichidul respectiv, lucru care in nici un caz nu mi se poate imputa mie, ci poate serviciului de control al calitatii al producatorului, si-atunci nu vad de ce ar trebui sa platesc eu completarea.
2 - lichidul a scazut pe parcursul utilizarii masinii, ceea ce, la
doar 2500 de km parcursi, denota un defect de fabricatie (o precara etanseizare a instalatiei respective), lucru pentru care, iarasi, nu vad de ce ar trebui eu sa platesc!
De asemenea, epuizarea unor consumabile in
numai 2500 de km nu mi se pare un lucru ok.
Eu (prin eu inteleg posesorii de Ford, mai putin cei de ST

) cand am cumparat masina am platit o suma considerabila din punctul meu de vedere (considerabila, pentru ca nu sunt milionar in valuta, ca altfel mi-as fi luat Audi, BMW, Mercedes sau Maybach

), si am pretentia sa primesc o masina corespunzatoare din toate punctele de vedere.
Asa ca orice nereguli aparute in primii 2500 de km,
care nu mi se datoreaza mie, ar trebui remediate gratuit. Parerea mea, vorba lu' nea' Nicu.