Discutii libere/forum

baza date politie

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

baza date politie

Mesajde AviStefan » 21 Mai 2006, 12:57

exemplu: sa zicem ca am lovit pe unu... vina mea :icon_redface: ... ma duc la politie, constatam, autorizam reparatia, dam asigurarea, etc...
oke, sa zicem ca ma duc iar peste 2 saptamani :icon_mrgreen: cu un "preten" ca "dom'le, stii, mi-a pocnit masina in parcare"... nenea de la biroul "protocolare, tamponari, etc" nu are de unde sa stie presupun ca eu am mai fost si acu 2 saptamani la el cu masina pocnita in acelasi loc, nu??? :icon_mrgreen:

nota: exemplul prezentat este strict ipotetic si nu are nici o legatura cu realitatea. rog a fi luat ca atare :icon_redface: :icon_mrgreen:
Ford Focus Turnier Finesse 2002, 1.8 TDCi 85 kw
AviStefan
Ford Freak

Mesajde SGABRIEL » 21 Mai 2006, 14:38

se lucreaza acum la implementarea acestora intr-o baza de date...
Focus 2 Tournir 1.6, 101CP,2005 ...
SGABRIEL
Member

Mesajde Smiley » 21 Mai 2006, 22:40

vezi ca in declaratia de la politie e si un paragraf cu "declar pe propria raspundere ca nu am mai declarat accidentul" si se poate lasa cu chesti nasoale.

in schimb, e perfect posibil sa o mai lovesti o data, pana sa apuci sa o repari, in acelasi loc. cred.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde dtipuit » 22 Mai 2006, 14:15

$1 scrie:$2ezi ca in declaratia de la politie e si un paragraf cu "declar pe propria raspundere ca nu am mai declarat accidentul" si se poate lasa cu chesti nasoale.

in schimb, e perfect posibil sa o mai lovesti o data, pana sa apuci sa o repari, in acelasi loc. cred.

Din proprie experienta iti spun ca e posibil.Eu am reusit!! :icon_biggrin:
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
dtipuit
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift

Mesajde Mihai L » 22 Mai 2006, 14:20

Si masina lu' tata a fost busita de doua ori intr-o saptamana (pe trotuar fiind, parcata!!!). Iar a doua oara a fost chiar ciudat pentru ca am parcat-o in "umbra" unui stalp din acela gros de beton, de iluminat. Dar asa este cand e sa fie... :icon_cry: Fiind si iarna nu folosea masina, asa ca asiguratorii (au fost doua firme diferite) au vazut masina dupa cele doua lovituri.
Cu toata baza lor de date nu fac nimic pana nu baga si poze, parerea mea.
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Înapoi la Discutii libere/forum