Daca mi se retine masina in service 2 saptamani ...
New Mondeo , 11000Km , cu mici pierderi la uleiul de la servodirectie.Au constatat ca trebuie schimbata caseta de directie cu totul.Si au decis sa pastreze masina la ei pana vine piesa, considerand ca-i prea periculos sa mai circul cu ea.
Dupa telefoane la depozite in cautarea piesei cu pricina ne-au comunicat ca abia peste doua saptamani o vor primi.(vine din Belgia, din stocul fabricii producatoare ).
Mentionez ca este service-ul Ford din ograda dealer-ului de la care-am luat masina in august.
Tot stau si ma intreb : Avand in vedere ca masina e in garantie , ca defectiunea n-am provocat-o io si ca termenul pt care mi-o retin in service e destul de mare...n-ar fi normal,frumos si civilizat sa-mi de-a o masina in loc, s-o folosesc in cele doua saptamani???
Cunoasteti precedente in acest sens in Romania?
Stiu sigur ca-n Germania si in Franta primesti masina in loc pt toata perioada remedierii viciilor de fabricatie.Exista masini destinate acestui scop, separat de cele de drive-test.
Decat sa se trezeasca dati in judecata, si pusi sa plateasca prejudicii ... isi asuma responsibilitatea, isi cer scuze ,remediaza ce-au de remediat cu minumum de disconfort pt client.
Ma mai duc maine sa vad ce noutati au si-am sa ii intreb si de masina "de schimb".
-

iulian73cta - Incepator
- Maşina: Ford Mondeo Trend 2.0 TDCI,130 CP,machine silver,5u

...problema este ca in aceeasi zi in care baietii au sunat sa spuna ca este aprope gata ,,seara am primit un telefon sa mi se comunice ca masina intra in reparatie peste 2 zile ...
.. iuliane poate puteai sa fortzezi cu masina la skimb ca doar de la ei e luata...