Discutii libere/forum

Locuri de parcare platite/neplatite

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Mihai L » 08 Ian 2008, 04:02

Eu zic sa nu confundam normalitatea cu nesimtirea...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde chiar_el » 08 Ian 2008, 04:22

@Torneo: eu locuiesc in acelasi bloc de 17 ani. De acum 11 ani am tot avut masina, cu intermitente, dar niciodata nu am avut discutii cu vecinii referitoare la locul de parcare. Fiecare parca unde ii convenea, de obicei fiecare avea un loc preferat. Asta pana acum 2 ani, cand au inceput toti sa isi aduca masina la noi in parcare, pentru ca e cea mai mare din zona. Acum, daca vin seara acasa, pe la ora 23, abia mai gasesc loc de parcare si nu trece saptamana sa vad cate un nou destept inghesuit pe unde poate. Si in plus, nici nu au bun simt, nu gandesc si nu stiu sa parcheze. Nu sunt batut in cap ca altii "ala e locul meu" dar am si eu pretentia sa pot sa parchez cand vin seara acasa, mai ales ca, spre deosebire de altii, chiar m-am interesat de parcare. Am rezolvat la primarie sa vina sa taie plopii care erau batrani si se mai rupsesera la alte furtuni, fiind foarte aproape sa avarieze niste masini. Am vorbit cu o parte din vecini sa amenajam parcarea (care in afara de cele 6 locuri asfaltate e pe pamant), sa punem dale pe ea si sa sadim iarba, urmand ca la primavara sa o facem, pentru ca e foarte neplacut cand cobori din masina sa cobori in balta sau in noroi. Si cand vii acasa obosit si vezi toata parcarea plina de tot felul de masini care azi sunt, maine nu mai sunt, sau sunt ale unor vecini de la 3 scari distanta, nu-ti vine sa te tot duci pe campii? Acum astept raspuns de la primarie si de se va putea, voi concesiona toate locurile de parcare disponibile si le voi impartii cu vecinii care au bun simt, iar ceilalti, sa se omoare cu restul
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
chiar_el

Maşina: Ford Focus
VIN: WF05XXGCC5GL85496

Mesajde cristian.ionescu » 08 Ian 2008, 11:54

Mi se ridica parul pe cap cand mai aud de locuri de parcare. Am avut si eu meciuri destule cu vecinii cand stateam in chirie. Era o tiganie de nedescris.

Recunosc ca sunt mai norocos, am avut acum 3 ani oportunitatea sa-mi iau apartament si am investit cu 2000E in plus si mi-am luat si un loc in parcarea subterana a blocului. Ala e practic proprietatea mea, pe care am CF etc. Acum imi multumesc in fiecare zi ca nu m-am zgarcit, mai ales ca vad ce se intampla pe o strada care practic acum 2 ani nici nu exista.
Cristi
cristian.ionescu
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2007 Sedan DuratecHE 2.0 16V 145CP

Mesajde SliceofLife » 10 Ian 2008, 15:57

Pai sa va zic si eu de parcarea de la mine care este fara plata. Prin luna mai a anului trecut m-am mutat pe BD. A.Obregia si am inceput testarea terenului. Locuri de parcare cu plata nu exista acolo ci se parcheaza pe marginea strazii la bordura sau dincolo de gardulet pe trotuar pe 2 randuri. Pe marginea strazii e legea primului sosit si cum eu ajung dupa ora 19.30 acolo nu mai gasesc locuri. Ramanea sa testez trotuarul.... dupa cateva incercari ce s-au soldat cu stergatoare ridicate am gasit pana la urma un loc in carea am parcat vreo 2 sapt consecutiv si stergatoarele nu s-au ridicat. Am reusit si am prins si un vecin mai vechi din bloc si l-am intrebat de respectivul loc.... mi-a spus ca nu are nimeni obiceiul sa parcheze acolo asa ca am zis "asta e!!". No pb. cateva luni pana cand apare un corsa nou nout cu numere rosii. Ii ridic stergatoarele de cateva ori... dar nimic. Cand prindea liber acolo o punea. LA scurt timp apare si un matiz. Aceeasi chestie..... la un momentdat am lasat-o balta cu ridicatul stergatoarelor si cand prindeam liber puneam masina acolo, uneori am lasat-o nemiscata si cateva zile.(nimeni nu imi ridica stergatoarele; nici matizul corsei nici invers). Zapada de pe 3 a prins matizul acolo. Ieri, cand toata zapada de peste tot in zona a fost data la o parte( de adp pe marginea strazii) am pus masinuta in locul respectiv de pe trotuar. Matizul s-a apucat de ridicat stergatoare..... Nu am miscat masina de acolo de ieri, ci doar am lasat stergatoarele jos... si nici nu prea o sa am de ce sa o misc zilele urmatoare.
Ce ziceti sa fac.... sa continui cu ignorarea sau aveti vreo idee mai buna?
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde KomandantuR » 10 Ian 2008, 16:18

Printeaza postul tau pe o foaie exact asa cum l-ai scris, si lasa-l la vedere in masina ta. Astfel vor vedea ca au de-a face cu un tip cu bun simt, dar si asta (bunul simt) are niste limite !
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde kosmin » 10 Ian 2008, 17:07

Faza cu stergatoarele ridicate mi se pare nesimtire si tupeu maxim, mai ales daca nu e loc cu plata... Mi-e imi tot ridica cineva stergatoarele din cand in cand... cu prima ocazie cand il prind in fapt il dau cu capu' de parbriz.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde VIPER » 10 Ian 2008, 17:08

Poate iti ridicau stergatoarele sa nu se lipeasca de parbriz...

Lasand gluma la o parte, mor cand vad faze din astea... Daca e loc public, e public nene... Ata ete... Am parcat ani de zile pe unde am apucat si daca cineva imi zicea ca "e locul lui" ii ceream sa-mi arate foaia de la primarie... Se facea liniste...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Mihai L » 10 Ian 2008, 17:13

$1 scrie:$2aza cu stergatoarele ridicate mi se pare nesimtire si tupeu maxim, mai ales daca nu e loc cu plata... Mi-e imi tot ridica cineva stergatoarele din cand in cand... cu prima ocazie cand il prind in fapt il dau cu capu' de parbriz.

Depinde de situatie, Cosmin...
De ex. ai un garaj si un nesimtit parcheaza in fata lui si nu poti sa iesi. Eu zic ca nu este asa de grav sa-i ridici stergatoarele in cazul asta, nu? Desi nu scrie ca ar fi cu plata... :evil:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde DanielArdelian2 » 10 Ian 2008, 17:14

Si eu am avut scandal cu locurile de parcare publice de la noua mea adresa. Si eu am cerut sa-mi arate daca au acte de proprietate pe ele. Mie mi s-a aratat degetul din mijloc si mi s-a zgariat masina. Ca deh, chiar daca e parcare publica pe marginea unui bulevard el parcheaza acolo de 10 ani si eu m-am mutat in bloc de doar 2 ani. Cand am zis ca o sa chem politia mi s-a zis ca ne intalnim maine la sectie, daca vreau ma duce el acolo (ca acolo lucreaza).
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Mihai L » 10 Ian 2008, 17:16

Btw, la Golf 5 nu poti ridica stergatoarele decat daca este capota ridicata... :lol:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde vică » 10 Ian 2008, 17:29

$1 scrie:$2tw, la Golf 5 nu poti ridica stergatoarele decat daca este capota ridicata... :lol:

Ahaa, de aia e sunt innebuniti românii după Golf! :lol:
Live no trace
vică
Member

Maşina: Mazda 6

Mesajde SliceofLife » 10 Ian 2008, 17:38

Singura sugestie e cu print-ul..... alte idei mai are cineva?

Mai inainte de faza asta am descoperit alta mai "originala".
La un momentdat parcam ocazional pe un loc de care "cunoscatorii" se fereau ca era un cuib de pasari in copacul de deasupra si a 2a zi aveai masina dalmatian. Dar cand am parcat eu era deja iarna si pasarile nu mai erau acolo sau nu mai aveau ce sa manance. Odata cu trecerea timpului si-a "insusit" cineva locul acela(tot pe acelasi trotuar) ca si acolo au inceput stergatoarele sa se ridice (fir-ar ele ale naibii de stergatoare). Faza originala care e.... de cand cu mos craciun in log de stergatoare ridicate gaseam crengute de brat infipte la stergatoare. Dar las ca vine ea primavara cu pasarile ei cu tot!!!!!
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde SliceofLife » 10 Ian 2008, 17:39

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2tw, la Golf 5 nu poti ridica stergatoarele decat daca este capota ridicata... :lol:

Ahaa, de aia e sunt innebuniti românii după Golf! :lol:

Mai daca faci un efort poti sa faci si stergatoarele de la Golf sa stea in sus + ca mai e un stergator un spate + alte variante(vedezi mai sus).
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde kosmin » 10 Ian 2008, 17:50

$1 scrie:$2aza cu stergatoarele ridicate mi se pare nesimtire si tupeu maxim, mai ales daca nu e loc cu plata... Mi-e imi tot ridica cineva stergatoarele din cand in cand... cu prima ocazie cand il prind in fapt il dau cu capu' de parbriz.

Depinde de situatie, Cosmin...
De ex. ai un garaj si un nesimtit parcheaza in fata lui si nu poti sa iesi. Eu zic ca nu este asa de grav sa-i ridici stergatoarele in cazul asta, nu? Desi nu scrie ca ar fi cu plata... :evil:

In fine... inteleg situatii din astea de bun simt... dar altfel nu.
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde bogdanv » 10 Ian 2008, 21:02

nu vrei sa pariezi? iti spun eu ca se ridica ...doar ca trebuie un pic de efort si iti garantez ca nu mai vine a doua oara acolo!

colegului care a trait in dr. taberei, la favorit - unde stau si eu si unde am copilarit accidental si locuiesc de 10 ani pina in prezent adica pina la 37 de ani, 85 de kile si 1,76 m - nu pot sa ii raspund decit: let's do it just for fun!!! :)

sincer, daca vii si lasi bilet in geam cu nr de telefon nu cred ca iti amesteca cineva stergatoarele...dar daca vii si te asezi cum mare nesimtire pe locul meu, marcat, in zona in care este pus un stilp cit america pe care este o placa si scrie "Parcare ADP 6" pai atunci garantat vei avea parte de niste admonestari. peste tot sint puse asemenea panouri....deci nu ai scuza ca nu ai stiut ca parcarea aia nu e inchiriata ca nu te cred....

e normal ca nu pot fi toti multumiti si ca multi nu pot sa acceada la asemenea locuri de parcare datorita lipsei de locuri. ca asta e o problema a municipalitatii si ca ar trebui ei sa o rezolve este foarte adevarat.

dar daca eu am avut locul de parcare de cind s-a facut blocul in 68 cind erau 3 masini in Bucuresti, ca l-am luat mai departe de la bunicul meu, daca atunci nu se putea cumpara dar se putea inchiria ca si acum...asta e. mai sint locuri de inchiriat, bine, nu mai sint ...iarasi bine. cind se vor elibera...stai pe lista de asteptare....si apuci cind se elibereaza....daca miine s-ar putea cumpara aceste locuri miine mi-as cumpara lucul de parcare care este in folosinta familiei de mai bine de 30 de ani!!!

daca prin absurd tu ai avea un apartament inchiriat de la primarie si mie mi s-ar scula sa trec prin apartamentul tau din cind in cind si m-ai gasi dormind acolo uneori cind ai veni acasa si ar trebui sa te duci sa dormi pe o banca in parc ca de am ajuns primul.... sau sa ma gasesti gatind acolo ca de e inchiriat deci nu esti proprietar si asta e azi am intrat eu primulin bucatarie...cum ar fi? situatia nu se poate compara dar prin reducere la absurd se poate asimila un pic.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde vică » 11 Ian 2008, 13:18

Mda, vad ca s-a ajuns la teorii existentiale, la "mondus operandi" etc.
Readuc aminte amatorilor de "lectii de viata" practicate pe masina altora ca si distrugerea e pedepsita de Codul Penal, mai rau decat ocuparea abuziva a locului altuia de parcare. :wink:
Comparatia cu apartamentul inchiriat e cam fortata; si in general, asa cum stim cu totii, cu bunul simt in trafic (deci si in parcari) stam cam prost in Bucuresti, din pacate.
Dar, totdeauna exista unu "in parcare" mai vanjos sau mai motivat, asa ca e riscanta si abordarea asta.
:wink:
Live no trace
vică
Member

Maşina: Mazda 6

Mesajde melcu79 » 11 Ian 2008, 13:37

Lasa-ma cu Drumul Taberei ca acolo stau si eu.
In jurul blocului sunt numai parcari pline cu harburi, pe care nu le misca nimeni cu anii, cu siguranta si aia au locul mostenit dar neplatit.
Pe langa asta am unii care au cate 2-3 masini de apartament, nici o problema, dar daca o sa ma duc sa iau unul din locurile lor sigur o sa iasa cu scandal.
Acum am un loc de parcare pe care o sa ma duc sa il platesc.
Oricum eu nu ma ating de masina nimanui , nici macar sa ii ridic stergatoarele nici din alte motive.
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde badd0gg » 11 Ian 2008, 16:19

@Fiesta 1.25i eu nu-ti dau dreptate si sa-ti spun ceva:
stau cu chirie si nu am loc de parcare. la mine la bloc sunt foarte multe locuri de parcare platite + foarte multe neplatite dar si mai multe masini.. eu parchez unde apuc insa niciodata pe locuri platite. vreo 2 zile la rand am gasit stergatoarele ridicate si de-al dracu n-am mutat masina vreo 4 zile, e vorba de un loc pe pamant la 5 m distanta de parcarea asfaltata si amenajata. dupa 2 zile a renuntat sa mi le mai ridice. multa vreme n-am mai parcat apoi acolo pt ca gaseam tot timpul ocupat. apoi am pus-o iar acolo unde m-a si prins zapada de pe 3 ian. pe 5 a trebuit sa plec si eram hotarat sa ridic stergatoarele celui care va fi parcat pe acel loc. de ce? simplu: pt ca eu l-am dezapezit. acum deja s-au dezapezit cam toate locurile si nu mai am pretentie la el.
parerea mea ca omul ti-a ridicat stergatoarele pt ca i-ai ocupat locul pe care l-a curatat el de zapada (si n-a fost putina) iar in alte conditii n-ar fi apelat la asa ceva. mi se pare normal sa nu emiti pretentii pt un loc pt care nu platesti indiferent de cat timp parchezi acolo...
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Mesajde SliceofLife » 11 Ian 2008, 16:39

$1 scrie:$2Fiesta 1.25i eu nu-ti dau dreptate si sa-ti spun ceva:

parerea mea ca omul ti-a ridicat stergatoarele pt ca i-ai ocupat locul pe care l-a curatat el de zapada (si n-a fost putina) iar in alte conditii n-ar fi apelat la asa ceva. mi se pare normal sa nu emiti pretentii pt un loc pt care nu platesti indiferent de cat timp parchezi acolo...

Daca ai citi cu atenti post-ul meu ai vedea ca l-am lasat in pace pe timpul zapezilor..... si de abia in momentul in care s-au dezapezit toate locurile am parcat acolo Citeste cu atentie data viitoare.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde badd0gg » 11 Ian 2008, 16:48

am recitit acum, imi cer scuze.
sustin insa in continuare ca nu ar fi trebuit sa-i ridici tu stergatoarele in prima faza pt ca nu plateai acel loc
badd0gg
Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 11 Ian 2008, 17:16

eu am problema cu locurile de parcare de langa trotuar...care nu sunt platite din cate stiu eu. sunt? desi nu este parcare? in fine...am in fata blocului diverse persoane care si-au insusit locul pt ca acolo parcheaza ei de de ani...acolo e locul lor...desi este langa trotuar...nu este nici un marcaj....etc... am avut cateva reprize cu un domn care mi-a dat oglinzile peste cap de erau carcasele oglinzilor desfacute... oare e de bun simt? si nici macar nu este locul lui. nu-i nimic k i-am dat si eu cu lipici pe masina.

o alta problema ar mai fi unii incompetenti. am o familie...sot sotie cu 2 fiat punto care de fiecare data parcheaza pe 2 locuri ...adik lasa atat de mult spatiu intre ei si masina de langa incat cele 2 masini ale lor stau pe 4 locuri. le pui biletele sa incerce sa parcheze mai aproape...vb cu ei...nimic...zici k ar avea limuzina si nu vad botul sau spatele masinii
mihai_florescu_09
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2005, 1.3i, 70cp@5600RPM, Tonic, Comfort, B-33-MZY

Mesajde badd0gg » 11 Ian 2008, 17:21

eu mi-am propus ca daca-mi lasa cineva urmari pe masina atata timp cat nu blochez pe nimeni si nu parchez pe loc platit sa-i fac acelasi lucru dar dublu (ex: imi desumfla o roata, eu ii desumflu 2, imi face o zgarietura, eu ii fac 2 etc)
badd0gg
Member

Mesajde Mihai L » 11 Ian 2008, 17:24

$1 scrie:$2u mi-am propus ca daca-mi lasa cineva urmari pe masina atata timp cat nu blochez pe nimeni si nu parchez pe loc platit sa-i fac acelasi lucru dar dublu (ex: imi desumfla o roata, eu ii desumflu 2, imi face o zgarietura, eu ii fac 2 etc)

Ce te faci la limita?
De ex. iti ridica ambele stergatoare... I le ridici de doua ori ca nu are 4?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde SliceofLife » 11 Ian 2008, 17:40

$1 scrie:$2m recitit acum, imi cer scuze.
sustin insa in continuare ca nu ar fi trebuit sa-i ridici tu stergatoarele in prima faza pt ca nu plateai acel loc

NIci eu nu sunt de acord cu ridicatul stergatoarelor, doar am incercat sa ma adaptez. Pe trotuarul ala toata lumea ridica stergatoarele. E vorba de "supravietuire". Pe deoparte e buna faza ca exista o incercare in a se crea o ordine altfel ar fi haos total. Spre exemplu daca as vedea o masina pt prima oara pe un asemenea loc(care nu e cu plata) nu i-as ridica stergatoarele decat la a 2a oara. Si daca nu as face-o.... peste o sapt mi le-ar ridica el mie cand ar gasi masina acolo.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 11 Ian 2008, 17:40

$1 scrie:$2Ce te faci la limita?
De ex. iti ridica ambele stergatoare... I le ridici de doua ori ca nu are 4?

:lol: asta e buna!

dar ce ne facem cu cei care nu ii vezi. eu parcam prin berceni cand ma duceam in vizita pe un trotuar langa parcare...loc de 3 metri pt ca este pe coltz. mi-am gasit stergatorele facute evantai. am urmarit cine parcheaza acolo si in 3 zile la 3-4 ore parca alta masina...pana cand am dedus k este un mosuletz sau o baba frustrata care nu are loc cik sa treaca, desi de fiecare data lasam loc mai mult decat necesar unui carucior de copii gemeni.
mihai_florescu_09
1nsane Member

Mesajde SliceofLife » 11 Ian 2008, 17:42

$1 scrie:$2 ...adik lasa atat de mult spatiu intre ei si masina de langa incat cele 2 masini ale lor stau pe 4 locuri. le pui biletele sa incerce sa parcheze mai aproape...vb cu ei...nimic...zici k ar avea limuzina si nu vad botul sau spatele masinii

Parcheaza masina lipita de parte lui stanga astfel incat sa fie nevoiti sa intre pe dreapta.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde mihai_florescu_09 » 11 Ian 2008, 17:43

crede-ma ca o parcam lipita de gard si eu coboram prin dreapta. intre masina mea si parcare ramanea 1.5m pe putin...ce naiba sa fac...am cautat un alt loc unde nu parcheaza nimeni si o las acolo acum...tot pe un trotuar dar mai ferit
mihai_florescu_09
1nsane Member

Mesajde DanielArdelian2 » 11 Ian 2008, 18:43

$1 scrie:$2..daca as vedea o masina pt prima oara pe un asemenea loc(care nu e cu plata) nu i-as ridica stergatoarele decat la a 2a oara...

No comment, ma abtin. :roll: :roll: :roll:

Si de asemenea, incep sa fac planuri sa emigrez intr-o tara civilizata.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde SliceofLife » 11 Ian 2008, 19:06

No comment, ma abtin. :roll: :roll: :roll:

Si de asemenea, incep sa fac planuri sa emigrez intr-o tara civilizata.

Multumesc!!! A fost indirect dar tot a fost.

Pana la urma depinde de situatie. Nu ne aflam in situatia in care avem toti posibilitatea de a inchiria locuri de parcare(pt ca nu sunt).
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Mesajde tomcatmouse » 11 Ian 2008, 19:09

eu am loc platit (inchiriat) nu m-am apucat inca de distrus dar nu pot spune ca nu sunt tentat s-o fac ......,,si o s-o fac daca mai imi gasesc mult timp parcarea ocupata :twisted:
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum